Перейти до змісту

Розмитнення "євроблях"

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, Cniperman сказано:

Також шукав восени. В кінці кінців взяв за 1750 Вольво 1993 року.

Намайнив на машину?

• Відповідей 575
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 часа назад, Bliksss сказал:

Golf 3 за 3000 -  можна знайти в пристойному стані

Машині більше 25 років, хз скільки сотень тисяч накатано. Там вже дуже багато вузлів на підході тупо тому що вже вік такий.

Опубліковано
9 минут назад, volks сказал:

Машині більше 25 років, хз скільки сотень тисяч накатано. Там вже дуже багато вузлів на підході тупо тому що вже вік такий.

И 2 раза переварена по кругу.

Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

И 2 раза переварена по кругу.

ну хз. маю пасатіка п"ятого. не варений взагалі. вже двацятка скоро.
хоча за 3 напевно не купиш, корч буде

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В Харкові бляхери вже виють: поліція отримала доступ і без розкачки приступила до виписування штрафів.

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Ніби ухвалили "мега"-закон, який дозволить розмитнити вже завезені до 1000 євро.

Вникав хтось в нюанси?

Опубліковано
28 минут назад, xc90 сказал:

Ніби ухвалили "мега"-закон, який дозволить розмитнити вже завезені до 1000 євро.

Вникав хтось в нюанси?

То под дорогие тачки сделали, а Закарпатье много таких катается. А дешевый хлам уже документов не имеют легальных, чтоб снять с учета и доказать покупку на растамаживающего. АЕС хорошо денег подымет на этом законе.

Опубліковано
4 minutes ago, romanc said:

То под дорогие тачки сделали, а Закарпатье много таких катается. А дешевый хлам уже документов не имеют легальных, чтоб снять с учета и доказать покупку на растамаживающего.

Аналогічний висновок зробив. Думав, може помилково.

Заїхати через "верблюда" було недешеве задоволення в карантин - був сенс лише дорогі тачки завозити.

Опубліковано
19 минут назад, xc90 сказал:

Аналогічний висновок зробив. Думав, може помилково.

Заїхати через "верблюда" було недешеве задоволення в карантин - був сенс лише дорогі тачки завозити.

Ну у нас, думаю, большинство на свой европаспорт завезли, но последнее время количество выросло. Ездят или цыгаге на хламе или элитные и часть как в домой в гости приехали.

Опубліковано
38 минут назад, xc90 сказал:

Перше читання (не додивився відразу)

Даже если примут, самое дешево растаможить будет 2000долл мин. 

1000долл + 8500грн штраф+ документы, сертиф, брокер, справки, стоянки, "на каву"

И НДС где-то забыли...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Я не понял, за эти машинки2-5 летние по 30-200т. Евро платить будут только 120 евро за дизель? А бенз вообще ничего.

Опубліковано
1 hour ago, romanc said:

Я не понял, за эти машинки2-5 летние по 30-200т. Евро платить будут только 120 евро за дизель? А бенз вообще ничего.

Цікаво, яка хоч приблизно к-сть машин, які підпадають під закон, зараз їздять нерозмитнені по країні.

Ми хоч і теж прикордонна область, але на вулицях переважно пассати, які хоч і були завезені ще за царя гороха - але навряд їх законний власник перебуває за кермом.

Опубліковано
20 минут назад, turbo сказал:

Цікаво, яка хоч приблизно к-сть машин, які підпадають під закон, зараз їздять нерозмитнені по країні.

Ми хоч і теж прикордонна область, але на вулицях переважно пассати, які хоч і були завезені ще за царя гороха - але навряд їх законний власник перебуває за кермом.

Я писал, в Закарпатье много премиума свежего  катается на бляхах и ведра.

Опубліковано
1 minute ago, romanc said:

Я писал, в Закарпатье много премиума свежего  катается на бляхах и ведра.

Можу й помилятись, але здається, що в нас "свіжих" і на бляхах - одиниці. Може, паспорти рішають:)

Опубліковано

Я недавно заметил возле Чопа склад таможенного хранения набит новыми машинами. Не знаю когда их завезли. Тоже может мутка какая под закон. 

Опубліковано
2 часа назад, turbo сказал:

Можу й помилятись, але здається, що в нас "свіжих" і на бляхах - одиниці. Може, паспорти рішають:)

Кто был в курсе, мог завезти и на украинский паспорт, отсавляешь залог в сумме таможенных платежей и въезжаешь. А теперь растамаживаешь с возвратом залога, но это есть смысл провернуть не на одну машину, юристы нужны, куча бумаг.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...