Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

2 хвилин тому, paksivatova сказано:

Які актуальні питання за минулий рік в Луцьку чи в Україні було вирішено за допомогою петицій?

Багато питань. А які не були вирішенні? 

Май на увазі, що все що по Луцьку то це майбутня команда Зе ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
1 час назад, san4ez1 сказал:

Я не підтримував Пороха на виборах 2014 року, зараз те ж не підтримую, але я проти Зе...він може взагалі зруйнувати країну...Не має команди, побіжить до хуйла на переговори "на пряму", США і ЄС тоді вийдуть з переговорів і перестануть підтримувати нас - це повна капітуляція України і відміна санкцій.Зе не любить "українських" українців - у всіх шоу вони зображають тупим бидлом...Він з великою ймовірністю дійсно нарк...Порох не найкращий варіант для України ,але зараз кращого не має...По приколу голосувати ,коли йде війна - це дибілізм!

П.С. Ніколи не був і не є порохоботом...дуже хочу помилятися нарахунок Зе...поживемо побачимо.

мене тут мінуснув один користувач

прочитайте свою думку та його

нічого не нагадало?

а як буде цікаво,як це ви так однаково думаєте-почитайте книгу,про яку я вище писала .Там є відповідь

C319017F-B656-49AA-8946-16E60A92BD01.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Ukrainec сказал:

Багато питань. А які не були вирішенні? 

Май на увазі, що все що по Луцьку то це майбутня команда Зе ;)

Я дуже вибірково читаю новини.

Щоправда,це не стосується часу після 1 туру виборів

В моє поле зору не потрапляла інформація,щоб петицію розглянули і це призвело до дій і вирішення запиту.

Тому у вас і запитала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, paksivatova сказано:

Я дуже вибірково читаю новини.

Щоправда,це не стосується часу після 1 туру виборів

В моє поле зору не потрапляла інформація,щоб петицію розглянули і це призвело до дій і вирішення запиту.

Тому у вас і запитала

Ну якщо вас це не цікавить то чому я маю за вас це робити? Раніше ті питання що були дотичні зі мною на 70% вдавалося вирішити додатково через інструмент петиції. Вперед, не лінуйся, пошурши петиції і рішення міськради та виконкому. 

Ти особисто багато питань робила спроби вирішення через петиції? Чи звернення до депутатів, міського голови тощо? Яка результативність? Які причини відмов, тощо?

Бо більшість ініціатив ніде не піариться і проходить тихо, деякі навіть вирішуються. А кричати, не читала в новинах значить воно не працює це як мінімум тупо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Ukrainec сказал:

Ну якщо вас це не цікавить то чому я маю за вас це робити? Раніше ті питання що були дотичні зі мною на 70% вдавалося вирішити додатково через інструмент петиції. Вперед, не лінуйся, пошурши петиції і рішення міськради та виконкому. 

Ти особисто багато питань робила спроби вирішення через петиції? Чи звернення до депутатів, міського голови тощо? Яка результативність? Які причини відмов, тощо?

Бо більшість ініціатив ніде не піариться і проходить тихо, деякі навіть вирішуються. А кричати, не читала в новинах значить воно не працює це як мінімум тупо.

А де я писала,що вони не працюють?

Я у вас запитувала про ефективні засоби зворотнього зв'язку і поцікавилася,на скільки ефективно працюють петиції,бо не обізнана в цьому питанні.

Як мінімум тупо не правильно,на свій лад трактувати мої слова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, paksivatova сказано:

А де я писала,що вони не працюють?

Я у вас запитувала про ефективні засоби зворотнього зв'язку і поцікавилася,на скільки ефективно працюють петиції,бо не обізнана в цьому питанні.

Як мінімум тупо не правильно,на свій лад трактувати мої слова

Як дієво вони працюють, це залежить від тих кого Ми обрали щоб їх читати і розглядати.

Мова була, що ниття в фб є формою діалогу з народом. Я відповів, що не є і навів приклад існуючої працюючої форми. 

Upd.

Тоді приношу вибачення, я вже просто звик що 95% питань на борді зазвичай ставляться з пі@бом ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію, що сам Зе все не потягне, все будуть виконувати люди, а ось на рахунок тих людей в мене певні побоювання, юрист коломойського; канал коломойського, на Волині представник палиці. Палиця, що хоче те і витворяє в нас на Волині.

дивно це все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Громадське" вже давно стрімить з Олімпійського (вже з залу в Олімпійському, де приготували "студію")

Спойлер

а оце стрім "5"-го (Порох вже на зовнішній сцені)

Спойлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Ukrainec сказал:

Я розумію, що сам Зе все не потягне, все будуть виконувати люди, а ось на рахунок тих людей в мене певні побоювання, юрист коломойського; канал коломойського, на Волині представник палиці. Палиця, що хоче те і витворяє в нас на Волині.

дивно це все.

Так,все так і є.

Але мені подобається фраза Балашова,що треба міняти не людей,а систему.

І я бачу деякі речі,які дають мені віру в те,що систему змінять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, jack74 сказал:

"Громадське" вже давно стрімить з Олімпійського (з залу в Олімпійському, де приготували "студію")

Показать контент

а оце стрім "5"-го (Порох вже на зовнішній сцені)

Показать контент

цікаво,на Олімпійський теж автобусами бюджетників звозили?

і ті,для кого Зе лише комік-а скажіть,а в даному випадку Президент серйозний -  організовувати та їхати на дебати знаючи,що другої сторони не буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, paksivatova сказано:

цікаво,на Олімпійський теж автобусами бюджетників звозили?

можна стрім Громадського перемотати назад, переглянути, він там стрімив давно, ще поки ходив навколо "Олімпійського". Момент був, де показував цілу колону вантажівок МВС :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, paksivatova сказано:

Які саме?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отже - все ж таки не "НА СТАДІОНІ, так на стадіоні", а в приміщенні... Лише перед журналістами... Тобто, точно таке ж "приміщення" можна було б організувати і 19-го і тимчасово назвати його "приміщенням Суспільного"...

ну, маємо що маємо...

Сподіваюсь хоча б, що це його рекламне міроприємство буде дійсно у форматі запитань-відповідей, а не тупо рекламного монологу, що вже зара почалося

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дебати-відео: огалтілі промови зі сцени біля Олімпійського! Наклепи і образи! Купа звезених людей з регіонів! Дебати у дворику стадіону? :) Це не офіційні дебати, що мають відбутись 19-го і по закону, а правила оголошують які? :) Промова Порошенка як і весь тиждень - прийди! Мова, віра, армія... люди у першому турі на це відреагували і зробили свій вибір! Порошенко казав, що зробив висновки? Нічого не зробив!!! Брехав у студії 1+1, що не слідкує за пересуваннями опонента, а зараз заявляє, що: "ви приїхали з Парижу, відпочили то приходьте" -  все він знає і силовики працюють на повну на нього!!! Законослухняний каже - брехня! Скільки всього порушив в Україні! Нічого нового все по заїзженому паперу :) Перебиває ведучого - жах!!! Ну зробив щось позитивного - дякуємо! Але це не надає тобі індульгенцію на слідуючий строк! Ніде у світі такого немає - нарід вирішів - йди з миром, а тут що? Вічним себе вважає? Демократією називає? Залишилось 7!!! днів...

P.S. Показують картинку "масовки" під кутом - ніби багато людей, а показали відео з дрону з верху - ха-ха-ха ні про що і все зрозуміло! :) :) :)  Люди на підтримку кричать зі сцени, щоб голосували не за Путіна, а Порошенко каже, що це він не має на увазі - то вже якось визначтесь і не ганьбіться!!! І знову промова про Путіна - плінтус вже не витримує!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже он йому морду заткнути не можна... Сказав "ну, хвилин 40-45", а журналістів акредитовано 400! Навіть якщо поділити на 2 (типу один камера, один мікрофон), то 200 представників ЗМІ! Навіть по 1хв на кожного, то вже явно не 45 хвилин!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, jack74 сказано:

Сподіваюсь хоча б, що це його рекламне міроприємство буде дійсно у форматі запитань-відповідей, а не тупо рекламного монологу, що вже зара почалося

Що рекламного, то рекламного... " Знаю румунську , болгарську англійську, польську. За вірменські діаспори, про булгарів на одещині, Порошенко супер чесний президент і провів чесні вибори. Путін не пройде, Зе, клоун( завуальовано), злякався і не прийшов...." Та й питання, судячи зі-всього.  дуже коректовані Коротше, Петрик зробив хід на упередження-піарнувся зайвий раз.Коротше-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 минуты назад, paksivatova сказал:

Так,все так і є.

Але мені подобається фраза Балашова,що треба міняти не людей,а систему.

Хто має змінити систему?

Зеленський? Коломойський?Палиця?...Люди, включіть тверезий розум, зніміть рожеві окуляри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Selbeor сказал:

Хто має змінити систему?

Зеленський? Коломойський?Палиця?...Люди, включіть тверезий розум, зніміть рожеві окуляри.

А може Порошенко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Указую боярам в Думе говорить по ненаписанному, дабы дурь каждого видна была" © Петро І ( але можу помилятися)

А Володька то боїться дебатів...

Тут не буде як в кіно - дубль 2/3/...

Його радники вирішили що він так втратить меньше голосів аніж після того як почне відповідати на питання не з сценарію.

(моя особиста думка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заступник глави Адміністрації Президента України Кондратюк подав рапорт про звільнення 

Спойлер

Кондратюк пояснив своє рішення розбіжностями з Порошенком.

"Останні дії президента говорять про те, що він вважає себе одноосібним захисником країни. Він також вважає, що тільки він особисто забезпечив дипломатичну підтримку. Це далеко не так. Це образливо чути не тільки для мене, але і для тисяч військових, які зберігають мир, а також для десятків і сотень дипломатів, які служать на благо України".

На думку Кондратюка, "ключовим фактором успіху президента в сьогоднішній ситуації повинні стати його кадрова політика у призначенні професіоналів і його довіра в делегування їм повноважень".

"Один у полі не воїн, навіть якщо він президент", – заявив заступник глави АПУ. 

Це багато про що говорить! А по секрету, там вже половина АП і Кабміну розбіглися :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо продовжаться реформи,то в 2023 ми зможемо подати заявку на вступ в Євросоюз-каже Президент

Це нагадало анекдот:

-Я тебе гарантирую,через пять лет будем жить лучше,чем в Европе.

-А что у них случится?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант, згідно Конституції Президент повинен володіти державною мовою, а з цим, як показала телефонна розмова, на дебатах може бути дуже серйозна проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і хтось щось нове почув на "дебатах"? :)

Одне й теж саме на протязі місяця і ні на йоту не відступив :) Ще на ICTV запрошує де сам цілий місяць "пасецця" - ну не смішно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, volks сказал:

як показала телефонна розмова

Ну якщо судиш по телефонній розмові - то суди і далі :) До Авакова з цього приводу за стільки часу маєш "дебати"? Студійні розмови до цього не мають жодного відношення! Може ти ще щось маєш проти українців, що російською розмовляють? А може через такі розмови і є купа проблем в Україні?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, ForZa сказал:

Ну і хтось щось нове почув на "дебатах"? :)

Одне й теж саме на протязі місяця і ні на йоту не відступив :) Ще на ICTV запрошує де сам цілий місяць "пасецця" - ну не смішно?

Я десь прочитала,що Президент сказав,що готовий щодня до дебатів

От тут гонять на Зеленського,а ви подивіться який позитивний вплив на Президента він зробив

Яким близьким до людей став

Був би таким Петро ці 5 років -дивись знову б за нього 50 % проголосувало б 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...