Перейти до змісту

Розмитнення "євроблях"

jack74

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

о_О то ти вже почав розуміти підтекст ?

Незнаю, що вплинуло, чи ваші уроки, чи моя участь, як стороннього спостерігача у тому діалозі.:sm128:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 575
  • Створено
  • Остання відповідь
В 31.10.2020 в 22:10, Waver сказал:

А ви пам'ятаєте ті часи коли майже кожен мав доступну (навіть не потрібно було розмитнювати) зовсім дешеву євробляху на польских номерах і що тоді творилося на дорогах? Мені наприклад, повертатися в ті часи коли майже кожен малолітній та безвідповідальний сцикун міг дозволити собі авто (ржавий снаряд на дорозі вагою більше тонни де все відвалюється майже на ходу) за $1500-2000 чи навіть три тисячі зелених і чудити ним на дорогах...  хоча зараз це вже рідко буває, але їздити серед них - я не хочу. Тому і вважаю що все має мати свою ціну. В Європі наприклад, хоч і розмитнення у них немає, але теж все спеціально зроблено щоб володіти такими старими авто було невигідно.

Доречі, мені здається, хоча можу помилятися, що саме зараз, розмитнення авто віком до 5-ти років - найдешевше та найдоступніше (якщо не рахувати короткий льготний період розмитнення) за всі останні 20 років...  колись, офіційне розмитнення усіх моїх авто що я приганяв в Україну (навіть трьох-річних) коштувало приблизно стільки ж як і саме авто, а зараз - будь ласка, приганяй, розмитнюй... і мито буде далеко не 100% від вартості авто.

Поляки теж їздять на авто за 500...1000 долларів, хоча більшість все ж за 2000...  . І все нормально у них на дорогах. І мито буде далеко більше за 100% від вартості авто, якщо їй за 10 років. В Голландії купили Сітроен С4 за 300 евро. В хорошому стані. Ну і розмитни її в нас. В Польші все для людей, в нас все для олігархів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, deluxkangoo сказано:

в нас все для олігархів.

він не в нас живе, тому і вчить нас, як потрібно жити в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 10/31/2020 at 4:46 PM, Nokian said:

Звісно при 11 тисячах доларів заробітку в місяць цьг не зрозуміти.

Nokian в свому репертуарі... колись крайом вуха (ока) почув такі цифри і йому одразу мерещаться значки $$$ і він більш нічого не хоче ні чути ні бачити...

Взагалі коли я писав про цю цифру я пояснював що це мінімальні витрати в місяць які мені потрібно оплатити навіть якщо я не працюю.

Пояснюю ще раз для таких як Nokian і його "друзів": можу за місяць зробити гросу 13 тис. - 11 тис. піде на обов'язкові витрати, зароблю 20 тис - 11 тис уйде, місяць взагалі не буду працювати - 11 тис. все одно піде на усі платежі пов'язані з фурою та витрати на життя, житло і тд..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И кто сейчас согласен на удешевление его авто мин в 2 раза? Просто за неделю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И кто из собравшихся зарегистрировал автo, как по закону за 30 дней?

Да и никто из них не собирается растамаживать те корыта, так кск ни пиджака уже не найти, ни владельца, да и за просрочку штраф не осилят.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, Waver сказано:

Nokian в свому репертуарі... колись крайом вуха (ока) почув такі цифри і йому одразу мерещаться значки $$$ і він більш нічого не хоче ні чути ні бачити...

Взагалі коли я писав про цю цифру я пояснював що це мінімальні витрати в місяць які мені потрібно оплатити навіть якщо я не працюю.

Пояснюю ще раз для таких як Nokian і його "друзів": можу за місяць зробити гросу 13 тис. - 11 тис. піде на обов'язкові витрати, зароблю 20 тис - 11 тис уйде, місяць взагалі не буду працювати - 11 тис. все одно піде на усі платежі пов'язані з фурою та витрати на життя, житло і тд..

А до ситуації з митом В НАС  ці слова яке відношення мають?

Ці твої витрати мене абсолютно не хвилюють,а ось мито абсолютно неадекватне - таки хвилює.

Для тебе ж це просто привід поржати.

Чи що ти хочеш сказати ПО СУТІ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 minutes ago, Nokian said:

А до ситуації з митом В НАС  ці слова яке відношення мають?

Ці твої витрати мене абсолютно не хвилюють,а ось мито абсолютно неадекватне - таки хвилює.

Для тебе ж це просто привід поржати.

Чи що ти хочеш сказати ПО СУТІ?

Коли було по суті і про розмитнення,  то ти перший почав мені згадувати якісь цифри,  і коли тобі ще раз пояснили що це за цифри -  то ти вже викручуєшся знову в свому репертуарі... то хто там хтів поржати?

Nokian, тобі вже певно пора реєструвати свій бренд, м'яко кажучи і по культурному - офіційний бренд "стрілочника" #1, хоча слово в лапках можна замінити любим іншим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так в цьому питанні САМЕ В ЦИФРИ все і впирається .

Як не крути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, romanc сказано:

И кто из собравшихся зарегистрировал автo, как по закону за 30 дней?

Да и никто из них не собирается растамаживать те корыта, так кск ни пиджака уже не найти, ни владельца, да и за просрочку штраф не осилят.

Дешеве розмитнення! Зрада?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, romanc сказано:

Є багато людей, яким потрібно вже обновити їхнє авто на щось новіше. 

Я продав свою ще в 2019 р. Чекаю прийняття цього закону. Правда разом з ним можуть ввести обов'язковий техогляд усіх ТЗ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 hours ago, romanc said:

Відповідно автівка класом вище, яку я хочу, також здешевшає - то чому б і ні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що страшного в обов'язковому техогляді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Nokian сказано:

Корупція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Nokian сказал:

Це ж доведеться бляху до справного стану довести.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені страшніше,коли по трасі їздять корчі напіврозвалені,а по місту маршрутки коптильні ,і ніхто за це не відповідає.

На рахунок корупції,то в нас є 6/7  антикорупційних органів,ну і кількасот  тисяч силовиків за що зарплату отримують?

З наших податків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, volks сказано:

Це ж доведеться бляху до справного стану довести.

99 відсотків жиг в набагато страшнішому стані за бляхи.

А якби не непомірний ясир наш ,то і авто ввозилися би свіжіші та дорожчі( вище класом), отже і стан їх ще кращий 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Nokian сказано:

Мені страшніше,коли... по місту маршрутки коптильні ,і ніхто за це не відповідає.

Вони пройшли техогляд. Маршрутки зараз проходять техогляд.

А ніхто не відповідає - бо корупція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Nokian сказал:

99 відсотків жиг в набагато страшнішому стані за бляхи.

Ну так і власники жиг бояться техогляду як і бляхарі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З чого висновок,що бляхарі бояться техогляду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Із зовнішнього вигляду їх авто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, volks сказано:

Із зовнішнього вигляду їх авто

Так це ж не їхнє авто. Це авто поляка або литовця, які в більшості, пройшли техогляд в ЄС.

А тепер спробуйте заїхати на 30 річному жигулю в центр Берліна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

А тепер спробуйте заїхати на 30 річному жигулю в центр Берліна.

І що буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, volks сказано:

І що буде?

Спробуйте - розкажите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...