Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я так розумію,що Данилюк-саме потужне "нове обличчя" в команді голобородька. Журбинка.
А хто ж з команди прийде на дебати?

Опубліковано
17 годин тому, MANJAK11 сказано:

дивлюся я ото різні відео, читаю різні дописи. Висновок напрошуєтся лише один, жопа нас очікує при любому розкладі :( Ситація ще гірша ніж при виборі Кучма-Симоненко. Тоді хоч одне гімно чуть меньше смерділо, а зараз просто нема чим дихати, ще й дріжджі періодично підкидають, то в одну кучу, то в іншу :( 

Ну яка жопа, порошенко зробив все що міг, навіть савченко випустив

Опубліковано
1 година тому, zaHARE сказано:

Я так розумію,що Данилюк-саме потужне "нове обличчя" в команді голобородька. Журбинка.
А хто ж з команди прийде на дебати?

"...штаб Володимира Зеленського має твердий намір продати виборцю кота в мішку. Причому Зеленський – це мішок."

Опубліковано

"Завдання штабу Володимира Зеленського не в тому, щоб провести дебати за своїми правилами. Завдання – уникнути їх за всяку ціну".

Це 100 % правда, він боїться прямого спілкування не тільки з журналістами і опонентом, а навіть  зі своїми Зеприхильниками....

Опубліковано

spacer.png

45 минут назад, Selbeor сказал:

"Завдання штабу Володимира Зеленського не в тому, щоб провести дебати за своїми правилами. Завдання – уникнути їх за всяку ціну".

Це 100 % правда, він боїться прямого спілкування не тільки з журналістами і опонентом, а навіть  зі своїми Зеприхильниками....

Він принаймні тримає своє слово

А не як дехто "Стадіон - так стадіон",а бігає з каналу на канал

Але хай розслабиться,у нього було 5 років

Опубліковано

А от мені ще одне цікаво. У вимогах до кандидата у президенти України одна з них - володіння державною (тобто українською) мовою. Чому тоді президентами змогли стати Кучма, Янукович (+ Зеленський туди ж) - люди, які на момент їх обрання на найвищу посаду не могли і двох слів зв'язати мовою країни, яку вони очолювали? Ви уявляєте, наприклад, президента Франції, який ні в зуб ногою французькою? Я - ні. Але в Україні це можливо, і сприймається як норма. На жаль.

Опубліковано
1 минуту назад, Serpent сказал:

А от мені ще одне цікаво. У вимогах до кандидата у президенти України є одна з вимог - володіння державною (тобто українською) мовою. Чому тоді президентами змогли стати Кучма, Янукович (+ Зеленський туди ж) - люди, які на момент їх обрання на найвищу посаду не могли і двох слів зв'язати мовою країни, яку вони очолювали? Ви уявляєте, наприклад, президента Франції, який ні в зуб ногою французькою? Я - ні. Але в Україні це можливо, і сприймається як норма. На жаль.

а у Франції,наприклад,половина французів розмовляє на французькій,а половина ще на якійсь мові?

Опубліковано
Щойно, paksivatova сказано:

а у Франції,наприклад,половина французів розмовляє на французькій,а половина ще на якійсь мові?

А це тут до чого? Нагадайте но, яка мова згідно Конституції є державною в Україні?

Опубліковано
Только что, Serpent сказал:

А це тут до чого? Нагадайте но, яка мова згідно Конституції є державною в Україні?

До того,що ви можете не признавати цей факт,спиратися на закони -проте реальності це не змінить-в Україні велика кількість розмовляє російською

Зеленський володіє украінською мовою,а на якому рівні - ну екзамен на мову у нас не прописаний,так що вибачайте

от Порошенко розмовляє-як соловей співає-і толку? 

Опубліковано
49 минут назад, paksivatova сказал:

Він принаймні тримає своє слово

Наведіть приклади

1-

2-

3-

Опубліковано
29 минут назад, paksivatova сказал:

До того,що ви можете не признавати цей факт,спиратися на закони -проте реальності це не змінить-в Україні велика кількість розмовляє російською

Зеленський володіє украінською мовою,а на якому рівні - ну екзамен на мову у нас не прописаний,так що вибачайте

Ну так,мову на хліб не намажеш.

Опубліковано
Только что, zaHARE сказал:

Ну так,мову на хліб не намажеш.

і дуже часто так звані "патріоти" розказують нам,що мова та любов до чиновників - це святе ,а от матеріальні блага - то зле , заробив на поїсти -та радій

а я не погоджуся

на мою думку,США досить патріотична країна - та дбає про добробут своїх громадян

тому ,матеріальні цінності = духовні цінності

і треба розвивати і одне,і друге

Опубліковано

:0021:

5 минут назад, Selbeor сказал:

Наведіть приклади

1-

2-

3-

Наведу приклади після того,як Нокіан відповість на моє питання щодо назначення Голови Одеськоі ОДА

Опубліковано
9 минут назад, paksivatova сказал:

і дуже часто так звані "патріоти" розказують нам,що мова та любов до чиновників - це святе. 

Мова - це святе. А покажіть хоч одного дибіла, який казав, що любов до чиновників - це святе?

Опубліковано
4 минуты назад, zaHARE сказал:

Коли нажруться?

СвÑÑлина вÑд Vasyl Skorobohach.

не війно. єдиною живемо

а ще й життям

до речі,мені дуже сподобався допис одного чоловіка ,цитую

"Зараз я бачу,що в президента найважливіша державна справа - це викликати Зе на дебати. Значить в державі більше ніяких проблем немає,ні війни,ні корупці.Головнокомандуваня закинув десь подальше.Є тільки одна проблема - то дебати з Зе. До речі,а чому всі мовчать що головнокомандуючий займається інтенсивно виборами,а не головнокомандуванням.А ще так переживають прихильники ПО,як Зе буде головнокомандувати. На мою думку воно само головнокомандується без всяких проблем"

Опубліковано
4 минуты назад, volks сказал:

Мова - це святе. А покажіть хоч одного дибіла, який казав, що любов до чиновників - це святе?

Наприклад,всі ті хто підтримують Порошенка

Опубліковано
3 хвилин тому, paksivatova сказано:

не війно. єдиною живемо

а ще й життям

А що влада має у Вашому житті покращити? Я без підйо запитую - цікаво чого ви очікуєте від влади, яких дій.

Опубліковано
49 минут назад, paksivatova сказал:

..

Он на камеру на украинском, а в обиходе и управлении-на русском.

Опубліковано

Что Главнокомандующий сделал для возврата наших МОРЯКОВ, которых он послал в плен оркам? У нас есть военнопленные моцкали, почему не меняет? Он же великий дипломат. Или выражает обеспокоенность с партнерами?

Опубліковано
12 минут назад, paksivatova сказал:

До речі,а чому всі мовчать що головнокомандуючий займається інтенсивно виборами,а не головнокомандуванням.

Перша карта- стан до головнокомандування Порошенка. Друга карта - через 2 місяці після початку головнокомандування Порошенка. Ще б тиждень і АТО закінчилось,як він і обіцяв,але в Україну ввійшли російські регулярні війська і були котли і були втрати. Але головнокомандувач тримає оборону і потроху просувається до кордонів. А ми маємо змогу не думати про війну і ходити в кіно і бари.

D4NcXd4XsAImwml.jpg

Опубліковано

https://focus.ua/ukraine/426562-rodstvenniki-nebesnoj-sotni-vydvinuli-poroshenko-ryad-trebovanij.html

Родственники Небесной сотни и адвокаты выдвинули требования к президенту Украины Петру Порошенко, после того как он на телевидении заявил о том, что не доволен состоянием расследования дел Майдана.

Опубліковано
"Дехто з моїх друзів скаржиться на те, що ці вибори розвели по різні боки барикад друзів, які разом стояли на Майдані і волонтерили.
Я хочу всіх заспокоїти: буквально за півроку ненависть до президента Зеленського (якщо його оберуть) об’єднає всіх: і тих, хто голосував проти нього, і тих, хто покладав на нього великі безпідставні сподівання. Запам’ятайте ці слова.
Шкода, що зазвичай нас об’єднує ненависть, а не щось краще." ©
/Цитата одного з блогерів/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...