Перейти до змісту

Україна нарощує військові м"язи. Тема про розвиток ЗСУ, ВПК і т.д.

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

2 годин тому, nickel сказано:

немає зради імені Зеленського, він не створив нічого нового, чого не було до нього в політиці, він просто в це гімно влився як свій.

Діти про свої проступки так само кажуть: "А Петя так само робив, а Віті теж на уроці не було, Юля теж контрольну погано написала".

А по факту потрібно не про попередників згадувати а відповідати за свої обіцянки та вчинки.

2 годин тому, nickel сказано:

Навпаки у нас майже повністю відсутня корупція на побутовому рівні. Рядовий українець захищений від корупції.

Ми тільки є спонсорами - бо вони розкрадають наші податки. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, sergkots сказано:

Діти про свої проступки так само кажуть: "А Петя так само робив, а Віті теж на уроці не було, Юля теж контрольну погано написала".

А по факту потрібно не про попередників згадувати а відповідати за свої обіцянки та вчинки.

Ми тільки є спонсорами - бо вони розкрадають наші податки. 

А він тоже ,а він тоже, а він тоже….!!!! Тоже курив. Я все рівно ,думав ,що він розгонить трохи ту шоблу паразитів, скоротить ті міністерства , заставить працювати свій офіс , поврізає зарплати депутатам ,суддям прокурорам, всім вищим чінушам. Реально думав ,що звільнить хавуй одним наказом митницю і назначить хай тимчасово ,але молодих незаплямованих військових чи погранців. Думав, що з його приходом ,ну це вже точно буде ,(О Віва Україна) через 30 років ,накінець то ,.відмінять розмитнення авто з Європи. Прорахує той В рот р Дам через Попен гаген, і трохи квартплата впаде… Думав, що поліція ,ну мінімум літьоха повинен 800 дол заробляти , получку повинні перераховувати регулярно. При Зєлі мєнтам дозволили сторожувати в вільний від служби час:D, і продовжують платити 14 тис грн.За вояків мені особливо соромно . Все що Петруха зробив - половина похєрєна ,бо потребувала постійних вливань, масове ,з часів 90х ,звільнення з лав Армії . А він так саме, а в нього те саме ,а він те саме.. 

Змінено користувачем Alex S
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, Alex S сказал:

А він тоже ,а він тоже, а він тоже….!!!! Тоже курив. Я все рівно ,думав ,що він розгонить трохи ту шоблу паразитів, скоротить ті міністерства , заставить працювати свій офіс , поврізає зарплати депутатам ,суддям прокурорам, всім вищим чінушам. Реально думав ,що звільнить хавуй одним наказом митницю і назначить хай тимчасово ,але молодих незаплямованих військових чи погранців. Думав, що з його приходом ,ну це вже точно буде ,(О Віва Україна) через 30 років ,накінець то ,.відмінять розмитнення авто з Європи. Прорахує той ротр Дам через Попен гаген, і трохи квартплата впаде… Думав, що поліція ,ну мінімум літьоха повинен 800 дол заробляти , получку повинні перераховувати регулярно. При Зєлі мєнтам дозволили сторожувати в вільний від служби час:D, і продовжують платити 14 тис грн.За вояків мені особливо соромно . Все що Петруха зробив - половина похєрєна ,бо потребувала постійних вливань, масове ,з часів 90х ,звільнення з лав Армії . А він так саме, а в нього те саме ,а він те саме.. 

Ти таки повірив в Голобородька. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, nickel сказано:

Може і в Голобородька. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 минут назад, sergkots сказал:

А де ти побачив що я на папєрєдніків киваю? Я питав що такого зробив Зеленський, що раніше ніхто не робив, що ти особисто закликаєш людей до загального протесту? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, nickel сказано:

Знаєш ,от я не тільки в тебе, хотів тут запитати … Давно хочу запитати,ну ще з тобою в чоловік в п яти тут. От як ти і вони з тобою розуміють текучий політичний момент.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Alex S сказал:

Знаєш от я не тільки в тебе хотів тут запитати … Давно хочу запитати,ну ще з тобою в чоловік в п яти тут. От як ти і вони з тобою розуміють текучий політичний момент.

Питай, ніхто ж не боронить. Але "політичний момент" це настільки розмите поняття, що може виявитися що ти питав про Домбас, а я відповім тобі про "Вовину тисячу". Чим більш конкретним буде запитання, тим більш конкретну зможу дати відповідь.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, nickel сказано:

Питай, ніхто ж не боронить. Але "політичний момент" це настільки розмите поняття, що може виявитися що ти питав про Домбас, а я відповім тобі про "Вовину тисячу". Чим більш конкретним буде запитання, тим більш конкретну зможу дати відповідь.

Все просто. Дивимося ролик про мій інститут чотирирічної давнини. Зараз все - руїни. 100 гектар в чудовому місці Харкова. Рівнина,  поруч щільна міська забудова, мікрорайон Рогань.Було квадратів з 3000 тільки  житлової площі , загальний стан будівель був відмінний. Капітальна реконструкція училища, з будівництвом нових п’ятиповерхових навчальних корпусів і п’яти гуртожитків завершена в 1990 році. Дивимося відео. До речі літак перед входом з поганою історією, на ньому вбився насмерть курсант в середині 80х. https://youtu.be/meAfij_Rbns

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитання .  Вмикаєм  режим Мрія.Я турок і в мене своя велика будівельна компанія. Я хочу інвестувати в Україну ,в місто Харків. Хочу звезти ВІП  котеджне містечко закритого типу. Треба тільки територія з цільовим призначенням і комунікаціі. Земля відомча - МОУ. Україна - хабар . Мені казали.Маю на хабар. Скільки скажуть хочу почути. До кого їхати? Кого питати? В мерію Харкова? В генштаб ЗСУ в Київ?В службу тилу ВПС ЗСУ в Вінницю? От реально, фізично куди в цій державі їхати і кому пробувати  платити? Які думки в кого?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Alex S сказал:

Запитання .  Вмикаєм  режим Мрія.Я турок і в мене своя велика будівельна компанія. Я хочу інвестувати в Україну ,в місто Харків. Хочу звезти ВІП  котеджне містечко закритого типу. Треба тільки територія з цільовим призначенням і комунікаціі. Земля відомча - МОУ. Україна - хабар . Мені казали.Маю на хабар. Скільки скажуть хочу почути. До кого їхати? Кого питати? В мерію Харкова? В генштаб ЗСУ в Київ?В службу тилу ВПС ЗСУ в Вінницю? От реально, фізично куди в цій державі їхати і кому пробувати  платити? Які думки в кого?

З хабарями - це не до мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, nickel сказано:

З хабарями - це не до мене.

Давай без хабарів, ти ж казав що корупція мінімальна , куди йти? З ким говорити?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Alex S сказал:

Давай без хабарів, ти ж казав що корупція мінімальна , куди йти? З ким говорити?

Ще раз прочитай мій пост про корупцію, але цього разу уважно.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, nickel сказано:

Не згідний, що корупція у нас прям аж тотальна. Навпаки у нас майже повністю відсутня корупція на побутовому рівні. Рядовий українець захищений від корупції.

Повернувся до посту.Це майже синонім того, що корупції в нас майже не має.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, nickel сказал:

Не згідний, що корупція у нас прям аж тотальна. Навпаки у нас майже повністю відсутня корупція на побутовому рівні. Рядовий українець захищений від корупції.

35 минут назад, Alex S сказал:

Я турок і в мене своя велика будівельна компанія.

Хуясє рядовий українець...

Цитата

Хочу звезти ВІП  котеджне містечко закритого типу.

Хуясє побутовий рівень...

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, nickel сказано:

Хуясє рядовий українець...

Хуясє побутовий рівень...

Ну як ні хуя сє ,то хуй з ним. Так і залишим . Тобто рядовий українець це селянин, робітник якогось виробництва, педагог, коротше той ,що ніфіга не заробляє? Добре упрощаєм задачу . Хочу придбати ділянку від якогось заводу , розваленого в хлам, хочу купити там ангар, яблуками хочу займатися ? Чи маю трохи грошей і цікавлюся як спасти земельний суд Хрінницького ,бо ще рік два, завалиться просто напросто. Може й не сам  ,а на двох,а з товаришем Валєрою…Кого питати? Як придбати? Без корупції ? За невеликі гроші. Мо то аукціон який  прозорий де буде?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, Alex S сказано:

Україна - хабар . Мені казали.Маю на хабар. Скільки скажуть хочу почути. До кого їхати? Кого питати? В мерію Харкова? В генштаб ЗСУ в Київ?В службу тилу ВПС ЗСУ в Вінницю? От реально, фізично куди в цій державі їхати і кому пробувати  платити? Які думки в кого?

Треба великого чиновника - міністр наприклад. Шукаємо родину, друзів, однокашників - через них вносимо пропозицію у вуха. Він має дати куратора - людину на місці (певно зам губернатора підійде), або таку призначити, якщо наразі немає. Далі можна починати виготовляти потрібну документацію, куратор має відкривати потрібні двері та вирішувати з підписами.

Я так думаю (С)

Все вигадано та в реальності немає реальних прототипів :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Alex S сказал:

Ну як ні хуя сє ,то хуй з ним. Так і залишим . Тобто рядовий українець це селянин, робітник якогось виробництва, педагог, коротше той ,що ніфіга не заробляє? Добре упрощаєм задачу . Хочу придбати ділянку від якогось заводу , розваленого в хлам, хочу купити там ангар, яблуками хочу займатися ? Чи маю трохи грошей і цікавлюся як спасти земельний суд Хрінницького ,бо ще рік два, завалиться просто напросто. Кого питати? Як придбати? Без корупції ? За невеликі гроші. Мо то аукціон який  прозорий де буде?

А от такого добра повно. Вже є майданчики для купівлі паїв. Є купа різних аукціонів для продажу різноманітного конфіскату чи приватизації. Гугли "мала приватизація", "сетам", "фонд державного майна". А от дешево не обіцяю, бо дешево - це хіба з корупцією, а з корупцією не до мене.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, sergkots сказано:

Треба великого чиновника - міністр наприклад. Шукаємо родину, друзів, однокашників - через них вносимо пропозицію у вуха. Він має дати куратора - людину на місці (певно зам губернатора підійде), або таку призначити, якщо наразі немає. Далі можна починати виготовляти потрібну документацію, куратор має відкривати потрібні двері та вирішувати з підписами.

Я так думаю (С)

Все вигадано та в реальності немає реальних прототипів :)

В тому то вся і фішка ,.що бажаючих купити за ці роки була масса, ціна хабара ,ну і офіційно в казначейство треба заплатити,була завелика. Ні місто чи губернатори тут ні причому. Це все стосується безпосередньо цієї теми. Так саме і гниють тисячі гектарів військових чи МВС містечок , госпіталів, училищ, аеродромів,  полігонів, тирів,закинутих складів… тощо. З останнього в Одесі купили маленький  шмат аеродрому в Школьному під супермаркети . Відомча земля ,відомчі споруди . Я турок - іноземець ( нагадаю ) куди йти?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, nickel сказано:

А от такого добра повно. Вже є майданчики для купівлі паїв. Є купа різних аукціонів для продажу різноманітного конфіскату чи приватизації. Гугли "мала приватизація", "сетам", "фонд державного майна". А от дешево не обіцяю, бо дешево - це хіба з корупцією, а з корупцією не до мене.

Я тебе зрозумів - з корупцією то не до тебе. Я тобі конкретно про покупку Будинка офіцерів запитав ,ти мені сетам… Я зрозумів, все ок.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, Alex S сказано:

Я тебе зрозумів - з корупцією то не до тебе. Я тобі конкретно про покупку Будинка офіцерів запитав ,ти мені сетам… Я зрозумів, все ок.

Там із землею проблеми - купа клаптів з купою власників. Колись Аваль хотів купити - і щось у них не вийшло.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, sergkots сказано:

Там із землею проблеми - купа клаптів з купою власників. Колись Аваль хотів купити - і щось у них не вийшло.

Нема там клаптів, все розмови. Об’єкт МОУ. Що земля ,що споруда. Аваль просто почув розцінки і далі як в тому радянському муві…

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 минуты назад, Alex S сказал:

Ось тобі будинок офіцера. Чого не купив?

Спойлер

Не хочеш какать, не муч жопу

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, nickel сказано:

Показати прихований контент

Це не будинок офіцерів - це аеродром, але без аєропланів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, nickel сказано:

Hide contents

Та … мені як би не цікаво, я найманий працівник.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, sergkots сказал:

Це не будинок офіцерів - це аеродром, але без аєропланів.

Ну так і це не будинок офіцера

1 час назад, Alex S сказал:

Хочу придбати ділянку від якогось заводу , розваленого в хлам, хочу купити там ангар, яблуками хочу займатися ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...