zaHARE Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:07 #4451 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:07 7 минут назад, paksivatova сказал: Не попробуєм-не дізнаємся Не дай Бог,щоб так Вам казали Ваші діти про самі знаєте що.
volks Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:09 #4452 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:09 25 минут назад, zaHARE сказал: Ще раз. Приклад. Я бью тобі лице і кажу давай частку своєї квартири переписуй на мене.За моєю спиною стоять хлопаки з волинами і бітами. Твої варіанти як це припинити? То треба в Пороза питати. Він же мав за години це все припинити. 23 минуты назад, zaHARE сказал: Ну да ригі і наркоман закінчать її значно швидше. Пєтя точно не закінчить
zaHARE Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:11 #4453 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:11 3 минуты назад, volks сказал: Пєтя точно не закінчить так як треба москві точно не закінчить.
paksivatova Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:12 #4454 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:12 3 минуты назад, zaHARE сказал: Не дай Бог,щоб так Вам казали Ваші діти про самі знаєте що. Хай дасть Бог всього найкращого моїм дітям
Віталій СК Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:14 #4455 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:14 2 хвилин тому, volks сказано: Пєтя точно не закінчить Та ніхто її не закінчить, бо це не лише від України залежить.
zaHARE Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:16 #4456 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:16 2 минуты назад, paksivatova сказал: Хай дасть Бог всього найкращого моїм дітям Дуже сподіваюсь,що вони будуть брати хороший приклад з своїх батьків і не будуть експериментувати з собою. Удачі Вашим дітям.
paksivatova Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:19 #4457 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:19 6 минут назад, Віталій СК сказал: Та ніхто її не закінчить, бо це не лише від України залежить. А може треба шукати інші формати,добиватися,пробувати постійно щось інше ? Може треба нормальних переговорщиків відправляти на переговори,а не Іру Геращенко?
romanc Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:28 #4458 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:28 7 минут назад, zaHARE сказал: так як треба москві точно не закінчить. Как раз цель масквы достигнута на 100%. Крым их, пво разместили. Донбасс как промышленный конкурент похоронен полностью, вывоз металла из Мариуполя контролируем. В Украине межнациональная рознь посеяна, ввп тратят на военные нужды и крадут. Результат закреплен годами. О чем можно еще мечтать?
Віталій СК Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:32 #4459 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:32 16 хвилин тому, paksivatova сказано: А може треба шукати інші формати,добиватися,пробувати постійно щось інше ? Може треба нормальних переговорщиків відправляти на переговори,а не Іру Геращенко Ага, дати концерт 95-го кварталу в кремлі. Що у вашому розумінні означає фраза "закінчити війну"? Які дії мають відбутися, щоб ви вважали, що війну закінчено? Я не підтримую жодного з кандидатів у другому турі, якщо раптом ви мені будете закидати підтримку чинного президента. Апд. Якось пропустив фразу про Геращенко: ви вірите, що переговорами з представниками сепаратистів можна закінчити війну?
zaHARE Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:36 #4460 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:36 6 минут назад, romanc сказал: Как раз цель масквы достигнута на 100%. Крым их, пво разместили. Донбасс как промышленный конкурент похоронен полностью, вывоз металла из Мариуполя контролируем. В Украине межнациональная рознь посеяна, ввп тратят на военные нужды и крадут. Результат закреплен годами. О чем можно еще мечтать? Їм потрібна вся Україна,але зараз вони спробують відкусити весь південь і схід. Моря в нас не буде ваабще. теперішня ціль досягнута завдяки овощу і ригам,а наступна буде досягнута завдяки наркоману і месникам.
romanc Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:44 #4461 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:44 1 час назад, zaHARE сказал: Ще раз. Приклад. Я бью тобі лице і кажу давай частку своєї квартири переписуй на мене.За моєю спиною стоять хлопаки з волинами і бітами. Твої варіанти як це припинити? Твой вариант. ?На данном этапе, нас побили, дефакто отобрали пол-квартиры, и каждый день ( уже1800 кажется перевалило)приходят, дают затрещину, а мы плюем в ответ и рассказываем какие они плохие.
romanc Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:51 #4462 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:51 14 минут назад, zaHARE сказал: Їм потрібна вся Україна,але зараз вони спробують відкусити весь південь і схід. Моря в нас не буде ваабще. теперішня ціль досягнута завдяки овощу і ригам,а наступна буде досягнута завдяки наркоману і месникам. Они весь мир хотят поделить с Китаем))
MACCEN Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:53 #4463 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:53 Все чудово, тільки запитання до прибічників Порошенка чому такий рейтинг у нього малий? Чи люди такі всі тупі коли в нас все так зашибісь вибирають когось другого для підвищення адреналіну в крові? Аргументуйте мені чому так сталось? Якщо було все класно, то другого туру б не було, мав би Порошенко 80% і все, смислу другий тур робити. А цей бігборд це взагалі смішно, цікаво може Путін дав дозвіл на те щоб його фейс так офіційно "вісів" на бігборді, чи потім в суд подасть? Чи це всім натякнули що Порошенко разом з Путіним? (думаю багато хто з людей так подумав, тому це все прибрали). А бабкі чи дедулькі в селах не думаю що будуть так глибоко копати, побачили портрет Порошенка з Путіним, ооо значить вони разом, ну нафіг не буду голосувати. Чому навіть Аваков зайняв позицію нетралітета, я думаю він більше знає чим ми тут на форумі.
zaHARE Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:53 #4464 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 09:53 3 минуты назад, romanc сказал: Твой вариант. ?На данном этапе, нас побили, дефакто отобрали пол-квартиры, и каждый день ( уже1800 кажется перевалило)приходят, дают затрещину, а мы плюем в ответ. На даному єтапі- нам дали в морду і влізли в нашу хату, ми підібрали соплі,виплюнули вибитий зуб,гукнули сусідів,які підкинули нам зброю і гроші і почали потроху випихати гопніка з хати,періодично вламуючи пілюлєй. Гопнік виснажується,бо ше змушений відмахуватись від сусідів,які йому перекривають потроху кисень і погрожувати їм або обіцяти долю від отриманого баришу. І якщо ми опустимо руки і зпинимось хоча б на мить,то отримаєм аперкот,який може нас відправити в глибокий нокаут.
INVICTUS Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:00 #4465 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:00 5 хвилин тому, zaHARE сказано: На даному єтапі- нам дали в морду і влізли в нашу хату, ми підібрали соплі,виплюнули вибитий зуб,гукнули сусідів,які підкинули нам зброю і гроші і почали потроху випихати гопніка з хати,періодично вламуючи пілюлєй. Гопнік виснажується,бо ше змушений відмахуватись від сусідів,які йому перекривають потроху кисень і погрожувати їм або обіцяти долю від отриманого баришу. І якщо ми опустимо руки і зпинимось хоча б на мить,то отримаєм аперкот,який може нас відправити в глибокий нокаут. гарно описано лишилося тільки додати, що однією рукою "даємо люлєй" гопніку, а інша з нашої ж хати виносить добро іншим гопнікам
paksivatova Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:05 #4466 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:05 28 минут назад, Віталій СК сказал: Ага, дати концерт 95-го кварталу в кремлі. Що у вашому розумінні означає фраза "закінчити війну"? Які дії мають відбутися, щоб ви вважали, що війну закінчено? Я не підтримую жодного з кандидатів у другому турі, якщо раптом ви мені будете закидати підтримку чинного президента. Апд. Якось пропустив фразу про Геращенко: ви вірите, що переговорами з представниками сепаратистів можна закінчити війну? То виходить,треба переговори проводити не з представниками сепаратистів ? Звичайно,це заварив Путін і припинити може теж він Думаю Президент теж це прекрасно розуміє - а чому не шукав дієвих способів,я не знаю На мою думку,якщо щось не працює - то треба пробувати,шукати,робити щось ще І питати себе : а що ще я можу зробити? а як ще можу зробити? кого ще можна залучити ? А так організували бізнес на війні і розказують казочки І так,якщо ми вже відправляємо когось на переговори,то треба відправляти переговорщиків,а не таких як Іра Оце вона і Пашинський викликають у мене однакові відчуття
romanc Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:06 #4467 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:06 11 минут назад, zaHARE сказал: На даному єтапі- нам дали в морду і влізли в нашу хату, ми підібрали соплі,виплюнули вибитий зуб,гукнули сусідів,які підкинули нам зброю і гроші і почали потроху випихати гопніка з хати,періодично вламуючи пілюлєй. Гопнік виснажується,бо ше змушений відмахуватись від сусідів,які йому перекривають потроху кисень і погрожувати їм або обіцяти долю від отриманого баришу. І якщо ми опустимо руки і зпинимось хоча б на мить,то отримаєм аперкот,який може нас відправити в глибокий нокаут. Это хорошо, что ты так думаешь, но плохо, что не понимаешь, что может быть другая точка зрения на это.
zaHARE Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:08 #4468 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:08 6 минут назад, Werwolf777 сказал: гарно описано лишилося тільки додати, що однією рукою "даємо люлєй" гопніку, а інша з нашої ж хати виносить добро іншим гопнікам Так виносить,що в 2014 не було ні броніків ні касок,а в 2019 маємо крилаті ракети з дальністю 1000км. Ой,ну харош вже. Є НАБУ хай не саботує а розбирається. Розслідують-хай саджають.
paksivatova Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:08 #4469 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:08 12 минут назад, zaHARE сказал: На даному єтапі- нам дали в морду і влізли в нашу хату, ми підібрали соплі,виплюнули вибитий зуб,гукнули сусідів,які підкинули нам зброю і гроші і почали потроху випихати гопніка з хати,періодично вламуючи пілюлєй. Гопнік виснажується,бо ше змушений відмахуватись від сусідів,які йому перекривають потроху кисень і погрожувати їм або обіцяти долю від отриманого баришу. І якщо ми опустимо руки і зпинимось хоча б на мить,то отримаєм аперкот,який може нас відправити в глибокий нокаут. Влізли в хату ? І нам так добре ,бо можна по хаті,господарству нічого не робити - а жінці казати,що от бачиш,я не можу хазяйнувати - в нашу хату влізли І така вигода чоловіку,що він вдає ніби щось робить - а насправді не хоче злодіїв проганяти
volks Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:09 #4470 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:09 13 минут назад, zaHARE сказал: На даному єтапі- нам дали в морду і влізли в нашу хату, ми підібрали соплі,виплюнули вибитий зуб,гукнули сусідів,які підкинули нам зброю і гроші і почали потроху випихати гопніка з хати,періодично вламуючи пілюлєй. Гопнік виснажується,бо ше змушений відмахуватись від сусідів,які йому перекривають потроху кисень і погрожувати їм або обіцяти долю від отриманого баришу. І якщо ми опустимо руки і зпинимось хоча б на мить,то отримаєм аперкот,який може нас відправити в глибокий нокаут. Все так гарно. Тільки от чомусь люди, що живуть в кілометрах від війни думають інакше. Але що вони там можуть знати...
zaHARE Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:13 #4471 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:13 18 минут назад, MACCEN сказал: Все чудово, тільки запитання до прибічників Порошенка чому такий рейтинг у нього малий? Чи люди такі всі тупі коли в нас все так зашибісь вибирають когось другого для підвищення адреналіну в крові? Аргументуйте мені чому так сталось? Якщо було все класно, то другого туру б не було, мав би Порошенко 80% і все, смислу другий тур робити. А цей бігборд це взагалі смішно, цікаво може Путін дав дозвіл на те щоб його фейс так офіційно "вісів" на бігборді, чи потім в суд подасть? Чи це всім натякнули що Порошенко разом з Путіним? (думаю багато хто з людей так подумав, тому це все прибрали). А бабкі чи дедулькі в селах не думаю що будуть так глибоко копати, побачили портрет Порошенка з Путіним, ооо значить вони разом, ну нафіг не буду голосувати. Чому навіть Аваков зайняв позицію нетралітета, я думаю він більше знає чим ми тут на форумі. От бач як вам вклали в голови,ви вже й путіна захищаєте)))) Аваков зайняв позицію ще тоді,коли похєрив реформи в МВС і створив приватну армію тітуханів. І нейтралітетом там не пахне.
AgentSmith13 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:14 #4472 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:14 20 минут назад, romanc сказал: Как раз цель масквы достигнута на 100%. Крым их, пво разместили. Донбасс как промышленный конкурент похоронен полностью, вывоз металла из Мариуполя контролируем. В Украине межнациональная рознь посеяна, ввп тратят на военные нужды и крадут. Результат закреплен годами. О чем можно еще мечтать? Це все чиїми руками досягнутто? Правильно, Яника, як тут вище написано, внутрішніх ворогів на Донбасі і в Криму (яких при Янику СБУ і з біноклем не бачила), і безпосередньо Росії, яка ввела фактично свої війська в Крим для забезпечення "референдуму", ввела регулярні війська (не відкрито) на Донбас, коли побачила, що так звані республіки Україна може за якийсь місяць знищити, побудувала незаконно міст і ще багато чого зробила. Только что, zaHARE сказал: На даному єтапі- нам дали в морду і влізли в нашу хату, ми підібрали соплі,виплюнули вибитий зуб,гукнули сусідів,які підкинули нам зброю і гроші і почали потроху випихати гопніка з хати,періодично вламуючи пілюлєй. Гопнік виснажується,бо ше змушений відмахуватись від сусідів,які йому перекривають потроху кисень і погрожувати їм або обіцяти долю від отриманого баришу. І якщо ми опустимо руки і зпинимось хоча б на мить,то отримаєм аперкот,який може нас відправити в глибокий нокаут. Саме так, а з другого боку, ми то могли б наплювати на всі домовленості, і вгатити з усього, що є, включаючи ракети і авіацію, по сепарам на Донбасі, окупантам в Криму і їх флоту, розбомбити міст, і , можливо навіть і встигли б це все зробити б, якби одночасно, але от потім була б "отвєточка", і вже не "іхтамнєтами", а регулярною армією на повну силу. Тому так - припинити протистояти агресору ми не можемо, бо почнеться захоплення нових територій, але і плюнувши на домовленості, зрівняти їх швиденько з землею - теж, бо буде ще гірше. Кому такий сценарій вигідний? Путіну, йому треба, щоб ВВП у нас ішов на оборонку, щоб ми не могли користуватися морем і несли втрати. Не стань зараз одномоментно війни (не "перестать стрелять", а окупанти просто забралися к бісу, самі) - Крим той же, де вже зрозуміли, і давно, що за України було краще навіть тоді - силами населення перейде в склад України. 2 минуты назад, Werwolf777 сказал: . гарно описано лишилося тільки додати, що однією рукою "даємо люлєй" гопніку, а інша з нашої ж хати виносить добро іншим гопнікам Є ще нюанс один - влада може перейти не до "гопніка", а до реального боса мафії, який те "винесене" помножить на 1000, і виведе за кордон чужими руками. Вкрав Гладковський, за думкою Бігуса, 300 млн. грн. Це побачили, оприлюднили. Проти Гладковського кримінал порушений? З посади він знятий? Слідство йде? От і чекаємо, розслідування і суд - то не два дні. Тут вже були люди, щиро впевнені, що Насіров далі на посаді, чи поновиться і все, і що? На посаді? Чи під судом? А з другого боку - "дядя Бєня", який не 300 млн. грн, і не вкрасти, а "тіпа законно" відібрати в держави хоче 2 млрд. ДОЛАРІВ, а по факту і більше в рази, бо забере і Приват, і, ходять чутки, що і WOG викупить (а то й взагалі всю нафтову галузь підімне, і не лише нафтову), і от тоді ще додатково подоїть все населення. А йому ми на хвіст солі насипемо - бо сюди він і за прихильної влади не дурний носа потикати - ФБР тут же попросить екстрадиції, як мінімум. Только что, paksivatova сказал: Влізли в хату ? І нам так добре ,бо можна по хаті,господарству нічого не робити - а жінці казати,що от бачиш,я не можу хазяйнувати - в нашу хату влізли І така вигода чоловіку,що він вдає ніби щось робить - а насправді не хоче злодіїв проганяти От тільки влізли туди, де лежать бабки (вугіллля і т.д.), і така нам з того вигода... А на Донбасі ще й сланцевий газ видобувати мали, що ДУЖЕ невигідно рашці було б - не стало б кому продавати газ втридорога.
INVICTUS Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:18 #4473 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:18 Боже, об стіну горохом кидати і то ефекту більше - він хоча б відстрибує вам брешуть, обкрадають, а ви далі радієте, коли кістку з панського столу кинуть
zaHARE Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:24 #4474 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:24 А шо вже лєгенда про Вальцмана пропала? Не в тренді? Бо раніше це був аргумент.
paksivatova Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:24 #4475 Опубліковано 11 Квітня, 2019 в 10:24 2 минуты назад, Werwolf777 сказал: Боже, об стіну горохом кидати і то ефекту більше - він хоча б відстрибує вам брешуть, обкрадають, а ви далі радієте, коли кістку з панського столу кинуть бо треба розширяти свій кругозір та не роликами з ютуб,як це дехто робить - а подивитися на світ,як люди живуть не думати а чого там хоче масква,а знати чого хоче Україна прагнути до кращого життя,а не знаходити виправдання тому що є повторюся,ми не бідні - ми розграбовані
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.