Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Цитувати

На 2019 рік Олександр Онищенко запланував щось зовсім особливе. Замість того, щоб виступати на наступних Олімпійських Іграх за Україну і приземлитися на останньому місці, він хоче піднятися дуже високо по політичній драбині. Він хоче стати кандидатом на президентських виборах.

треба голосувати. 146% чесний кандидат :D

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
28 минут назад, rl72 сказал:

ага, гарна стаття. вся зі слів Онищенка ;). Точніше це просто його інтерв'ю. 

я не полінився навіть оригінал знайти

Я б з радістю прочитав би статтю-відповідь чи щось схоже записане зі слів Петі. ;) Але ж фейки не коментуємо.

І як переклад, точний?

23 минуты назад, rl72 сказал:

треба голосувати. 146% чесний кандидат :D

Такий же фрік, він навіть не намагається відбілитися в інтерв'ю. А щур загнаний в куток, може стати небезпечним.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Я б з радістю прочитав би статтю-відповідь чи щось схоже записане зі слів Петі. ;) Але ж фейки не коментуємо.

І як переклад, точний?

Такий же фрік. Просто щур загнаний в куток, може стати небезпечним.

Перші два абзаци точний. далі стаття для зареганих користувачів. ну і фотки в статті по тексту відповідають. в перекладі фоток нема. але там нічого цікавого у фотках

Опубліковано
11 часов назад, nickel сказал:

Я не експерт і не юрист, але, вважаю, що Конституцію має знати кожен свідомий громадянин. До тебе чи rl72, як рядових громадян, в мене претензій немає, бо ні ви ні я не можемо вплинути на ситуацію. В мене є претензії до гаранта, який зосередив владу в одних руках, і не бореться з цими схемами, а очолює їх і сам бере хабарі. А в бордовських срачиках висловлюю ці претензії тобі чи rl72, бо ви виступаєте в ролі адвокатів чи представників гаранта на Борді.

Мусійчука зловили не на законній схемі, є відео, зняли недоторканність, генпрокурор кум президента, всі карти на руках, а Мусійчук і досі на волі. Ось і виходить, що гарант Конституції або беззубий або продажний. Особисто я схильний думати, що він продажний. Як ти чи я можемо зламати схему, якщо в схемі сам Президент? Я вірю що запис Онищенка - не фейк. Я вірю, що Порошенко, нічим не кращий за Януковича. Убивший дракона сам становится драконом. Тільки в нашому випадку убивший дракона, вже був драконом.

Заразз rl72 скаже, що Петя і в під'їзді насцяв і окурків накидав, але якби я помилився і продажним був не президент, а прокурор, то прокурор, в кращому випадку вже мав бути без роботи, в гіршому - в сізо.

Ти правий і я з тобою згідний. І я думаю,що зловили там не одного.Я не буду виправдовувати дії президента чи генпрокурора.Я,так само як і ти ,не бачу повної картини. Але з тим зборіщєм,яке пройшло в праламент нереально провести й 1/10 потрібних реформ. Не думаю,що наступні будуть кращі.Тому,допускаю,що петя йде на договорняки.Якщо в якоїсь групи у ВР є якісь бізнесові інтереси,то він йде на поступки в обмін на голоси.Якщо якась група не хоче домовлятись або хоче надто багато  в обмін на поступки,то їх беруть за сраку і тоді вони змушені поступатись без умов,аби не посадили. Я можу й помилятись.Це суто моя думка. Поки в більшості випадках те,що робив президент,з плином часу вклалось в логіку.
Яка гра з Онищенком,я не знаю. Ми можемо вважати це фейком,а можемо не вважати.Плівки не в наших з тобою руках.Залишається чекати висновку експертів,якщо дійсно такі плівки існують і їх надано. 
Може розігруватись люба карта і любий сценарій. Французька революція готувалась сотню років і тривала ще стільки ж. Я навіть можу допустити варіант,що Порошенко в у змові з путіним.І через Україну путін хоче зайти в Європу. Ми не гравці і навіть не пішаки в цих баталіях. Ми просто викидаємо свої емоції на ФБ та бордах,щоб не здуріти. Хоча,як я писав вище,кожен з нас хоче одного й того самого.
Я вже писав,чому я топлю за Пєтю,поки він рухається в потрібному напрямку і щоб не допустити до влади популістів і зрадників.Хоча є питання і донього.Але значно більше в мене питань до ВР,яка повинна приймати 10 законів на тиждень,а не на рік та до кабміну.

Опубліковано

Пост Захара, це вершина маніпуляції.

Розберімося:

29 хвилин тому, zaHARE сказано:

Ти правий і я з тобою згідний.

Тобто Захар згідний з постом Нікеля:

30 хвилин тому, zaHARE сказано:

Я вірю, що Порошенко, нічим не кращий за Януковича. Убивший дракона сам становится драконом. Тільки в нашому випадку убивший дракона, вже був драконом.

Дійсно наступне речення:

30 хвилин тому, zaHARE сказано:

Я не буду виправдовувати дії президента чи генпрокурора.

і тут оппа:

31 хвилин тому, zaHARE сказано:

Я,так само як і ти ,не бачу повної картини.

Цією фразою просто живе Ді. Так легше дозволити собою маніпулювати. Це взагалі перший етап занурення в самоманіпуляцію і дозвіл на вливання будь якого гівна.

А далі пішло поїхало:

32 хвилин тому, zaHARE сказано:

Але з тим зборіщєм,яке пройшло в праламент нереально провести й 1/10 потрібних реформ.

За це зборіще відповідав особисто Порошенко з тодішнім прем'єром Яценюком, можливо через Жваній, Авакових і т.д. Ніхто не може пояснити як деякі персонажі опинились в прохідній частині списку - їх люди точно не обирали. Але вони опинились і не за просто так. Спробуйте стати народним депутатом і все зразу стане зрозумілим.

Захар не виправдовує президента, але:

35 хвилин тому, zaHARE сказано:

Тому,допускаю,що петя йде на договорняки.

петя з малої букви, мол я не порохобот, я тут просто мимо проходжу після кожного опонуючого посту і не можу промовчати)

36 хвилин тому, zaHARE сказано:

Якщо в якоїсь групи у ВР є якісь бізнесові інтереси,то він йде на поступки в обмін на голоси.

Це, бля, феєричне виправдання президента, це просто грандіозно.

Далі не гірше):

37 хвилин тому, zaHARE сказано:

Якщо якась група не хоче домовлятись або хоче надто багато  в обмін на поступки,то їх беруть за сраку і тоді вони змушені поступатись без умов,аби не посадили.

Тобто петя може взяти за сраку любого хто не хоче продатись за бізнес інтереси, але 

38 хвилин тому, zaHARE сказано:

Але з тим зборіщєм,яке пройшло в праламент нереально провести й 1/10 потрібних реформ.

Це настільки гарно, що аж сльози на очах.

І як вирок президенту:

39 хвилин тому, zaHARE сказано:

Поки в більшості випадках те,що робив президент,з плином часу вклалось в логіку.

Захар сам у всьому признався і навіть дупля не ріже, як його пост виглядає з сторони і чого стільки негативу чи спротиву викликають схожі дописи. Ти не можеш виправдати гамно, просто: так це гівно, але я за нього. Приходиться між цими двома реченнями напихати всякого абсурдного непотребу, щоб ця вся срань хоч якось трималась купки, але ж суть та сама, і феєричний пост Захара тому підтвердження.

Далі йде взагалі незрозуміло що щоб прикрити певні фрази тексту типу "Рафік в вишшєй стєпєні ні фчьом нє вінават".

42 хвилин тому, zaHARE сказано:

Яка гра з Онищенком,я не знаю. Ми можемо вважати це фейком,а можемо не вважати.Плівки не в наших з тобою руках.Залишається чекати висновку експертів,якщо дійсно такі плівки існують і їх надано. 
Може розігруватись люба карта і любий сценарій. Французька революція готувалась сотню років і тривала ще стільки ж. Я навіть можу допустити варіант,що Порошенко в у змові з путіним.І через Україну путін хоче зайти в Європу. Ми не гравці і навіть не пішаки в цих баталіях. Ми просто викидаємо свої емоції на ФБ та бордах,щоб не здуріти. Хоча,як я писав вище,кожен з нас хоче одного й того самого.

Ну і як без феєричного завершення:

45 хвилин тому, zaHARE сказано:

Я вже писав,чому я топлю за Пєтю,поки він рухається в потрібному напрямку і щоб не допустити до влади популістів і зрадників.Хоча є питання і донього.Але значно більше в мене питань до ВР,яка повинна приймати 10 законів на тиждень,а не на рік та до кабміну.

Оце робиться в голові дорослої людини, я не побоюсь цього слова, аналітика. В легшій але більш агресивній  формі в голові Ді. Самий хитрий з них рл72 - той просто заробляє гроші і толкає короткі перехресні, відволікаючі фрази і закидає лінками які ніхто ніколи не переглядає. Головне для нього статистика постів в підтримку президента і проти. Тому деколи приходиться ліпити по 3-4 пости зараз.

Я хотів робити якісь висновки, але думаю краще щоб кожен зробив свій власний.

Опубліковано
46 minutes ago, zaHARE said:

On 17.04.2018 at 9:54 AM, zaHARE said:

Хоча начудив він з маргіналами за гроші Курченка не слабо.Тільки не пишіть,що з Курченко це фейк. Він точно знає,що експертиза підтвердила,інакше позивався б до суду.  

Кручу, верчу, заплутати хочу)))

Опубліковано
27 минут назад, yu2007 сказал:

Хоча начудив він з маргіналами за гроші Курченка не слабо.Тільки не пишіть,що з Курченко це фейк. Він точно знає,що експертиза підтвердила,інакше позивався б до суду.  

Кручу, верчу, заплутати хочу)))

Шо знову не так? опирався на цю інфу:
"Українським науково-дослідним інститутом спеціальної техніки та судових експертиз СБУ проведена фоноскопічна експертиза, яка підтверджує справжність голосів на зафіксованих розмовах між Саакашвілі і Курченком. Слова і фрази, які їм належать, персоніфіковані в протоколі за результатами проведення негласного розшукового заходу", – написала Сарган.
 Крім того Саакашвілі не подає позови в суд про наклеп,підлог тощо стосовно записів. А тільки  по громадянству.

Інфи по експертизі плівок Онищенка не знайшов.Будуть-напишу.

Опубліковано
2 минуты назад, romaxa11 сказал:

Тобі не потрібно читати, ти це написав

Бо я маю власну позицію і її обгрунтовую,на відміну від тебе. Тому не бачу сенсу читати як ти перекручуєш все з голови на ноги і шукаєш підступ там,де його нема.

Опубліковано
29 хвилин тому, zaHARE сказано:

Бо я маю власну позицію і її обгрунтовую,на відміну від тебе.

я нічого не перекручував, я просто абзацами виділив твій же текст.

Опубліковано
6 хвилин тому, romaxa11 сказано:

я нічого не перекручував, я просто абзацами виділив твій же текст.

прикрасивши його феєричними опусами невігласа :) 

Пости Захара і твої нагадують мені різницю між наукою і релігією. Наука керується доказовою базою і її різниця з релігією в тому, що першу можна спростувати, а релігію - ні, бо там все сприймається на віру. Так і у вас - Захар пише якісь факти, з якими можна сперечатись, неприймати їх або довести, що він неправий. А твої "простині" ніби пише генератор текстів загальними беззмістовними фразами, з яким безглуздо сперечатись, бо по суті там немає інформації, немає об'єкта заперечення.

Опубліковано
2 хвилин тому, difoto сказано:

прикрасивши його феєричними опусами невігласа :) 

Пости Захара і твої нагадують мені різницю між наукою і релігією. Наука керується доказовою базою і її різниця з релігією в тому, що першу можна спростувати, а релігію - ні, бо там все сприймається на віру. Так і у вас - Захар пише якісь факти, з якими можна сперечатись, неприймати їх або довести, що він неправий. А твої "простині" ніби пише генератор текстів загальними беззмістовними фразами, з яким безглуздо сперечатись, бо по суті там немає інформації, немає об'єкта заперечення.

Відповім тобі словами класика:

Ти правий і я з тобою згідний. Я,так само як і ти ,не бачу повної картини. Ми не гравці і навіть не пішаки в цих баталіях. Ми просто викидаємо свої емоції на ФБ та бордах,щоб не здуріти. Хоча,як я писав вище,кожен з нас хоче одного й того самого.

Опубліковано
1 година тому, romaxa11 сказано:

Самий хитрий з них рл72 - той просто заробляє гроші і толкає короткі перехресні, відволікаючі фрази і закидає лінками які ніхто ніколи не переглядає. Головне для нього статистика постів в підтримку президента і проти. Тому деколи приходиться ліпити по 3-4 пости зараз.

А самий брехливий ти, і ліпиш на борду такі брехливі статейки/розслідування, і навіть коли цю брехню викривають, ти робиш вигляд що то не тебе стосується.

Так само і зараз брешеш про мене, про оплату за пости, як і брешеш про роботу на якийсь штаб/партію

Опубліковано
1 хвилина тому, rl72 сказано:

Так само і зараз брешеш про мене, про оплату за пости, як і брешеш про роботу на якийсь штаб/партію

то не брехня. Ти на роботі працюєш? Так. Зарплатню отримуєш? Так. На борді постиш? Так! Значить ти постиш за зарплатню!!! Л-Логіка!

Опубліковано

Ді підтримуючи Захара визнав, що:

Цитувати

Я навіть можу допустити варіант,що Порошенко в у змові з путіним.І через Україну путін хоче зайти в Європу. 

Тобто для Ді, Захара і реле72 пофіг хто в них президент. головне щоб :

Цитувати

щоб не допустити до влади популістів і зрадників

Якщо врахувати популізм Петруся перед виборами , то вам боятись вже нічого. Єдине що зрада Петруся з путіним це якась особлива зрада, яка для громадян України зрадою не є, але зрада з путіним когось іншого є смертельно небезпечною катастрофою.

Опубліковано

Хлопаки, ви не відчуваєте як перетворюєтесь на клоунів? Якщо реле72 отримує за свої пости бабло, то він один не клоун а комік, якщо не отримує, то ви всі Цирк Шапіто.

Опубліковано
1 година тому, romaxa11 сказано:

Хлопаки, ви не відчуваєте як перетворюєтесь на клоунів? Якщо реле72 отримує за свої пости бабло, то він один не клоун а комік, якщо не отримує, то ви всі Цирк Шапіто.

В твоій уяві. Що на неі впливає це твоі проблеми)

Опубліковано
1 час назад, romaxa11 сказал:

Якщо врахувати популізм Петруся перед виборами ,

ПАРЕ визнало росію краіною-окупантом,а окупований Донбас під контролем росії

Українська армія(якої в 2014 р. не було) визнана 8-ю  серед найсильніших армій світу.
Безвіз,український паспорт посів 38-ме місце в рейтингу паспортів світу і 1-ше з країн СНД
Далі меж 2014 року ворог не просунувся(навпаки наші просунулись).
Лавина санкцій  країн-лідерів проти росії нищать її економіку та фінанси.
США надає летальну зброю,в т.ч. Джавеліни
Україна оминула дефолт( яник залишив в казні 108.133грн,65 коп)
Рактифіковано угоду про асоціацію з Євросоюзом
Почата процедура отримання українською церквою автокефалії(якщо це відбудеться,то це нокаут для РПЦ,адже Україна забезпечує їм 40% доходів)
Перемога в судах Нафтогазу(також складова дипломатії)
Визволення значної частини українських полонених(теж грандіозна дипломатична робота)
 Іт.д. і т.п
 Якщо брати в цілому то станом на другу половину 2017 року   з проаналізованих 243 обіцянок: повністю виконано на сьогодні – 100; у процесі виконання – 87; не виконано – 66(до невиконаних також зараховані обіцянки,які виконанні з порушенням терміну). Як на мене,то це досить непогано.

Кароче, реально, один популізм.

Тут вище писали про Конституцію.Так от,згідно конституції перзидент має 2 вектора контролю і відповідальності- безпека та зовнішня політика. Все інше робота уряду.В нас парламентсько-президентська республіка,більшість українців цього не знають і за звичкою сприймають президента,як царя-батюшку.
  Давай,Ромаха,перекручуй)))

Опубліковано
5 минут назад, zaHARE сказал:

Українська армія(якої в 2014 р. не було) визнана 8-ю  серед найсильніших армій світу.

Взагалі-то Європи. Саме на цю армію ми клянчимо гроші в тієї ж Європи, в якої армії слабші за нашу.

Читаю про ці паркащення і намагаюся знайти хоч одне, після якого людям стало жити краще/легше. Не знайшов.

Але сьогодні побачив таку картінку, з нею стає зрозуміліше, чому пакращення не пакращують якість життя українців і вони втікають в сусідні держави. Гроші там де бізнес, люди там де бізнес, сильна армія там де бізнес.

Что нужно сделать Украине, чтобы состояться как место для жизни? 
Все просто. Стать в два раза лучше, чем соседи, по привлекательности инвестиций. 
Нужно просто войти в десятку стран мира по легкости ведения бизнеса. В Украине для рывка есть главное -хорошо образованные человеческие ресурсы.
Осталось дело за малым - цифру 76 поменять на 10.

Світлина від Igor Gumennyy.
Опубліковано

Тут або легко олігархам, або бізнесу. Іншого не дано.

Захар, ти ще забув закон про «Отче наш» Білозір. Мають проголосувати. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...