Перейти до змісту

Байк зльоти Волині

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
нічого! скоро Шипіт, Бульба енд мені азерс

Ахтунг! Увага! Внимание!

То ти їдеш на "Шипіт"? Хто ще? Через три тиждні треба бути в повній готовності (щоб і в карманах, і в рюкзаках вже щось лежало).

• 11 місяців потому...
  • Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
21 мая

Заезд на территорию проведения ШОУ (Гаразджа)

Поселение

22 мая

Сбор колонны на Привокзальной площади города

с 12-00 до 15-00 (парад байкеров)

проезд на территорию, регистрация

18-00 - начало ШОУ-программы

23 мая

11-00 - выезд колонны в детский дом

13-00 - поездка в замок Любарта (рыцарские бои)

18-00 - продолжение ШОУ-программы

24-00 - стриптиз, фейерверк

24 мая

Для самых стойких

18-00 - гулянка в пивном клубе "Майдан"

Опубліковано

байкер мерик мене вже запросив, є деякі спогади прікольні з минулого зльоту як якийсь гоп просто розбився об моє скромне тело!

Опубліковано

Ми з Лєксом щойно з міськради, там слухом не чули про цей зліт, а в замку вже все по годинах розписано на 23-24, так шо не знаю, як там лицарі ті будуть битися.

Опубліковано

Тьозка з Мериком тусить? ;)

А ті рицарі вапсцє якось так непонятно б*ються ....

Запасаємось молочними коктейлями - і в тяпніцу в бой! За ардєнамє! (аби не так як минулого року свят-свят-свят)

Опубліковано

А навело конях, туди ніхто не їде? І як нарахунок маршруток? Будуть потом вночі їздини як на Бандерштаті? Чи тільки таксі?

Опубліковано

Заїжджав вчора десь о 22-й туди: по околицях п'янюююючого народу вешталось - мама не горюй!.... І більшість з них своїми двома йшла в сторону Луцька....

Опубліковано

ммм...да...уж...

дуже весело...

перший день змок, змерз, фаершоу не було...

другий день концерту не було...

Опубліковано

Був свідком крутяцького явища,вчора орієнтовно в 19:25 , стояв за 10 метрів до стовпа біля старого кладовища (поруч з тиловим виходом із турбази)...

Спочатку іскронуло біля ізолятора, лінія по моєму 10 000 вольт, згодом за 30 секунд, велетенська електрична МЕГАДУГА, проскочила між проводами і один із них обірвався та почав іскрити об металевий паркан, поруч стояло авто, кабель чудом не зачепив його.

Таке шоу за 5 секунд, в Термінавторі таких ефектів не було... ^_^

Зрозуміло що вже точно замочену вщент електрику (тепер і обірвано-закорочену) не "піднімуть", і потопав помаленьку я до траси...

Опубліковано

был только 1й день. Всё было потрясающе, и дождь, и Ауткрай со своим ПинкФлойдом (который я так обожаю), и пьяные лица) всё понравилось. После полуночи потопали мокрющие и удовлетворенные к знакомому на дачу сохнуть.

Опубліковано
той кабель навіть одну дівчину вдарив током...

вона чудом залишилась жива, тому що пяна була...

Те люди которые утверждают, что пить надо меньше и те, кто доказывает, что пить надо больше, сходятся в одном. Пить надо :)

Опубліковано

Я тут чуть під стіл не впав як прочитав "вона чудом залишилась жива, тому що пяна була...", це якби вона була твереза, то вбило б, а так вижила :lol:

Опубліковано

Вообще неправильные рассуждения. Если бы в школе интересовались физикой, то помнили бы, что электрическое сопротивление тела человека, находящегося в состоянии опьянения или нервного возбуждения, а также с дефектами кожного покрова, значительно уменьшается.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...