Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

часто-густо стоїть патруль ДАЇ і ніби нічого не бачать.

Те що їм треба,кого їм треба!вони добре бачать!! :rolleyes:

Один раз навіть бачив як підігнали евакуатора. Не знаючизакінчидось(((

Опубліковано

що не так зробили водії на фотках вище?

Ну, все можна, можна і заплющити очі на порушення правил. Але є ще неписані моральні правила, які стосуються усіх, у тому числі і автомобілістів. Наприклад, правило трьох "Д" - "Дай Дорогу Дурню". Також одне із правил: "Не причиняй аварійних ситуацій/незручності іншим учасникам дорожнього руху. Будь ввічливим!".

А про яку ввічливість можна говорити? Жіночка сиділа на лавочці напроти драмтеатру, поскаржилась: "Дороги їм, щоб путтям поставити машину, бачиш, немає!..".

Напроти готелю Україна ніби ж є якась парковка. Вона лише для ВІП персон?

І ще. Я майже все розумію. Але ось ця лінь, лінь, чорт забирай, пройти кілька сотень метрів, щоб поставити автівку, та навіть на пр.Волі - ні, це вже навіть не відсутність культури. Це якась пострадянська здичавілість, "після мене хоч трава не рости", повна культурна виродженість в наших головах. Верх нахабності перегородити пішохідний тротуар; стати впритик до лавочок, тільки тому, що лінь пошевелити лишню сотню метрів ногами.. Про яку українську самоповагу можна вести мову? Ми ж самі себе обманюєм! От що образливо.

P.S. Знаю, що є люди, яким небайдуже, чим живе та у що перетворюється наше місто. Є люди, які донесуть та кинуть обгортку від морозива у смітник, а не на дорогу. І байдуже, що ніхто цього не бачить. Тому що це йде - від серця. І поки такі люди існують - є надія, що у нас буде все добре. Адже недарма наші хлопці за нас зараз гинуть на передовій - вони гинуть ще й за ті чисті мрії, які, можливо, ніколи й не здійсняться.. Зате є сподівання. що ті, хто вижив, сини та доньки України, прийдуть, а в нас у місті чисто. І нема хамства.

Опубліковано

поставити автівку, та навіть на пр.Волі

звертаю Вашу увагу - на пр-ті Волі в р-ні центру практично скрізь заборонено ставити авто - вісить купа знаків, а там де їх немає, зупинки маршруток та виїзди з дворів (а біля них 30 м та 15 м відповідно теж не можна паркуватися).

якось так.

Опубліковано

Saddy, перепрошую, трішки "поумнічаю" :)

15.9. Зупинка забороняється:

...

ґ) на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за винятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга;

post-11839-0-25010500-1429771573_thumb.j

Опубліковано

"Варшавка", пішохідний перехід. Підійшов до чувака в "ауді",сидить сємкі гризе.Кажу:"Шановний,ви можете стати причиною загибелі або каліцтва пішохода,приберіть машину з переходу,будь ласка." Він каже-"Добре". Я відійшов в сторону машина навіть не рипнулась. Тому сфоткав машину цього андона і ту що поряд.

vslz6ms0agly.jpg

rpk5chg9igv6.jpg

Опубліковано

Польша, Радом.

Нашого "эвропейця" завжди помітиш ))))).

Ну например если посмотреть на красное авто слева на том, оно точно с не нашими номерам и стоит почти также, на 20 см заехал на линию и что?

Фото ниочем, куча гифок и картинок есть, как так получается, когда паркуются несколько, последний втискаеться как может, все уезжают кроме последнего, его фоткают и выкладывают как идиота.

Опубліковано

Простояла хвилин 15, і потім вийшов водій і сів заруль, а водій хто? Правильно - жіночка з білим кольором волосся, потім ще посиділа в машині хвилинок 5 і поїхала.

post-7581-0-93126500-1430145282_thumb.jppost-7581-0-36102800-1430145331_thumb.jppost-7581-0-61844400-1430145426_thumb.jppost-7581-0-65241400-1430145811_thumb.jppost-7581-0-01017200-1430145949_thumb.jp
Опубліковано

Польша, Радом.

Нашого "эвропейця" завжди помітиш ))))).

Ну например если посмотреть на красное авто слева на том, оно точно с не нашими номерам и стоит почти также, на 20 см заехал на линию и что?

Фото ниочем, куча гифок и картинок есть, как так получается, когда паркуются несколько, последний втискаеться как может, все уезжают кроме последнего, его фоткают и выкладывают как идиота.

Ага, тільки він на моїх очах припаркувався і пішов. Я хотів сказати, але дядько років 60... Горбатого могила ісправить. а ви дальше розказуйте що все почалось з когось хто вже поїхав і крайній не винуватий. Тільки якось дивно виходить що нема фоток зі мною. Якось попадаю так що по розмітці стою. Але просто не завжди виходить з першого разу, мушу здати вперед - назад, но совість не возволяє стати як мудак, при тому що бус 6 метрів.

Опубліковано

Ну например если посмотреть на красное авто слева на том

Ну поляки теж не завжди притримуються ;) взяти Варшаву центр, там просто абзац з парковкою,

піші борються в основному ключиками по дверчатам - крилам, глибока така борозна лишається :)

b14f8707f1b0c11c8b876a742867c839.jpg

чим далі на захід від східного кордону, тим мудаків менше, це факт.

Правильно - жіночка з білим кольором волосся

Жіночка-білявка, на київських номерах, приїхала в Луцьк, понти, що з неї візьмеш :)

Опубліковано

Koly4ui, і кому він заважає чи що порушує?

Він встав на бровку на самому повороті, закрив обзор дороги автомобілям,які виїзжають .

Опубліковано

Де ти там побачив 5м? І ти хочеш сказати, що він не заважає нікому і показав гарний приклад парковки?

Опубліковано

Наскільки я впізнаю, це Відродження, поворот на Московську. Хто їздить за кермом автомобіля, зрозуміє, що нічого він не закриває.

А от "негарно"... так, ото лише що негарно, але цього, думаю, не досить для занесення його в "мудаки парковки". Краса - це справа індивідуального сприйняття, і вона така відносна...

Опубліковано

Якраз хто "їздить за кермом автомобіля" то скаже що заважає. Не заважав би, якщо зупинився за 10м від повороту.

Опубліковано

:) нічого нікому він не закриває. До самого повороту ще метрів 5, чого достатньо, щоб бачити дорогу справа.

А по правилах за скільки метрів від повороту можна паркуватися?

Опубліковано

nickel, 10 м, але це стосується стоянки на проїзній частині.

Ну то що, будем сюди викладати всіх, хто паркується ближче 10 м до перехрестя? І в що ця тема перетвориться?

Опубліковано

nickel, 10 м, але це стосується стоянки на проїзній частині.

Ну то що, будем сюди викладати всіх, хто паркується ближче 10 м до перехрестя? І в що ця тема перетвориться?

Не знаю в що, але вона вже давно в неї перетворилася. Толку від теми 0.

Опубліковано

Наскільки я впізнаю, це Відродження, поворот на Московську. Хто їздить за кермом автомобіля, зрозуміє, що нічого він не закриває.

може комусь і не закриває, але ПДР він порушив. Ще й припаркувався на газоні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...