msv Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:10 Поділитися #26 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:10 я пас. в понеділок ще по замках кручусь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:13 Автор Поділитися #27 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:13 [hide]Агтунг[/hide]В звязку з набором учасників тимчасово запис на мироприємство зупинено (хіба що хтось відмовиться)На рахунок місця стрілки, тобто тиру, я домовився. День стрілки - понеділок, 11:00 в м.Рожище. +1 Busу за домовлене місце вдпочинку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:21 Поділитися #28 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:21 DarkMonk + 3 Серёга +3 це ти жінка і дитина ? і буш на машині? і пропиши зброю Ага ! Я + жена + малый! С собой воэьму ТОЗ34 -12калибр и Форт 12р - резинострел А вот про машину я как раз и не подумал я то могу быть и на машине ....НО как же тогда ПИВО и отдых ... надо что то придумать Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:24 Автор Поділитися #29 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:24 Кінцевий список учасниківORV+LILIYA+kinder=3чолBus+друга половина=2чолPRG+друга половина+kinder=3чолZed+друга половина=2чолDarkMonk+друга половина+kinder=3чолРазом 13 чол Підтвердіть, всі хто буде, ще раз з врахуванням дня та години (бо якщо когось небуде можемо добрати людей інших) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:27 Автор Поділитися #30 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:27 Дані по зброї1. Вепрь-супер 223REM - PRG2. Hatsan Optima 12кал. - PRG3. Форт 6Р (гумостріл) - PRG6.Stoeger 2000 12кал 5ти зарадка -ORV5.МЦ-21 (гладкоствол, 5-заряд, 12кал) - Bus6.ПСМ-Р (9мм, резина) Bus7.ІЖ-27 (2ствл, вертикал., 12кал), - Bus8.ТОЗ34 -12калибр -DarkMonk9.Форт 12р - резинострел-DarkMonk10..............................- Zed (??????? поки невідомо) Zed відпишись Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:42 Автор Поділитися #31 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:42 А вот про машину я как раз и не подумал я то могу быть и на машине ....НО как же тогда ПИВО и отдых ... надо что то придумать Я буду бусом там 7 посадочних з натягом, 6 вільно сидячих місць 5 з них заняті (при умові що дітей на руки берем) неясно як з транспортом Zed (Zed тра інфа) ЗА ОТДЕЛЬНОЕ ПИВО мне і можливі штрафи на всіх, доставлю лавочку на три чоловіка але комфорт необіцяю Ждем інфу від Zeda і тоді рішаєм Або є ще один вихід просим Busa щоб з Луцька своєю машиною частину учвсників забрав а назад моєю (я думаю там всі будуть теплі і місця буде забагато ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bus Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:48 Поділитися #32 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 10:48 Підтвердіть, всі хто буде, ще раз з врахуванням дня та години (бо якщо когось небуде можемо добрати людей інших) BUS + 1/2 = 2 чол. Явка 100%. Я без авто. Або є ще один вихід просим Busa щоб з Луцька своєю машиною частину учвсників забрав а назад моєю (я думаю там всі будуть теплі і місця буде забагато ) Не виключений такий варіант, але поки не обіцяю. Коли команда утрясеться і буде 100% відомо хто, з ким і скільки, то я думаю, що далі в телефонному режимі домовимося про доставку піпла. ТО ZED: Дай кому-небудь з нас свій моб контакт в лічку для оперативного зв"язку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 13 Червня, 2008 в 11:09 Поділитися #33 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 11:09 Явку подтверждаю! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
RedFoxxik Опубліковано 13 Червня, 2008 в 11:20 Поділитися #34 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 11:20 BUS + 1/2 = 2 чол. Явка 100%.це як? 1/2 , Наташку переполовиниш))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bus Опубліковано 13 Червня, 2008 в 11:51 Поділитися #35 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 11:51 BUS + 1/2 = 2 чол. Явка 100%.це як? 1/2 , Наташку переполовиниш))))))))))))) :) 1/2 - це моя половинка сімейна, тобто дружина. Не половинка дружини, а вся-вся-вся! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zed Опубліковано 13 Червня, 2008 в 12:36 Поділитися #36 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 12:36 У меня кагдато бывший БАМ-50 .177, сейчас мало там чего осталось. и кроссман 1377 средний ствол мой. осторожно - трафик Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 13 Червня, 2008 в 12:39 Автор Поділитися #37 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 12:39 У меня кагдато бывший БАМ-50 .177, сейчас мало там чего осталось. и кроссман 1377Розшифруй що є щоі нарахунок транспорту як? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zed Опубліковано 13 Червня, 2008 в 12:51 Поділитися #38 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 12:51 Розшифруй що є щоі нарахунок транспорту як?добавил фотку. Транспорт есть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 13 Червня, 2008 в 13:06 Автор Поділитися #39 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 13:06 Розшифруй що є щоі нарахунок транспорту як?добавил фотку. Транспорт есть.Тобто до Рожищ ти добираєшся своїм ходом?транспорт автомобіль?якщо так то може когось з собою візмеш якщо є місце? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zed Опубліковано 13 Червня, 2008 в 13:56 Поділитися #40 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 13:56 Тобто до Рожищ ти добираєшся своїм ходом?транспорт автомобіль?якщо так то може когось з собою візмеш якщо є місце?да, аптомобиль, можем пару человек на борт принять.думаю есть смысл сделать стрелку в городе, и органиованной толпой уже ехать, бо я за рожищами знаю только заброшенное стрельбище, где более "нормальное" не знаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 13 Червня, 2008 в 20:52 Автор Поділитися #41 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 20:52 Уточнені дані по зброї 1. Вепрь-супер 223REM - PRG 2. Hatsan Optima 12кал. - PRG 3. Форт 6Р (гумостріл) - PRG 6.Stoeger 2000 12кал 5ти зарадка -ORV 5.МЦ-21 (гладкоствол, 5-заряд, 12кал) - Bus 6.ПСМ-Р (9мм, резина) Bus 7.ІЖ-27 (2ствл, вертикал., 12кал), - Bus 8.ТОЗ34 -12калибр -DarkMonk 9.Форт 12р - резинострел-DarkMonk 10.БАМ-50 .177- Zed Bus та ORV - беруть біноклі на гладкоствол, резину всі вже закупились я на нарізне "беру на всіх" там розберемось Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bus Опубліковано 13 Червня, 2008 в 21:30 Поділитися #42 Опубліковано 13 Червня, 2008 в 21:30 шо закупились, то закупились. Ух, гахнем! )))))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 14 Червня, 2008 в 07:32 Автор Поділитися #43 Опубліковано 14 Червня, 2008 в 07:32 На рахунок кулінарної частини нашого дійства: Пропоную взяти спиртне (вино, горілка, коньяк, шампанське, самбука , віскі ітд) індивідуально, тобто кожен сам з розрахунку що він та його друга половина буде вживати. Також на ДІТЕЙ вода, сок, тормозок (можна і на себе тормозок якщо сильно проголодуєшся) кожна сім'я індивідуально. Дивлячись на погоду то мабуть ще термоси з чаєм та кавою. Потім як на справжньому полювання все в общак. Колетивно пропоную взяти: Пиво розливне 5-хххх літрів (тра обсудити) наприклад Земан (або також обсудити) Набір риби на уху - тобто буде уха!!!! В таку "теплу погоду", та не тільки, під чарочку з перчиком вона буде самий раз Та мясо: Є два варіанти 1.Шашлик 2.Стейки Тра обсудити Також можна на любителів рибу запікти (куски можуть залишитись з набору до ухи) ну ясно хліб, приправи.юзелень, огврки помідори тобто набор Так що жінки зможуть побачити як на полюванні буває і всі зможем нормально відпочити. Чи може жінкам не показувати а то потім на кожне полювання захочуть їздити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори serega Опубліковано 14 Червня, 2008 в 07:43 Адміністратори Поділитися #44 Опубліковано 14 Червня, 2008 в 07:43 Так що жінки зможуть побачити як на полюванні буває і всі зможем нормально відпочити. Чи може жінкам не показувати а то потім на кожне полювання захочуть їздити Нажаль я участі не візьму але з самого першого топіка був за те, що ніяких дружин на міроприємства де є вогнепальна зброя брати не треба. Тим більше дітей. Не лишніми будуть засоби безпеки, типу на валах повинні спостерігати за тим, щоб якісь грибники не зайшли в зону стрільби, щоб хтось ненароком не розвернув ствол в протилежну мішеням сторону і т.д. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zed Опубліковано 14 Червня, 2008 в 07:50 Поділитися #45 Опубліковано 14 Червня, 2008 в 07:50 але з самого першого топіка був за те, що ніяких дружин на міроприємства де є вогнепальна зброя брати не треба. Тим більше дітей. Не лишніми будуть засоби безпекиСерега, я не думаю что у здесь присутствующих, жены - тупые курицы, которые не понимают что такое огнестрельное оружие и что бывает при попадании им в цель типа "человек".Моя жена к примеру стреляет лучше меня, ей про ТБ говорить не приходится.Дети - как дать вводную и построить их при въезде на стрельбище, так и будет. для них у меня есть развлекаловка, захвачу с собой.Также, я надеюсь, что на рубеже и в красной зоне за ним никого находиться не будет, в общем правила ТБ подобных массовых мероприятий я донесу до общественности кака можно доступнее на месте, благо опыт есть.Да, и еще крайне надеюсь что во время стрельб употребления горячительных напитков не будет? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори serega Опубліковано 14 Червня, 2008 в 07:54 Адміністратори Поділитися #46 Опубліковано 14 Червня, 2008 в 07:54 Ну от і добре що є голови знайомі з цим Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 14 Червня, 2008 в 08:05 Автор Поділитися #47 Опубліковано 14 Червня, 2008 в 08:05 Да, и еще крайне надеюсь что во время стрельб употребления горячительных напитков не будет?ОднозначноА пиво це "гарячительный напиток"?Нажаль я участі не візьмуЖалко на кого- на кого, а на тебе я надіявся Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bus Опубліковано 14 Червня, 2008 в 09:25 Поділитися #48 Опубліковано 14 Червня, 2008 в 09:25 бо я за рожищами знаю только заброшенное стрельбище, где более "нормальное" не знаю. Цікаво, бо я не знаю де в Рожище (чи за Рожищем) є закинуте стрільбище... Розкажеш при зустрічі? На рахунок кулінарної частини нашого дійства:....... Набір риби на уху - тобто буде уха!!!! В таку "теплу погоду", та не тільки, під чарочку з перчиком вона буде самий раз Та мясо: Є два варіанти 1.Шашлик 2.Стейки Тра обсудити ну ясно хліб, приправи.юзелень, огврки помідори тобто набор Так що жінки зможуть побачити як на полюванні буває і всі зможем нормально відпочити. Чи може жінкам не показувати а то потім на кожне полювання захочуть їздити Я за уху! Казанок в мене великий, хватить на всю компанію. Беру з собою. +Березову головешку і кусок жовтого сала. Зваримо справжню уху, а не рибний супчик. Про мясо: на мою думку краще взяти з собою стейки (свиня, яловичина - хто що любить) і не заморачуватися з шашликом. Ми ж все-таки їдемо не на пікнік в честь стрільб, а на стрільби з пікніком після них. Хоча якщо хтось хоче, то може зробити і шашлики, попробуати ніхто не відмовиться. +овочі (огірки/помідори/цибуля/укроп)+спеції+чай/кава. Та й досить ІМХО. Про жінок... думаю що на кожне полювання точно не захочуть їздити. а ще якщо в понеділок дощ буде (мені дощ не перешкода)... Так що жінки зможуть побачити як на полюванні буває і всі зможем нормально відпочити. Чи може жінкам не показувати а то потім на кожне полювання захочуть їздити Нажаль я участі не візьму але з самого першого топіка був за те, що ніяких дружин на міроприємства де є вогнепальна зброя брати не треба. Тим більше дітей. А чого не хочеш взяти участі? Може до понеділка ще надумаєш? На рахунок дітей я з тобою не згідний. Мене батько на полювання почав брати з собою коли мені було 5 років. І я чапав з ним зимою по полям і стріляв. Головне правильне виховання і культура поведінки. Дітям теж цікаво! Да, и еще крайне надеюсь что во время стрельб употребления горячительных напитков не будет? Однозначно ніякої горілки "під час". Тільки "після". Кава, чай, максимум пиво... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори serega Опубліковано 14 Червня, 2008 в 10:40 Адміністратори Поділитися #49 Опубліковано 14 Червня, 2008 в 10:40 А чого не хочеш взяти участі? Може до понеділка ще надумаєш? Ні, св'ято. Рідні в гості приїдуть, треба і їм приділити увагу. Однозначно ніякої горілки "під час". Тільки "після". Тоді всі набої закрити в чемодан на два замки а ключами помінятись між собою, на випадок якщо комусь таки захочеться пальнути Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zed Опубліковано 14 Червня, 2008 в 12:20 Поділитися #50 Опубліковано 14 Червня, 2008 в 12:20 процесс закупки как быдет выглядеть? алкоголь то понятно... Еды каждый наберет что считает нужным, или часиков в 9.30-10 возле какого-нибудь маркета собираемся, скупляемся и колонной шуруем на стрельбище?есть в наличии мини-мангал и гриль решетка, могу взять если надо. решетку возьму в любом случае, а вот с мангалом давайте решим - нужен ли?Кстати при наличии ухи не думаю что нужно будет мясо в большом количестве. по совсем недавнему опыту коллективной гульки - после ухи будет самое то "закусон к пиву" кака охотничьи колбаски или еще какая-нибудь фиговина из легких мясных продуктов Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.