MACCEN Опубліковано 8 Серпня, 2018 в 13:46 #1 Опубліковано 8 Серпня, 2018 в 13:46 Є в мене малий (2 роки), який "заліпає" в ютюбі з мобільного телефона, жме на ярличок ютюба (і погнав собі дивитись), бентежить одне, що він дивиться всілякі тупі роліки, хтось там щось купив, розпакував, і так далі. Думаю батькам це знайомо. Може є такий сервіс чи аплікація, де б можна було підмінити цей ярлик, або зробити схожу аплікацію, куди б я міг закидати потрібний мені контент, і транслювати вже малому, наприклад мультики чи щось цікаве, а він собі буде думати що нічого не змінилось. Або можна в самому ютюбе повиключати весь той шлак? Може є тут програмісти які можуть "запіляти" таку аплікацію"?
Factory Опубліковано 8 Серпня, 2018 в 14:12 #2 Опубліковано 8 Серпня, 2018 в 14:12 теоритично можливо таке запіляти але, тоді тре буде на пристрої прописати деякі штуки з рутом і тримати на постійно включено програму з веб ютубом на компі і ярлик буде то ссилка на строку в браузері
Factory Опубліковано 8 Серпня, 2018 в 14:13 #3 Опубліковано 8 Серпня, 2018 в 14:13 кароче рано чи пізно малий бистро просіче що відсутній пошук і контент тойсамий....
Oli Опубліковано 8 Серпня, 2018 в 14:49 #4 Опубліковано 8 Серпня, 2018 в 14:49 1 година тому, MACCEN сказано: Є в мене малий (2 роки), який "заліпає" в ютюбі з мобільного телефона, жме на ярличок ютюба (і погнав собі дивитись), бентежить одне, що він дивиться всілякі тупі роліки, хтось там щось купив, розпакував, і так далі. Думаю батькам це знайомо. Може є такий сервіс чи аплікація, де б можна було підмінити цей ярлик, або зробити схожу аплікацію, куди б я міг закидати потрібний мені контент, і транслювати вже малому, наприклад мультики чи щось цікаве, а він собі буде думати що нічого не змінилось. Або можна в самому ютюбе повиключати весь той шлак? Може є тут програмісти які можуть "запіляти" таку аплікацію"? Я собі поставив адблок де заборонив все крім адреси певного списку відтворення, а що потрібно дивитися то кидаю у той список... Але дитині 2роки, ранно ніби ще...
MACCEN Опубліковано 8 Серпня, 2018 в 18:59 Автор #5 Опубліковано 8 Серпня, 2018 в 18:59 а як ті спсики зробити, наприклад тільки мультики і все?
Oli Опубліковано 9 Серпня, 2018 в 12:31 #7 Опубліковано 9 Серпня, 2018 в 12:31 17 годин тому, MACCEN сказано: а як ті спсики зробити, наприклад тільки мультики і все? Під кожним відео є щось типу "додати" тисну і там або створити новий або вже в існуючий Спойлер https://m.youtube.com/watch?v=sSojkGu8jWA
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.