Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, WebTraveller сказал:

Згадай як всі рупори кремля підтримували Трампа.

Жириновский і шампанське пив за перемогу

І чим все закінчилось і яка риторика в них зараз по Трампу

Нічогоне закінчилося,Трамп втиху грає за москву. 
Трамп не ввів проти москви ні однієї болючої санкції,всі серйозні санкції,які зараз існують введені Обамою. Трамп не вводить санкції ,які прийняв Конгрес-  приблизні втрати москви від циього пакету санкцій кілька сот мільярдів доларівна рік. Трамп не дарма їсть хліб путіна.
Крім того Трамп підтримує брекзіт,жовті жилети,виводить війська з Сирії і Афганістану,не ввів другий етап санкцій за хіматакі,на

хав на НАТО і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
31 минуту назад, paksivatova сказал:

Я була там в 2006-2007 році приблизно,і моі родичі розповідали що в школах,садочках виключно білоруська мова

Тобто вони виховували нові покоління білорусів,а не ламали старі

Взагалі-то в нас також так мало бути. Але ж ні, ущємляют рускаязичних в школє.

33 минуты назад, paksivatova сказал:

Звичайно,треба розвивати Україну і українське,але подумайте - чому людей не треба змушувати вчити англійську,а зараз ще й китайську?

Добрий день. Я англійську вчив із садочка. Всі класи без виключення вчили з 5-го класу.

35 минут назад, paksivatova сказал:

А які перспективи дає українська?

Занавєс. Далі взагалі немає про що говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 хвилин тому, paksivatova сказано:

А які перспективи дає німецька в Німеччині для німця, чи польська в Польщі для поляка?

І правильно Білорусь, а не Білорусія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, paksivatova сказано:

ви не відповіли

які країни ви відвідали за останні кілька років?

За останній рік за кордоном не був.

А був у Німеччині,Туреччині,Греції, Румунії,Польщу взагалі не рахую,починаючи ще 1991 року.Як тільки відкрили залізну завісу 

Рік тому був у Харкові,спілкувався дуже близько із людьми з окупованих територій 

Достатньо?

По суті цього всього,Порошенко програв інформаційну війну тут всередині України 

Ось глибокий та вірний аналіз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, volks сказал:

Взагалі-то в нас також так мало бути. Але ж ні, ущємляют рускаязичних в школє.

Добрий день. Я англійську вчив із садочка. Всі класи без виключення вчили з 5-го класу.

Занавєс. Далі взагалі немає про що говорити.

Так мало бути,але у нас так не є

Good afternoon!

!Я вчила англійську з 5 класу ,але мови не знаю . Як і моі однокласники-вчити не значить розмовляти чи читати,писати,розуміти

Це не занавєс,а текст написаний в тому контексті,що могли побудувати таку державу,таку економіку - що громадяни інших країн самі б вивчали українську,бо це відкривало б великі можливості .Не кажучи про жителів нашоі краіни. Як зараз є попит на китайську мову . Як зараз є попит в китайських університетах (знаю,бо близька родичка там вчиться)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Віталій СК сказал:

А які перспективи дає німецька в Німеччині, чи польська в Польщі?

І правильно Білорусь, а не Білорусія.

дякую ,прийму до уваги свою помилку

про це можна було б говорити ,якби половина німців чи поляків розмовляли б ще на якійсь мові

мені в Штатах подобається штат Флорида,на всіх форумах пишуть,що там більшість спілкується іспанською

і я не чула,щоб США з цього робило якусь проблему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, paksivatova сказано:

Так мало бути,але у нас так не є

Good afternoon!

!Я вчила англійську з 5 класу ,але мови не знаю . Як і моі однокласники-вчити не значить розмовляти чи читати,писати,розуміти

Це не занавєс,а текст написаний в тому контексті,що могли побудувати таку державу,таку економіку - що громадяни інших країн самі б вивчали українську,бо це відкривало б великі можливості . Як зараз є попит на китайську мову . Як зараз є попит в китайських університетах (знаю,бо близька родичка там вчиться)

Питання мови СЬОГДНІ,не стільки в комунікації( в кожному смартфоні ж перекладач,а надалі буде ще легше)

Питання мови- це питання самоідентичності.

Питання,ким ти хочеш ,аби були твої діти , онуки,якою мовою вони ,розмовляли.

Як Цой співав

,,Ти должен бить спільним.

І наче ЗАЧЄМ тєбе бить?. 

Ви ,Пані для чого на світі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, paksivatova сказано:

мені в Штатах подобається штат Флорида,на всіх форумах пишуть,що там більшість спілкується іспанською

і я не чула,щоб США з цього робило якусь проблему

А я не чув, щоб в нас робили проблему з того, що хтось говорить російською мовою до 2014.

А тепер питання мови - частина гібридної війни проти Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хітяра! Може хтось на рінгтон захоче поставити.:ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 минут назад, Nokian сказал:

Ось тут багато мату,паскудна,противна,жахлива,гірка, але правда

Де там правда? В чудака бомбануло і все.

Почитав про нього:

У дитинстві він почав часто тікати з дому, через часті сварки батьків. З юнацтва почав вживати наркотики, отримав сім судимостей за крадіжки і розбої. Загалом в місцях позбавлення волі провів понад 11 років.

Це нам в нього треба вчитися правди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Віталій СК сказал:

А я не чув, щоб в нас робили проблему з того, що хтось говорить російською мовою до 2014.

в 2014 Тягнибок,якщо правильно пам'ятаю,кричав про мову,що зіграло не вирішальну,але велику роль в подіях на Донбасі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

54 минуты назад, paksivatova сказал:

Подивіться на свій зневажливий тон

Так ви дозволяєте собі висловлюватися в сторону людей,що проживають на територіі Украіни,які люблять Украіну - та так склалося ,що вони проживають там,де з народження спілкуються російською мовою.

Якщо взяти Маріуполь,то від нього до Росії було приблизно як з Любомля до Польщі

І що ви від них чекаєте,якщо ця мова звучить з народження - а приходить якась свобода і кричить що все,завтра ми заборонимо - ви думаєте вони вас підтримають?

Звичайно що це налаштовує людей проти

От цікаво як зараз з цим в Білорусіі,скоро там буду і якщо буде нагода - обовязково запитаю

Я була там в 2006-2007 році приблизно,і моі родичі розповідали що в школах,садочках виключно білоруська мова

Тобто вони виховували нові покоління білорусів,а не ламали старі

Чому Порошенко лідирує в 2 областях  в 1 турі- в Тернопільській та Львівський ?

Лише завдяки Томосу ,бо саме в цих областях самі релігійні украінці проживають

Я з дитинства знаю і украінську,і російську

В Криму,на Донеччині чи в Запоріжжі завжди розмовляла українською-мені відповідали російською

І не було в цьому жодноі проблеми

І іі нема у людей,але є лише у політиків - бо вирішувати проблему мови ,це не піднімати економічний рівень

Звичайно,треба розвивати Україну і українське,але подумайте - чому людей не треба змушувати вчити англійську,а зараз ще й китайську?

Бо люди знають,які перспективи це їм відкриє

Ой,тільки не нада ці закідони з "свободою".  В нас ніколи не щемили за російську мову,а от за українську я вислуховував не раз. Не кажучи вже про те,як українську мову і її носіїв нищили сторіччями. росіяни завжди кричать,що їхх ущємляют в правах язика,але там де з'являються вони зачищаються всі інші. Де українські і татарські школи в Криму? Билі да сплилі. В моєї доньки в школі на перерві і поза школою половина дітей розмовляють російською і ніяких проблем.
Чомусь коли я прихзджаю навіть на короткий термін в іншу країну,то стараюсь розмовляти місцевою мовою-це культура.
Білорусь саме через втрату (армії,мови,релігії) ось -ось стане сателітом московії. Знайомий з Білорусі каже,що якісь є спроби підняти мову,але фактично весь інфопростір забитий москвою.
 Стосовно перспектив української мови -навіть коментувати не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, zaHARE сказано:

Нічогоне закінчилося,Трамп втиху грає за москву. 
Трамп не ввів проти москви ні однієї болючої санкції,всі серйозні санкції,які зараз існують введені Обамою. Трамп не вводить санкції ,які прийняв Конгрес-  приблизні втрати москви від циього пакету санкцій кілька сот мільярдів доларівна рік. Трамп не дарма їсть хліб путіна.
Крім того Трамп підтримує брекзіт,жовті жилети,виводить війська з Сирії і Афганістану,не ввів другий етап санкцій за хіматакі,на

хав на НАТО і т.д.

дааа? а чому не згадуєш, як Трамп дав наказ перетворити "ихтамнетов" на фарш? а про ракетні удари по Сирії?

у Трампа акцент на внутрішній політиці і внутрішніх справах США - з цим він і йшов на вибори

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Віталій СК сказал:

Здрасьтє. Янукович прийшов до влади на обіцянці зробити російську другою державною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, nickel сказано:

Здрасьтє. Янукович прийшов до влади на обіцянці зробити російську другою державною.

Я тоді був занадто молодий і не цікавився політикою, і на вибори не ходив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

дааа? а чому не згадуєш, як Трамп дав наказ перетворити "ихтамнетов" на фарш?

трамп не давав такого наказу, там підрозділ діяв автономно, доклали вже по факту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Werwolf777 сказал:

дааа? а чому не згадуєш, як Трамп дав наказ перетворити "ихтамнетов" на фарш? а про ракетні удари по Сирії?

у Трампа акцент на внутрішній політиці і внутрішніх справах США - з цим він і йшов на вибори

В агентурі це називається "прикрити агента". Ти думаєш москві шкода сотню баранів дати на убой,заради підняття рейтингу Трампа? 
Не може президент країни номер один в світі акцентуватись лише на внутрішній політиці. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, paksivatova сказано:

в 2014 Тягнибок,якщо правильно пам'ятаю,кричав про мову,що зіграло не вирішальну,але велику роль в подіях на Донбасі

Абсолютно всеодно, що Тягнибок тоді кричав - Росія це все планувала задовго до 2014.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, paksivatova сказал:

Тягнибок - проект ригів саме для поляризації електорату.Так би мовити страшилка для Південного Сходу. Яку завжди включали,коли треба було отримати голоси чи почати якийсь двіж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Віталій СК сказал:

Абсолютно всеодно, що Тягнибок тоді кричав - Росія це все планувала задовго до 2014.

Можливо

Тільки тоді у нас солдати генералам дачі будували і городи копали-і всіх це влаштовувало)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми просто забули,що в нас зараз йде війна,кожен день гинуть українці.

Як би не було, ми сьогодні обираємо в першу чергу головнокомандуючого,лідера,людину котру підтримає західна еліта,а підтримає його,значить і Україну.

Нам потрібна особистість, а не малорослий комік.

Зеленський змалоросійщував нас інформаційно-культурно, тепер зібрався ще й політично.

Це вже перебор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, zaHARE сказано:

Тягнибок - проект ригів саме для поляризації електорату.Так би мовити страшилка для Південного Сходу. Яку завжди включали,коли треба було отримати голоси чи почати якийсь двіж.

а порох не проект ригів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, alexvvv сказано:

а порох не проект ригів?

Тож раніше писали, що риги, то проект Пороха?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, alexvvv сказал:

а порох не проект ригів?

аргументуй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, paksivatova сказал:

Можливо

Тільки тоді у нас солдати генералам дачі будували і городи копали-і всіх це влаштовувало)

Зараз теж дачі будують і копають городи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...