Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Представник штабу голографічного кандидата ламаною українською запрошує на віртуальні дебати. Спробуйте вгадати скільки секунд буде затримка?
 Paksivatova- Ви мало дізнались і досі хочете спробувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
7 минут назад, paksivatova сказал:

Не попробуєм-не дізнаємся

Не дай Бог,щоб так Вам казали Ваші діти про самі знаєте що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, zaHARE сказал:

Ще раз. Приклад. Я бью тобі лице і кажу давай частку своєї  квартири переписуй на мене.За моєю спиною стоять хлопаки з волинами і бітами. Твої варіанти як це припинити?

То треба в Пороза питати. Він же мав за години це все припинити.

23 минуты назад, zaHARE сказал:

Ну да ригі і наркоман закінчать її значно швидше.

Пєтя точно не закінчить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, volks сказал:

Пєтя точно не закінчить

так як треба москві точно не закінчить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, zaHARE сказал:

Не дай Бог,щоб так Вам казали Ваші діти про самі знаєте що.

Хай дасть Бог всього найкращого моїм дітям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, volks сказано:

Пєтя точно не закінчить

Та ніхто її не закінчить, бо це не лише від України залежить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, paksivatova сказал:

Хай дасть Бог всього найкращого моїм дітям

Дуже сподіваюсь,що вони будуть брати хороший приклад з своїх батьків і не будуть експериментувати з собою.

Удачі Вашим дітям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Віталій СК сказал:

Та ніхто її не закінчить, бо це не лише від України залежить.

А може треба шукати інші формати,добиватися,пробувати постійно щось інше ?

Може треба нормальних переговорщиків відправляти на переговори,а не Іру Геращенко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, zaHARE сказал:

так як треба москві точно не закінчить.

Как раз цель масквы достигнута на 100%. Крым их, пво разместили. Донбасс как промышленный конкурент похоронен полностью, вывоз металла из Мариуполя контролируем. В Украине межнациональная рознь посеяна, ввп тратят на военные нужды и крадут. Результат закреплен годами. О чем можно еще мечтать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, paksivatova сказано:

А може треба шукати інші формати,добиватися,пробувати постійно щось інше ?

Може треба нормальних переговорщиків відправляти на переговори,а не Іру Геращенко

Ага, дати концерт 95-го кварталу в кремлі.

Що у вашому розумінні означає фраза "закінчити війну"? Які дії мають відбутися, щоб ви вважали, що війну закінчено?

Я не підтримую жодного з кандидатів у другому турі, якщо раптом ви мені будете закидати підтримку чинного президента.

Апд. Якось пропустив фразу про Геращенко: ви вірите, що переговорами з представниками сепаратистів можна закінчити війну?:blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, romanc сказал:

Как раз цель масквы достигнута на 100%. Крым их, пво разместили. Донбасс как промышленный конкурент похоронен полностью, вывоз металла из Мариуполя контролируем. В Украине межнациональная рознь посеяна, ввп тратят на военные нужды и крадут. Результат закреплен годами. О чем можно еще мечтать?

Їм потрібна вся Україна,але зараз вони спробують відкусити весь південь і схід. Моря в нас не буде ваабще.

теперішня ціль досягнута завдяки овощу і ригам,а наступна буде досягнута завдяки наркоману і месникам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, zaHARE сказал:

Ще раз. Приклад. Я бью тобі лице і кажу давай частку своєї  квартири переписуй на мене.За моєю спиною стоять хлопаки з волинами і бітами. Твої варіанти як це припинити?

Твой вариант. ?На данном этапе, нас побили, дефакто отобрали пол-квартиры, и каждый день ( уже1800 кажется перевалило)приходят, дают затрещину, а мы плюем в ответ и рассказываем какие они плохие.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, zaHARE сказал:

Їм потрібна вся Україна,але зараз вони спробують відкусити весь південь і схід. Моря в нас не буде ваабще.

теперішня ціль досягнута завдяки овощу і ригам,а наступна буде досягнута завдяки наркоману і месникам.

Они весь мир хотят поделить с Китаем))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все чудово, тільки запитання до прибічників Порошенка чому такий рейтинг у нього малий? Чи люди такі всі тупі коли в нас все так зашибісь вибирають когось другого для підвищення адреналіну в крові? Аргументуйте мені чому так сталось? Якщо було все класно, то другого туру б не було, мав би Порошенко 80% і все, смислу другий тур робити.

А цей бігборд це взагалі смішно, цікаво може Путін дав дозвіл на те щоб його фейс так офіційно "вісів" на бігборді, чи потім в суд подасть? Чи це всім натякнули що Порошенко разом з Путіним? (думаю багато хто з людей так подумав, тому це все прибрали). А бабкі чи дедулькі в селах не думаю що будуть так глибоко копати, побачили портрет Порошенка з Путіним, ооо значить вони разом, ну нафіг не буду голосувати.

Чому навіть Аваков зайняв позицію нетралітета, я думаю він більше знає чим ми тут на форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, romanc сказал:

Твой вариант. ?На данном этапе, нас побили, дефакто отобрали пол-квартиры, и каждый день ( уже1800 кажется перевалило)приходят, дают затрещину, а мы плюем в ответ.

На даному єтапі- нам дали в морду і влізли в нашу хату, ми підібрали соплі,виплюнули вибитий зуб,гукнули сусідів,які підкинули нам зброю і гроші і почали потроху випихати гопніка з хати,періодично вламуючи пілюлєй. Гопнік виснажується,бо ше змушений відмахуватись від сусідів,які йому перекривають потроху кисень і погрожувати їм або обіцяти долю від отриманого баришу.
І якщо ми опустимо руки і зпинимось хоча б на мить,то отримаєм аперкот,який може нас відправити в глибокий нокаут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, zaHARE сказано:

На даному єтапі- нам дали в морду і влізли в нашу хату, ми підібрали соплі,виплюнули вибитий зуб,гукнули сусідів,які підкинули нам зброю і гроші і почали потроху випихати гопніка з хати,періодично вламуючи пілюлєй. Гопнік виснажується,бо ше змушений відмахуватись від сусідів,які йому перекривають потроху кисень і погрожувати їм або обіцяти долю від отриманого баришу.
І якщо ми опустимо руки і зпинимось хоча б на мить,то отримаєм аперкот,який може нас відправити в глибокий нокаут.

гарно описано

лишилося тільки додати, що однією рукою "даємо люлєй" гопніку, а інша з нашої ж хати виносить добро іншим гопнікам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, Віталій СК сказал:

Ага, дати концерт 95-го кварталу в кремлі.

Що у вашому розумінні означає фраза "закінчити війну"? Які дії мають відбутися, щоб ви вважали, що війну закінчено?

Я не підтримую жодного з кандидатів у другому турі, якщо раптом ви мені будете закидати підтримку чинного президента.

Апд. Якось пропустив фразу про Геращенко: ви вірите, що переговорами з представниками сепаратистів можна закінчити війну?:blink:

То виходить,треба переговори проводити не з представниками сепаратистів ?

Звичайно,це заварив Путін і припинити може теж він

Думаю Президент теж це прекрасно розуміє - а чому не шукав дієвих способів,я не знаю

На мою думку,якщо щось не працює - то треба пробувати,шукати,робити щось ще

І питати себе : а що ще я можу зробити? а як ще можу зробити? кого ще можна залучити ?

А так організували бізнес на війні і розказують казочки

І так,якщо ми вже відправляємо когось на переговори,то треба відправляти переговорщиків,а не таких як Іра

Оце вона і Пашинський викликають у мене однакові відчуття

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, zaHARE сказал:

Это хорошо, что ты так думаешь, но плохо, что не понимаешь, что может быть другая точка зрения на это.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Werwolf777 сказал:

гарно описано

лишилося тільки додати, що однією рукою "даємо люлєй" гопніку, а інша з нашої ж хати виносить добро іншим гопнікам

Так виносить,що в 2014 не було ні броніків ні касок,а в 2019 маємо крилаті ракети з дальністю 1000км.
Ой,ну харош вже. Є НАБУ хай не саботує а розбирається. Розслідують-хай саджають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, zaHARE сказал:

Влізли в хату ?

І нам так добре ,бо можна по хаті,господарству нічого не робити - а жінці казати,що от бачиш,я не можу хазяйнувати - в нашу хату влізли

І така вигода чоловіку,що він вдає ніби щось робить - а насправді не хоче злодіїв проганяти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, zaHARE сказал:

Все так гарно. Тільки от чомусь люди, що живуть в кілометрах від війни думають інакше. Але що вони там можуть знати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, MACCEN сказал:

Все чудово, тільки запитання до прибічників Порошенка чому такий рейтинг у нього малий? Чи люди такі всі тупі коли в нас все так зашибісь вибирають когось другого для підвищення адреналіну в крові? Аргументуйте мені чому так сталось? Якщо було все класно, то другого туру б не було, мав би Порошенко 80% і все, смислу другий тур робити.

А цей бігборд це взагалі смішно, цікаво може Путін дав дозвіл на те щоб його фейс так офіційно "вісів" на бігборді, чи потім в суд подасть? Чи це всім натякнули що Порошенко разом з Путіним? (думаю багато хто з людей так подумав, тому це все прибрали). А бабкі чи дедулькі в селах не думаю що будуть так глибоко копати, побачили портрет Порошенка з Путіним, ооо значить вони разом, ну нафіг не буду голосувати.

Чому навіть Аваков зайняв позицію нетралітета, я думаю він більше знає чим ми тут на форумі.

От бач як вам вклали в голови,ви вже й путіна захищаєте)))) 
Аваков зайняв позицію ще тоді,коли похєрив реформи в МВС і створив приватну армію тітуханів. І нейтралітетом там не пахне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, romanc сказал:

Це все чиїми руками досягнутто? Правильно, Яника, як тут вище написано, внутрішніх ворогів на Донбасі і в Криму (яких при Янику СБУ і з біноклем не бачила), і безпосередньо Росії, яка ввела фактично свої війська в Крим для забезпечення "референдуму", ввела регулярні війська (не відкрито) на Донбас, коли побачила, що так звані республіки Україна може за якийсь місяць знищити, побудувала незаконно міст і ще багато чого зробила.

Только что, zaHARE сказал:

Саме так, а з другого боку, ми то могли б наплювати на всі домовленості, і вгатити з усього, що є, включаючи ракети і авіацію, по сепарам на Донбасі, окупантам в Криму і їх флоту, розбомбити міст, і , можливо навіть і встигли б це все зробити б, якби одночасно, але от потім була б "отвєточка", і вже не "іхтамнєтами", а регулярною армією на повну силу. Тому так - припинити протистояти агресору ми не можемо, бо почнеться захоплення нових територій, але і плюнувши на домовленості, зрівняти їх швиденько з землею - теж, бо буде ще гірше. Кому такий сценарій вигідний? Путіну, йому треба, щоб ВВП у нас ішов на оборонку, щоб ми не могли користуватися морем і несли втрати. Не стань зараз одномоментно війни (не "перестать стрелять", а окупанти просто забралися к бісу, самі) - Крим той же, де вже зрозуміли, і давно, що за України було краще навіть тоді - силами населення перейде в склад України.

2 минуты назад, Werwolf777 сказал:

.

гарно описано

Є ще нюанс один - влада може перейти не до "гопніка", а до реального боса мафії, який те "винесене" помножить на 1000, і виведе за кордон чужими руками.

Вкрав Гладковський, за думкою Бігуса, 300 млн. грн. Це побачили, оприлюднили. Проти Гладковського кримінал порушений? З посади він знятий? Слідство йде? От і чекаємо, розслідування і суд - то не два дні. Тут вже були люди, щиро впевнені, що Насіров далі на посаді, чи поновиться і все, і що? На посаді? Чи під судом?

А з другого боку - "дядя Бєня", який не 300 млн. грн, і не вкрасти, а "тіпа законно" відібрати в держави хоче 2 млрд. ДОЛАРІВ, а по факту і більше в рази, бо забере і Приват, і, ходять чутки, що і WOG викупить (а то й взагалі всю нафтову галузь підімне, і не лише нафтову), і от тоді ще додатково подоїть все населення. А йому ми на хвіст солі насипемо - бо сюди він і за прихильної влади не дурний носа потикати - ФБР тут же попросить екстрадиції, як мінімум.

Только что, paksivatova сказал:

Влізли в хату ?

І нам так добре ,бо можна по хаті,господарству нічого не робити - а жінці казати,що от бачиш,я не можу хазяйнувати - в нашу хату влізли

І така вигода чоловіку,що він вдає ніби щось робить - а насправді не хоче злодіїв проганяти

От тільки влізли туди, де лежать бабки (вугіллля і т.д.), і така нам з того вигода... А на Донбасі ще й сланцевий газ видобувати мали, що ДУЖЕ невигідно рашці було б - не стало б кому продавати газ втридорога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боже, об стіну горохом кидати і то ефекту більше - він хоча б відстрибує

вам брешуть, обкрадають, а ви далі радієте, коли кістку з панського столу кинуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо вже лєгенда про Вальцмана пропала? Не в тренді? Бо раніше це був аргумент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...