case_l Опубліковано 2 Березня, 2018 в 17:47 #51 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 17:47 5 годин тому, difoto сказано: "Патріотизм" в практиці - це поп@здувати на мальдіви, там тепло і не треба опалювати газом.
Nokian Опубліковано 2 Березня, 2018 в 17:53 #52 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 17:53 Яка різниця в ціні газу на місяць. Набагато важливіше зараз вибити з Росії найкращі умови по транзиту, а можливо і купівлі газу. Такі контракти заключаються на десятки років. Хоча зараз доцільно не більше пяти.
Гість rl72 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 19:42 #53 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 19:42 4 годин тому, snouden сказано: Це хата 72 м ? Чим утеплена ? Ще багато залежить від релєфу, як хата стоїть, звідки дме вітер і т.п на 150м. кв. 250 - 300 кубів в опалювальний період. піноблок 30см + пінопласт 5см. 4 годин тому, hmara сказано: То так думки вголос. Особисто знижу температуру, хоча і так про енергоефективність дбаю. З 400кубів в міс. на 72кв.м зимою вийшов на 120-130, зараз в морози. Тому рахую що про економію нам потрібно і так,для себе думати. Але питань до тих владних злодюг все більшає з такими ситуаціями. хороший результат. 2куба на 1 метр кв. в місяць
Dima4s Опубліковано 2 Березня, 2018 в 19:48 #54 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 19:48 4 хвилин тому, rl72 сказано: на 150м. кв. 250 - 300 кубів в опалювальний період. піноблок 30см + пінопласт 5см. хороший результат. 2куба на 1 метр кв. в місяць все в температуру в будинку впирається... в мене на 120м2 - в цей місяць, по сьогодні вийшло 450м3 думаю можна вийти на 250, якщо тримати градусів 16-18
Гість rl72 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 19:50 #55 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 19:50 1 хвилина тому, Dima4s сказано: все в температуру в будинку впирається... в мене на 120м2 - в цей місяць, по сьогодні вийшло 450м3 думаю можна вийти на 250, якщо тримати градусів 16-18 на рівні 19 градусів. замірами не займаюсь, бо нема термометра.
Гість rl72 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 19:56 #56 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 19:56 Роман Шрайк 4 год · Kyiv · вижу уже народу мозг херней засрали. ок, давайте по порядку: 1) нет, нафтогаз не покупает газ у газпрома. с ноября 2015. 2) да, стокгольмкий арбитраж постановил, что в 2 оставшихся года действия контракта нафтогаз должен покупать газ у газпрома в размере минимум 4 млрд кубов в год. 3) нет, газпром не разорвал контракты с нафтогазом прям щас. он объявил о решении подать прям щас в стокгольмский арбитраж требование о разрыве контрактов. 4) нет, неизвестно на что рассчитывает газпром в арбитраже. и будет ли принято решение до 31.12.2019 - срока окончания действия контрактов. 5) нет, ничего страшного, если газпром не будет поставлять нам газ. он и сейчас не поставляет. 6) нет, непонятно как они собираются без нашей трубы транзитировать газ в европу. может через непостроенный "северный поток - 2", а может ракетами из презентации путина. 7) да, заявление газпрома похоже на истеричную пиар-попытку сгладить поражение в стокгольме. *** дополнение. свою истеричную реакцию газпром дополнил снижением на 20% давления в газопроводе со своей стороны. у нас хватает газа в газохранилищах, но мы не можем его быстро поднять и не можем такое падение быстро компенсировать поставками через словацкую перемычку. нет, мы не замерзнем, через несколько дней все прийдет в норму. да, газпром - клоуны и снова проиграют.
volks Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:06 #57 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:06 9 минут назад, rl72 сказал: да, газпром - клоуны и снова проиграют. Ага. Тільки то не в Росії школи і садочки позакривали.
Nokian Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:12 #58 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:12 То що, може нам ввійти в склад Росії ? Садочки закривати не будуть, газ та бензин дешевий будуть, горілка теж. Зарплати і пенісії вдвічі -втричі вищі. Хочеш в Росію?
Гість rl72 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:13 #59 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:13 5 хвилин тому, volks сказано: журбинка
Nokian Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:21 #60 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:21 От і весь шум. https://economics.unian.ua/energetics/10029080-ukrajinska-gts-iz-zavtrashnogo-dnya-vidnovit-robotu-v-normalnomu-rezhimi-naftogaz.html А консерви попалились.
volks Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:22 #61 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:22 8 минут назад, Nokian сказал: Хочеш в Росію? Якби хотів, то вже давно б там жив. То ж не проблема туди виїхати. Я просто хочу, щоб наші визнали, що вони лоханулись, а потім вже просили "прикрути"
Nokian Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:37 #62 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:37 14 хвилин тому, volks сказано: щоб наші визнали, що вони лоханулись, А під впливом кого в тебе така думка виникла?
volks Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:40 #63 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:40 2 минуты назад, Nokian сказал: А під впливом кого в тебе така думка виникла? Яка саме?
Revolver Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:42 #64 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:42 я би все зрозумів, але першим кроком закрити садочки і школи... коли навіть з субсидіями можна було зробити толковіше (най би платили по 1-2-3 грн за куб, а решту субсидія покривала), коли теплотраси як завжди без снігу, коли у будинках з централізованим опаленням не можна зменшити обігрів, коли половину газу використовують підприємства, то економія на садочках це дико економічно... ні я зменшив, вже зовсім вимкнув газ на ніч, бо у мене автономне і я добре знаю скільки йде і як з економити... Spoiler
Oli Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:56 Автор #65 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:56 11 хвилин тому, Revolver сказано: коли половину газу використовують підприємства Таки да, але це бізнес
Nokian Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:02 #66 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:02 37 хвилин тому, volks сказано: Якби хотів, то вже давно б там жив. То ж не проблема туди виїхати. Я просто хочу, щоб наші визнали, що вони лоханулись, а потім вже просили "прикрути" Я вважатиму,що наші лоханулись, якщо буде діяти північний потік 2 та південнийпотік, і коли Україна не матиме такий важіоь впливу на Росію, як транзит.
Гість rl72 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:13 #67 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:13 50 хвилин тому, volks сказано: Якби хотів, то вже давно б там жив. То ж не проблема туди виїхати. Я просто хочу, щоб наші визнали, що вони лоханулись, а потім вже просили "прикрути" так ваші і лоханулись. їзжай уже до своїх
igorgame Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:13 #68 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:13 5 часов назад, Nokian сказал: Наступного року закікчувався контракт Юльки з Путіним на постачання та транзит газу в ЄС Україною. Росія вирішила розірвати його вже. Нервує, значить програє. Про контракт з Китаєм чув? З тим контрактом рашці чхати на Європу, а от Європі, поки, без газу з раши ніяк і тут тиск більше не на Україну, тут вони перекриють і чухайтесь як хочете, а щоб прискорити будівництво своїх "потоків" в обхід України, а там лише Данія вперлась, а інші за. Так що постраждаємо в першу чергу ми. Будемо переплачувати за рашинський газ з Європи, ну ми ж багаті, головне з голки спригнути, а там хоч трава не рости, а воно не так все просто...
Гість rl72 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:17 #69 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:17 2 хвилин тому, igorgame сказано: Про контракт з Китаєм чув? З тим контрактом рашці чхати на Європу, а от Європі, покі, без газу з раши ніяк і тут тиск більше не на Україну, тут вони перекриють і чухайтесь як хочете, а щоб прискорити будівництво своїх "потоків" в обхід України, а там лише Данія вперлась, а інші за. Так що постраждаємо в першу чергу ми. Будемо переплачувати за рашинський газ з Європи, ну ми ж багаті, головне з голки спригнути, а там хоч трава не рости, а воно не так все просто... інколи краще читати, ніж писати
igorgame Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:20 #70 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:20 3 минуты назад, rl72 сказал: інколи краще читати, ніж писати А ти краще пожуй, а не то отримаєш ти ... й!!!
Гість rl72 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:20 #71 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:20 15 хвилин тому, Nokian сказано: Я вважатиму,що наші лоханулись, якщо буде діяти північний потік 2 та південнийпотік, і коли Україна не матиме такий важіоь впливу на Росію, як транзит. тоді треба буде вважати, що лоханулись і США. Які записали в свій закон Цитувати (9) продолжать противостоять трубопроводу Северный поток 2 (NordStream 2) с учетом его пагубных последствий для энергетической безопасности Европейского Союза, развития газового рынка в Центральной и Восточной Европе и реформ энергетического сектора Украины; я щось в таке слабо вірю
Nokian Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:22 #72 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:22 Про ціну по якій Китай купує чув? Ну і де рускі свої палаци мають, де дітей свої вчать, де відтягуються? В Китаї? Кого вони більше бояться підняти економічно ЄС, чи Китай? Так що ніяк їм не начхати. А крім Данії проти потоку два і Польща, і Швеція. Краще переплатити зараз, щоб мати вигідніший довгостроковий контракт
Nokian Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:24 #73 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:24 В пятницу, 2 марта, стало известно, что экологическое объединение Nabu оспорило разрешение на строительство и эксплуатацию газопровода «Северный поток-2» в Германии, которое компания Nord Stream 2 получила ранее в нынешнем году. Экологи подали иск в Высший административный суд земли Мекленбург — Передняя Померания против решения горного управления немецкого города Штральзунд разрешить строительство трубопровода в территориальных водах ФРГ. Этот шаг Nabu является попыткой предотвратить запланированное на май начало строительных работ. «Мы видим вопиющие нарушения в методах исследования и сомневаемся, что газопровод не вызовет серьезных последствий для морской среды», — заявил эксперт Nabu Ким Детлофф. В Nabu также сомневаются, что проект удовлетворяет требованиям независимой процедуры выдачи разрешения, поскольку значительная часть данных мониторинга по возможному воздействию на окружающую среду отсутствовала. Экологи указывают на то, что в территориальных водах Германии трубопровод полностью будет проходить через морские природоохранные зоны. Это представляет опасность для жизни многих видов морских животных. В связи с этим иск Nabu поддержало немецкое отделение Всемирного фонда дикой природы (WWF). В компании Nord Stream 2, являющейся «дочкой» российского «Газпрома», заявили, что иск не угрожает реализации проекта. В процессе его утверждения компания якобы доказала, что газопровод необходим, чтобы частично снизить перебои в поставках в Европу, которые могут возникнуть в будущем. Это важно для повышения энергетической безопасности стран Евросоюза, утверждают представителиNord Stream 2. В Nabu указывают на то, что ни Россия, ни другие страны, через территориальные воды которых должен пройти газопровод (Швеция, Дания и Финляндия), пока не выдали разрешения на его строительство. Детлофф удивлен, что Германия форсировала события, не дождавшись, пока другие страны согласились на реализацию проекта.
Гість rl72 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:26 #74 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:26 4 хвилин тому, igorgame сказано: А ти краще пожуй, а не то отримаєш ти ... й!!! мозок відмерз?
igorgame Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:27 #75 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 21:27 1 минуту назад, Nokian сказал: Ну і де рускі свої палаци мають, де дітей свої вчать, де відтягуються? В Китаї? Мова про фінансові контракти де вони заробляють, а коли зароБлять тоді і їдуть відтягуватись по всьому світі. 2 минуты назад, Nokian сказал: Кого вони більше бояться підняти економічно ЄС, чи Китай? Ну це їх проблеми але контракт підписали і ЄС теж поки без рашинського газу ніяк. 3 минуты назад, Nokian сказал: Краще переплатити зараз, щоб мати вигідніший довгостроковий контракт Так якби-то переплатити - бачиш, гроші за березень повернули... А там знову почнуть по судах... А це все час...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.