Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

xforester, мусара такі мусара :)

така картина там частенько

А от і неправда, не частенько, а постійно. Я ще ніразу не бачив там порожньої смуги, в тому місці де зарз автівки стоять. Доречі там не лише міліція паркується, а й ''клієнти'' тої міліції і пов'язані з усіма тими процесами люди, але всетаки 80% то таки ''паліция'' :)

Опубліковано

майже там само, але на виїзді :dont:

vDL2G.jpg

ТЦ "Варшавський, на стоянці повно місця, але ж це треба ТЦ об'їхати, це ж стільки пального тре спалити...

9gAPT.th.jpg

Мда....

Опубліковано

Наліпка "Інвалід" на задньому склі !!!

І всі інші повинні стати інвалідами, щоб це авто обійти по проїзній частині?

Опубліковано

Вам треба інваліда? Іх єсть у мєня!

Підземна парковка в Портсіті, 10 днів назад.

p0JHU.jpg

Чому не став ще ближче до травалатора для мене загадка. :)

Опубліковано

Зате прапорець український вчепив... паморок. В Європу воно хоче! В 3,14зду по раки!

Опубліковано

пр. Волі, стоматполіклініка

s_1403545303_6658147_39842b51ea.jpg

Зате прапорець український вчепив... паморок. В Європу воно хоче! В 3,14зду по раки!

Ви знущаєтесь напевно, ви ж не знаєте що в нього по стану здоров*я. Два роки назад я був свідком того як старенька таврія стала посеред дороги біля старого ринку, вийшов дідусь років за 60, він єлі йшов, шоб піти і принести пляшку води попити, хоча в людини була страшна задишка, так і в нього була наліпка інваліда. Жоден з водіїів який проїжджав не сказав ні слова. Хто знає що було в цього водія, можливо для людини кожен крок коштує йому сил як нам тисячі. вважайте мене направим або мінусуйте, але повагу потрібно мати до таких людей і робити виключення. гнобити можна подія лєксуса який стоїть на місці інваліда серед десятків вільних місць

Опубліковано

Ви знущаєтесь напевно, ви ж не знаєте що в нього по стану здоров*я. Два роки назад я був свідком того як старенька таврія стала посеред дороги біля старого ринку, вийшов дідусь років за 60, він єлі йшов, шоб піти і принести пляшку води попити, хоча в людини була страшна задишка, так і в нього була наліпка інваліда. Жоден з водіїів який проїжджав не сказав ні слова. Хто знає що було в цього водія, можливо для людини кожен крок коштує йому сил як нам тисячі. вважайте мене направим або мінусуйте, але повагу потрібно мати до таких людей і робити виключення. гнобити можна подія лєксуса який стоїть на місці інваліда серед десятків вільних місць

Взагалі то ми говоримо саме про цей випадок, а не якийсь інший. Ти десь бачиш поруч з авто якийсь будинок, під'їзд тощо? припустимо водію цього авто важко виходити з-за керма. То в даному випадку найкраще б було припаркуватися на проїжджій частині проти потоку авто (водійськими дверми до тротуару): і правил би не порушив, і не завадив пішоходам, і виходити\сідати з\в авто було легше. Тут явне порушення, і правила діють на всіх, в т.ч. на інвалідів. А щодо "воділ" Лєхусів, які так роблять, то вони теж інваліди, на мозок...

Опубліковано

Вам треба інваліда? Іх єсть у мєня!

Підземна парковка в Портсіті, 10 днів назад.

p0JHU.jpg

Чому не став ще ближче до травалатора для мене загадка. :)

А вы уверены что он не инвалид что вы его выложили в этой теме? Конечно если вы видели, что из машины вышел абсолютно здоровый человек, тогда да, также он мог привезти инвалида.

Опубліковано

[quote name="

dimmon

" post="1053090707"]

А вы уверены что он не инвалид что вы его выложили в этой теме?

facepalm.jpg

Якщо він інвалід, і користується "пільгами" ПДР, то повинен вліпити на авто знак invalid.png "За кермом інвалід". Принаймі. А так він - звізда Борди)))

Опубліковано

[quote name="

dimmon

" post="1053090707"]

facepalm.jpg

Якщо він інвалід, і користується "пільгами" ПДР, то повинен вліпити на авто знак invalid.png "За кермом інвалід". Принаймі. А так він - звізда Борди)))

Я хз что за машина и что за звезда борды, я по факту, бо часто лепят тут фотки не в тему, особенно, 2 барана стало, один втиснулся, один из баранов выехал или два, а тот что втиснулся остался бараном.

Т.е. если подвозить инвалида например на инвалидной коляске, то нельзя водителю парковаться на этом месте?

ЗЫ: фейспалм вообще не к месту

Опубліковано
Звичайно він інвалід,... по розуму.
Опубліковано

Народ, схаменіться.

не треба робити з себе найрозумніших. відностеся більш толерантніше до всіх.

інваліди різні бувають і дай Боже, що у них із здоров"ям було все добре. мій батько чорнобилець і інвалід 2 групи (була пухлина мозку), але при цьому зараз він не виглядає як всі звикли бачити інвалідів у своїх думках. і наклейка на машині є - то що - ось так іноді будуть люди думати що він шахрай?

або другий випадок - ви тут обговорюєте машини у інвалідів - вас грібе яка у нього машина? майте совість, чи інваліди мають їздити лише на тавріях? а може то діти подарували чи ще щось.

на Київському майдані живе хлопець - не пам"ятаю точно його ПІБ, він параолімпієць і своїми золотими медалями заробив трішки грошей, так от він купив собі джип лексус не для понтів, а для того, щоб каляска в розкладеному стані легко вміщалась, а ще йому треба кілкьа тисяч зелених, щоб обладнати автоматичну подачу каляски з багажника до місця водія.

у світі все не однозначно і ось так, сходу, дозволяти собі когось осуджувати - то не є прояв людяності і мудрості - то прояв примітивного мислення...

Опубліковано

на Київському майдані живе хлопець - не пам"ятаю точно його ПІБ, він параолімпієць і своїми золотими медалями заробив трішки грошей, так от він купив собі джип лексус не для понтів, а для того, щоб каляска в розкладеному стані легко вміщалась, а ще йому треба кілкьа тисяч зелених, щоб обладнати автоматичну подачу каляски з багажника до місця водія.

теж хотів написати про цього хлопця.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...