Перейти до змісту

Розгін процесора i7 2600

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня форумчани,хто підкаже чи можна розігнати процик i7 2600(без к ) оЯхолодження хороше стоїть багня з 6 мідними трубками +кулер 150 мм.

і якими програмами,чи в біосі де воно є?

і до яких частот гнати,краще булоб в скайпі пояснити мені 

walwet5   скайп 

Дякую 

,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забуть про розгін .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, Rock сказал:

Забуть про розгін .

взагалі не гониться ? читав на форумах,що можна тільки не пише яким чином 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі ,для розгону потрібно процесор з буквою К, і материнка на Z чіпсеті ,

розганяється в інтела тільки на сокеті 1150 на всіх материнках ,але тільки з буквою К і пеньок 3258

PS. для таких тем є спеціальний розділ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Rock сказал:

для розгону потрібно процесор з буквою К, і материнка на Z чіпсеті 

Так сказать, інтель во всєй красє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки одне питання: НАФІГА?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

материнка на p67/z68/z77 може розігнати не К проц до +300-400МГц до максимального турбобусту, тобто якщо цп 3,9Ггц в турбобусті, то максимум на такій материнці буде 4200-4300Мгц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як включити турбобуст чи він сам по собі активується ?

дивився відео як це зробити то в мене пише шо виключений,включити не можна чомусь 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 28.09.2018 в 18:54, walwet сказал:

Доброго дня форумчани,хто підкаже чи можна розігнати процик i7 2600(без к ) оЯхолодження хороше стоїть багня з 6 мідними трубками +кулер 150 мм.

і якими програмами,чи в біосі де воно є?

і до яких частот гнати,краще булоб в скайпі пояснити мені 

walwet5   скайп 

Дякую 

,

Привіт, тут продається i5-2550k, в розгоні він буде кращим ніж 2600. можно продати 2600 (а тут якраз шукають 2600), і купити 2550к. бо 2600к буде коштувати в середньому вже тисячі 3. 

П.С. там по шині трохи гємарно гнати, в процессорах інтел багато чого прив'язано до "шини", і при розгоні те багато чого може відвалитись або некорректно працювати. 

Якщо особо досвіду немає, то краще шиногонством не займатись, в іншому випадку - можна втратити багато часу і нервів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, x9teen88 сказано:

Привіт, тут продається i5-2550k, в розгоні він буде кращим ніж 2600

Не гони! 

Лише в старих і однопоточних додатках/іграх так, але в усіх сучасних, що розуміють 8-ми поток i5-2550k @4.7 +- = i7 2600. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Ukrainec сказал:

Не гони! 

Лише в старих і однопоточних додатках/іграх так, але в усіх сучасних, що розуміють 8-ми поток i5-2550k @4.7 +- = i7 2600. 

емм.. 4,7 проти 3,8.. спорити не буду, бо особисто з сандіками справи не мав. Але для i5 4/4 частота ой як рішає. Я говорю це як власник 4690k. До того ж не треба забувати принцип роботи хайпертредінга: чим більша нагрузка на процессор тим більше падає еффективність НТ, і в такому випадку частота бустане куди сильніше ніж віртуальні потоки, які будуть стояти, тому що справжні будуть забиті під зав'язку. Можу навіть для інтєрєса поспорити на літру квасу - в більшості ігр (не старих) [email protected] буде показувати середній фпс більше ніж стоковий 2600

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, x9teen88 сказано:

емм.. 4,7 проти 3,8.. спорити не буду, бо особисто з сандіками справи не мав. Але для i5 4/4 частота ой як рішає. Я говорю це як власник 4690k. До того ж не треба забувати принцип роботи хайпертредінга: чим більша нагрузка на процессор тим більше падає еффективність НТ, і в такому випадку частота бустане куди сильніше ніж віртуальні потоки, які будуть стояти, тому що справжні будуть забиті під зав'язку. Можу навіть для інтєрєса поспорити на літру квасу - в більшості ігр (не старих) [email protected] буде показувати середній фпс більше ніж стоковий 2600

Ні. Це на рівні міфів і вірувань. Але є очевидна практика. 

Коли більшість завдань були на однопотоці то де не де і5 щось вирішував (2011...2015рік), зараз НТ не той що був в Р4 і оптимізаціяконкретних ПО не та що була навіть скажімо 3-4роки назад. Все вирішує багато-потік, а вірініш як оптимізуваний додаток: під 1, 2, 4, 6, чи 8+по токів. 

ну і те що нашвидкоруч вдалося знайти: порівняння

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ukrainec правий. Із власного досвіду, раніше був i5-2400, зараз E3-1230 (трохи даунклокнутий серверний аналог і7-2600). На і5 ігри могли легко забити всі 4 ядра на 100%, зараз же поки не зустрічалася гра, яка би повністю завантажила проц, максимум бачив 70%, зазвичай 30-50%. Тепер можна під час гри абсолютно без проблем перемкнутися на робочий стіл, запустити любу прогу і повернутися назад, тоді як на і5 така процедура супроводжувалася дикими тормозами. Не знаю, можливо на розігнаному і5 FPS буде і більший, але мені і того що є вистачає, а комфорт від роботи на 4/8-проці однозначно вищий. 4 ядра, навіть розігнаних, для багатьох сучасних програм вже малувато, це факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 хвилин тому, Serpent сказано:

... Тепер можна під час гри абсолютно без проблем перемкнутися на робочий стіл, запустити любу прогу і повернутися назад, тоді як на і5 така процедура супроводжувалася дикими тормозами. Не знаю, можливо на розігнаному і5 FPS буде і більший, але мені і того що є вистачає, а комфорт від роботи на 4/8-проці однозначно вищий. 4 ядра, навіть розігнаних, для багатьох сучасних програм вже малувато, це факт.

О блін! виявляється не лише мені таке здалося. :)

Був в мене до цього 6-ти ядерний 6350, так мені навпаки після переходу на і5 почалися дикі фрізи, при переході між додатками та на робочий стіл. В іграх  ігри і одно-однопотокових додатках продуктивність звісно виросла, а в тих багатопотокових навпаки помічаю продуктивність і плавність, або не змінилася, або навіть трішки менша це факт :(.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це з адекватних тестів:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ідеалі, звісно, продати 2600, і купити 2600k.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...