Перейти до змісту

не очень гарячая вода

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Правда, Борг! Адвокат і прес-аташе товариша Кропиви)))

а як же. він мені окрему трубу з водою подав і 13ту зарплату платить :_36:

:( ?

• Відповідей 700
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Правда, Борг! Адвокат і прес-аташе товариша Кропиви)))

:( ?

Да ладно, я ж прикалуюсь!

Просто смішно дивитись ,шо ти його отак захищаєш! нафік питається? Вони ж там всі пригрілись!

Опубліковано
Да ладно, я ж прикалуюсь!

Просто смішно дивитись ,шо ти його отак захищаєш! нафік питається? Вони ж там всі пригрілись!

я не захищаю. просто розібравшись висловив свою скромну думку - в ситуації що склалась більше винна міська влада. так кропива теж ще той гондурас, і робить неправильно що використовує кранік як аргумент. треба діяти тільки правовими методами - суд, і т.п.

Опубліковано

А мне всеравно кто виноват, я плачу деньги и хочу получать услуги за них! А за Шибу и Кривицкого я не голосовал и не буду!

бигборд идея на мой взгляд нормальная.

Опубліковано

Якшо буде бігборд то це буде хаха, і небільше... ;) (готов скинутись на таке чудо :) . хочу поржать ;) )

Опубліковано
ти про кого з двох джедаїв? ш чи к? :lol:
Та про обох — єдрі їх мать :)
І ти, Брут? :(
Якшо буде бігборд то це буде хаха, і небільше... -_- (готов скинутись на таке чудо :) . хочу поржать :) )
Вже приблизно чоловік 10 набралося. Найти дизайнера, який попрацює за "спасібо" і зробить ржачний макет і можна вішати :) Ех, щеб чоловік 10-12 знайшлось :0158:
Опубліковано

+1 я з вами !!! Бігборд варто робити якраз близько того району, де жива вищевказаний грамадянин Крапіва.

І (якщо можна), щоб виготовили його на якусь "ліву" особу, неіснуючу.. Скажімо на прізвище Брудненко, чи Замизганець. ;) (чи обов'язково я маю паспорт і код всім показувати??

Саме цікаве!!! у сусідньому будинку гаряча вода є... :)

Був у друга вчора , каже кип'яток.. попробував то стала стікати і до гарячої дочекався.. аж жаба задавила.

Опубліковано

Я теж з вами, але з 1 умовою - в відомості на здачу грошей я буду під № 51, ОК ? :)

П.С. Оголошуйте конкурс на "фотожабокреотив"! ;)

Опубліковано

Значить, треба придумати макет соціальної реклами, без фото тих, про кого йтиметься мова.

Можна фото інших всім відомих героїв.

perov2.jpg

і підпис. Тепере нагріємо і всім вистачить помитися!!

Опубліковано

ІМХО:треба жорстко,але гарно.Так щоб це не виглядало як прикол і зацепило самолюбство тих,кому адресовано.

Опубліковано

ага.. серед великорослих стовбурів кропиви лежить велика купа того чого хотіли зробити на коврик :101010:

або ж

Океанське узбережжя, басейн.. сидять двоє у пляжних кріслах під зонтами. І каже один із них.. хм і кому потрібна та гаряча вода???

Опубліковано
ІМХО:треба жорстко,але гарно.Так щоб це не виглядало як прикол і зацепило самолюбство тих,кому адресовано.

Наївні...

Опубліковано
або ж

Океанське узбережжя, басейн.. сидять двоє у пляжних кріслах під зонтами. І каже один із них.. хм і кому потрібна та гаряча вода???

:101010: Підтримую! :)

Щоб не виникало позовів з приводу фоток можна запросити гарного карикатуриста :)

Не з Луцька ;)

Опубліковано
Супер! А в шезлонгах сидять кущ кропиви і велика "шибка" :lol:
Опубліковано

Дуже рано на світанку

Миють личко каченята

Й пташенята,

І шпачки, і пацючки.

Ти єдиний не помився

І бруднечею лишився,

Тож забрались від бруднечі

І панчохи, й чобітки.

Я - шановний водомийник,

Славнозвісний шкіромий,

Водомийників керівник

І мочалок ланковий!

Ледве гепну я ногою,

І покличу козаків,

Водомийники юрбою

Всі візьмуть напоготів.

Закатують, відшматують

Неохайних дітлахів.

Є тут поети?Підкоригуйте,щоб вставити туди Шибу з Кропивою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...