Перейти до змісту

[Архів] - Куплю GTX 1060-1070

SergLutsk

Рекомендовані повідомлення

Маю бажання придбати карту або GTX 1060 на 6Gb (3 gb не цікавить) або GTX 1070.

Бюджет для першої бачу 5к, для другої 8к.

З вимог: залишок гарантії, не майнила.

Розумію що другу вимогу важко перевірити і підтвердити, тому і пишу оголошення на борді, сподіваючись що одноклубники не стануть свідомо дурити один одного і "своєму" скажуть як є :)

Ну але і манібек на тести/перевірки само собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, SergLutsk сказано:

Розумію що другу вимогу важко перевірити і підтвердити, тому і пишу оголошення на борді, сподіваючись що одноклубники не стануть свідомо дурити один одного і "своєму" скажуть як є :)

Ну але і манібек на тести/перевірки само собою.

знайомий хоче продати пару карт

але після майнингу, карти з Польщі, коробка і все таке, десь рік їм,

зараз гарантієчкі шукає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GTX 1060 6GB MSI Gaming X - 5500грн польська гарантія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, rosstik сказано:

GTX 1060 6GB MSI Gaming X - 5500грн польська гарантія

Чи майнила ? Скільки гарантія ? Що мені робити з польською гарантією, раптом що ви мені повезете карту в польський магазин ? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 часов назад, SergLutsk сказал:

Що мені робити з польською гарантією, раптом що ви мені повезете карту в польський магазин ?

польська гарантія - це немає гарантії, ніхто тобі її возити туди не буде це факт.

17 часов назад, SergLutsk сказал:

Чи майнила

скажи мені хо не майнив, ти б сам не майнив якщо в 2017 році з карти від 1-2 баксів було, нашо ці питання. хочеш так щоб не майнила купи 1050 звичайну бо ТІ, ще були маньяки які і на них майнили.
П.С, і взагалі якщо крепко боїшся майнінга то купи нову і не мучся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, nemec сказал:

скажи мені хо не майнив, ти б сам не майнив якщо в 2017 році з карти від 1-2 баксів було, нашо ці питання. 

Друг весною 2017го купив собі 1060ту 6Гб. До цього часу на ній ні разу не запускалій ніякі майнери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Litovets сказал:

Друг весною 2017го купив собі 1060ту 6Гб. До цього часу на ній ні разу не запускалій ніякі майнери.

значить в нього не було потреби, або можливо зі страху спалити і залишитись без гарантії (пам'ятаєте як говорили будеш майнити без гарантії залишишся), хоча це спарава кожного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо нормальний радіатор охолодження, 2 вентилі живі, кількість фаз живлення більше від референса хоча б на 1, нормальні кондюки і пам'ять охолоджується, то пофіг, що майнила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 минут назад, Ukrainec сказал:

Якщо нормальний радіатор охолодження, 2 вентилі живі, кількість фаз живлення більше від референса хоча б на 1, нормальні кондюки і пам'ять охолоджується, то пофіг, що майнила.

А хіба не важливо в яких умовах майнила (температура в приміщенні) і скільки часу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, Litovets сказано:

А хіба не важливо в яких умовах майнила (температура в приміщенні) і скільки часу?

Ці фактори при покупці тобі будуть невідомі. Якщо купуєш в нас відяшку на "бляхах" то ймовірність, що вона майнила 95%. Тому якщо морально згідний піти на такий крок, то краще вибрати щось понадійніше. Купував колись собі гігу 5850 ультра дюрайбл після кінця криптобуму 2011, то після 5 років експлуатації так і ніц їй не сталося, продалася і впевнений, що досі працює. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, Litovets сказано:

рівно так само як і в яких умовах геймила 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, case_l сказано:

рівно так само як і в яких умовах геймила 

геймінг може бути і  більш нещадний, оскільки зазвичай ніхто не париться з чистостою компа\карти і навантаження "рвані"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Deemon сказано:

геймінг може бути і  більш нещадний, оскільки зазвичай ніхто не париться з чистостою компа\карти і навантаження "рвані"...

Крім рваних навантажень, рядові геймери не паряться моніторингом температур і енергоспоживання,  тільки коли вже стає запізно. Та і розгон карт придумали ще до майнингу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майнінг шкідливий тільки для "рядових" геймерів, які повинні переплачувати за залізо. А так, якщо відеокарта "майнила" такий самий час як інша - "гралася" - можливо, краще взяти майнінгову. Але кулери замінити обов'язково.:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще чучуть і будуть на вагу продаватись :)

screenshot-1519.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Deemon сказал:

ще чучуть і будуть на вагу продаватись :)

screenshot-1519.jpg

Ну якщо так і далі підуть справи то майнери в черзі будуть стояти щоб здати "кірку".

Але може то просто "присідання" перед "стрибком".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Asus dual 1060 3Gb, луцька гарантія - 4500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Asus GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5

Не майнила. Гарантії не маю, бо дісталася даром. Є коробка.

5 700 грн. (торг)

нуль66 965 95 вісім дев'ять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карта куплена, можна закривпти тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 25.11.2018 в 09:15, nemec сказал:

польська гарантія - це немає гарантії, ніхто тобі її возити туди не буде це факт.

скажи мені хо не майнив, ти б сам не майнив якщо в 2017 році з карти від 1-2 баксів було, нашо ці питання. хочеш так щоб не майнила купи 1050 звичайну бо ТІ, ще були маньяки які і на них майнили.
П.С, і взагалі якщо крепко боїшся майнінга то купи нову і не мучся.

я не майнив ніколи. хоча деколи задумувався про ту дурню. 1-2 бакси з карти це з врахуванням оплати за електроенергію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема перенесена у смітник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...