Перейти до змісту

Порадьте майстра по ремонту/налаштуванню бензопили

Fireboss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хороша майстерня і хороший майстер є на ДПЗ (бульвар Дружби народів 2). Майстерня знаходиться на другому поверсі, вхід по металевій драбині зі сторони відділення Приватбанку.

Опубліковано
2 minutes ago, mykola said:

Хороша майстерня і хороший майстер є на ДПЗ (бульвар Дружби народів 2). Майстерня знаходиться на другому поверсі, вхід по металевій драбині зі сторони відділення Приватбанку.

телефончик майстра можете дати?

Опубліковано

Свою ремонтував на Шопена. ( зразу за відділенням нової пошти якщо з Волі на Шопена)  Бош чи Профлайн називається. Точно не памятаю. Там магазин і в них майстерня є.

Опубліковано
1 час назад, Fireboss сказал:

телефончик майстра можете дати?

Це магазин "Ліс і Сад" 

Телефони: 789-850 або 067-361-79-15

https://list.in.ua/Магазини/101940/Ліс-і-Сад-Луцьк

Опубліковано
3 часа назад, hmara сказал:

Свою ремонтував на Шопена. ( зразу за відділенням нової пошти якщо з Волі на Шопена)  Бош чи Профлайн називається. Точно не памятаю. Там магазині в них майстерня є.

Ремонтував там по гарантії дрель. Згоріла кнопка з регулятором обертів. Дрель була в ремонті днів 20 -возили в Львів, бо в них такої не було. Через тиждень кнопка згоріла знову. Заніс на базар, там при мені достали десяток кнопок нових і б/у, поставили б/у за 100 грн і дрель після того працює років 2.

Також носив на гарантійний ремонт шліфмашину Метабо- загудів підшипник.  Сказали ,що це не гарантійний випадок.

Опубліковано

Все може бути. Там величезний магазин і поток людей ( от і халтурять чи ше шось ). Мені відремонтували нормально. ( можливо мені поталанило :)  ну або вам не поталанило :)     ). 

Хоча ціни в них далеко не базарні це факт

Опубліковано
4 hours ago, mykola said:

Це магазин "Ліс і Сад" 

Телефони: 789-850 або 067-361-79-15

https://list.in.ua/Магазини/101940/Ліс-і-Сад-Луцьк

Дякую, скористався послугами цього майстра.

Поки що польот нормальний, зробив оперативно і ціна демократина так як мені треба було.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...