paksivatova Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 19:20 Поділитися #76 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 19:20 14 минут назад, volks сказал: Так то в Києві. Викликайте Морячок і будете мати щастя. Там і за технічним станом авто слідкують і за зовнішнім виглядом водіїв, не те що адвекватністю. За недотримання штрафи. раніше Морячком користувалася завжди , а ще є у них призові поїздки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 20:42 Поділитися #77 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 20:42 Призові є, ну от ви обрали таксі Тачка там може приїхати будь-хто вивезти вас в ліс і вас там фіг хто знайде - це я так для прикладу. Якщо вже приїде хтось зі служби то як не як якісь кінці можна знайти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
steelk Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 21:03 Поділитися #78 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 21:03 Щойно, MACCEN сказано: Призові є, ну от ви обрали таксі Тачка там може приїхати будь-хто вивезти вас в ліс і вас там фіг хто знайде - це я так для прикладу. Якщо вже приїде хтось зі служби то як не як якісь кінці можна знайти. А почали за здравіє..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 21:05 Поділитися #79 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 21:05 22 минуты назад, MACCEN сказал: Призові є, ну от ви обрали таксі Тачка там може приїхати будь-хто вивезти вас в ліс і вас там фіг хто знайде - це я так для прикладу. Якщо вже приїде хтось зі служби то як не як якісь кінці можна знайти. Ви мені нагадали анекдот Встречает волк красную шапочку в лесу и спрашиваетКрасная шапочка, а ты не боишься гулять тут ночью одна?На что красная шапочка отвечает: А чего бояться то? Лес я знаю, секс люблю! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.