Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, Ukrainec сказал:

Ну камон, ще цікаво побачити позицію інших

Таке враження, що тебе не стільки позиція цікавить. скільки список осіб, яким можна буде через півроку сказати: ну що, навибирали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Цитувати

на другий тур не піду взагалі. Був би Порох - Тимошенко, пішов би За Пороха проголосував, бо знаю точно, що Юлька зло більше. А тут не знаю. Хотілося б вірити у краще, але не з нашим щастям

Дякую.

а як же позиція решти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Ukrainec сказал:

Зе"решти?

А без цього ніяк? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, nickel сказано:

Таке враження, що тебе не стільки позиція цікавить. скільки список осіб, яким можна буде через півроку сказати: ну що, навибирали?

і те і інше.

просто є бажання розтавити епітети, хто готовий тут готовий хоча б "за базар відповідати", а кому просто все це "по приколу".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, nickel сказано:

А без цього ніяк? 

ок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Ukrainec сказал:

і те і інше.

просто є бажання розтавити епітети, хто готовий тут готовий хоча б "за базар відповідати", а кому просто все це "по приколу".

Ви сильно за свій базар відповідали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, nickel сказано:

Ви сильно за свій базар відповідали?

Хто ми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я то взагалі теж не бачу причин для паніки.Ну заявив уже Клімкін іноземцям ,що ,,повного розвороту  не буде,,

Значить неповний буде.

Ну так тупцюємо 27 років, потупцюєм і ще.

Крок вперед і два назад це ж теж рух.

Зеленський мені був простом смішним та хитрим євреєм.

Але  його понесло і в своїх пасквілях, особливо передвиборчих, він круто перейшов червоні лінії.

Я його не ненавижу, він мені просто огидний.

Маю повне право.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Ukrainec сказал:

Хто ми?

Ті, хто не в твоєму списку "за базар відповідати". Щоб від когось вимагати відповідальності, треба і самому за щось взяти на себе відповідальність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Nokian сказал:

Та я то взагалі теж не бачу причин для паніки.Ну заявив уже Клімкін іноземцям ,що ,,повного розвороту  не буде,,

Значить неповний буде.

Ну так тупцюємо 27 років, потупцюєм і ще.

Крок вперед і два назад це ж теж рух.

Зеленський мені був простом смішним та хитрим євреєм.

Але  його понесло і в своїх пасквілях, особливо передвиборчих, він круто перейшов червоні лінії.

Я його не ненавижу, він мені просто огидний.

Маю повне право.

Все правильно, прийде прощена неділя, очистишся і можна далі когось ненавидіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, nickel сказано:

Ті, хто не в твоєму списку "за базар відповідати". Щоб від когось вимагати відповідальності, треба і самому за щось взяти на себе відповідальність.

По моєму навіть в цій темі по них "діагноз" ясний, мо мені теж, я свою позицію теж не соромився писав довгими текстами. 

Ми говормо про майбутнє, бо воно неодмінно наступить 

Ну і ... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти спочатку дай за себе відповідь 

За кого голосував, і голосуватимеш у другому турі.

Тоді матимеш  моральне право  щодо когось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По моєму навіть в цій темі по них "діагноз" ясний, я свою позицію теж не соромився писав довгими текстами. 

Ми говормо про майбутнє, бо воно неодмінно наступить 

Ну і ... 

То ви відповідали за базар чи ні? Я хочу знати хто мені питання ставить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Nokian сказал:

Ти спочатку дай за себе відповідь 

За кого голосував, і голосуватимеш у другому турі.

Тоді матимеш  моральне право  щодо когось.

Вітя, я тут заіпався писати, що я не прихильник Зеленського, але й всі знають, що я не прихильник Петі. В тебе ще є маленький шанс схилити мене на сторону Порошенка, але ти своєю жовчю і говнометанієм робиш все навпаки. Хоча згідно твоєї аналітики про хитрий план Порошенка, то все правильно робиш, бо якщо багато проголосують за Порошенка, то ще здуру і вибори виграє, а це ж в його плани не входить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Ukrainec сказал:

так звісно

А можна трохи детальніший звіт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тим часом в нас на Волині ....

Напевно чиновники точно злякались,що при Зе вже їм нажива не світить,і вирішили збагатитись наостанок.

https://www.unn.com.ua/uk/news/1790957-na-khabari-vpiymali-nachalnika-golovnogo-upravlinnya-derzhgeokadastru-u-volinskiy-oblasti

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Nokian сказал:

А тим часом в нас на Волині ....

Напевно чиновники точно злякались,що при Зе вже їм нажива не світить,і вирішили збагатитись наостанок.

https://www.unn.com.ua/uk/news/1790957-na-khabari-vpiymali-nachalnika-golovnogo-upravlinnya-derzhgeokadastru-u-volinskiy-oblasti

Вітя, при владі поки що Петя, це його хабарники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаючи це все розумію що у свій час Шевченко був правий, і нажаль це актуально і досі.

Село неначе погоріло,
Неначе люди подуріли,
Німі на панщину ідуть
І діточок своїх ведуть!..

Вище було написано всі за та проти. Уявляю собі цю дискусію в реалі, добре що через інтернет не можна розстрілювати.

Я голосував за Зеленського. У другому турі буду також.

Основний аргумент для мене, це людина, яка не була у політиці. Ми ж хочемо змін? А як до діла доходить то в кущі? Тоді якого вибачте дідька верещати про необхідність змін? 

Може вже "краще жахливий кінець, ніж жах без кінця"? 

Тут розписують жахи Венесуели, ну ви ж досвідчені люди, Майдани вам влаштувати то ж раз плюнути? Бандита, у якого набагато краще була влаштована каральна система скинули, то що там якійсь комік?

@diezel ви ж вже європеєць, чому ж ви так переймаєтесь нашими внутрішніми справами? Може вже твердолобі генетичні раби якось без вашого арійсько-європейського нагляду розберуться? Це був сарказм, на всяк випадок.

@zaHARE якщо ви вважаєте що все просто казка і субсидії все поправлять, то подумайте що на субсидіях живе більшість населення. Це є нормально? До приходу до влади цього гаранта та його кодли (хоча заради справедливості можна зазначити ще короткочасне правління кулівлоба) оплатити комуналку не було проблемою. І на які титанічні зусилля йдуть чинуші щоб відмовити у субсидіях. Не вірите? Зайдіть у собес та просто послухайте, як спілкуються там з людьми, як з худобою!

Їдучі взимку на роботу відчуваєш запах вугільного та дровяного смогу, офігеть покращення, просто людям не по карману платити за газ! Далі що? Цікаво скільки часу треба щоб пустити ліси на дрова?

Скільки вже за кордоном наших заробітчан? Від хорошого життя вони поїхали? Супер побудована економіка, коли перерахунки від заробітчан стають первинним джерелом надходження валюти! Одне добре, хоч наші бізнесюкі вимушені піднімати людям тут зарплати щоб не повтікали, бо тоді тупо стане бізнес.

Я не бачу того що може дати діючий президент, окрім подальшого погіршення ситуації. Якщо хтось думає що все добре, нехай подивиться на курс, на ціни, порівняє їх з європейськими і як вишенька на торт піде заплатить за комуналку, яка вже стає вище ніж у європі.

Нашого президента можна бачити міністром зовнішніх справ, з цим він досить вправно справляється.

Зеленський не чарівник, і не зробить все. Якщо зробить то тоді я точно повірю у дива. Але одне вже те що реальна ймовірність його обрання примушує ссятись кип`ятком систему не може не тішити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 minutes ago, Ukrainec said:

а як же позиція решти?

Ну я не сував свій голос в минулу неділю, не суватиму, певно, і 21го квітня. Лишаюся при думці, що вибори в Україні - це лише фарс з метою перекласти відповідальність за всі негаразди з політиків на виборців (голосували за них? ну от тепер і маєте...) 

Головна мета всього "двіжу" під назвою "виборчі перегони" - аби люди прийшли на дільниці, а далі вони собі порішають :( 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, nickel сказано:

А можна трохи детальніший звіт?

звіт?! ти про що?

Якщо про себе, то в 95% відсотках всіх починань позитивним  результатом завлячую якраз силам місцевого бпп 40%, ще 30% укроп  і решта 30% просто не байдужим та ініціативні людям. Деякі ти знайдеш тут в темах, броніки, школи, садочки. ще є облаштування територій, організація/"поштовх" до обслуговування будинку силами жеку, (частково) заміна покриття дороги, надання матеріальної допомоги і може ще щось не згадав. Разом з цим ще є власна сім"я і 2 дітей.

Тому, мені якось не соромно за базар "відповідати" бо цілком і повністтю розумію, що будь які зміни в масштабах держави це теж має бути чиясь ініціатива.

Достатньо?  

Тепер ви... камон, веселіше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звіт?! ти про що? Якщо ти апозитивним результатом завлячую якраз силам місцевого бпп, 20% укроп  і 30% просто не байдужим та ініціативні людям. Деякі ти знайдеш тут в темах, броніки, школи, садочки. ще є облаштування територій, організація/"поштовх" до обслуговування будинку силами жеку, (частково) заміна покриття дороги, надання матеріальної допомоги і може ще щось не згадав. Разом з цим ще є власна сім"я і 2 дітей.

Тому, мені якось не соромно за базар "відповідати" бо цілком і повністтю розумію, що будь які зміни в масштабах держави це теж має бути чиясь ініціатива.

Достатньо?  

Тепер ви... камон, веселіше!

Яким боком це до Порошенка? В мене є не коротший список корисних речей, які я зробив при Порошенкові, то мені тепер можна за Зе голосувати, атвєчать за базар перед таким же Українцем не прийдеться? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Супер. і я про те, що навіщо так заглиблюватись.

Я просто прошу висловити свою думку тих хто вже віддав і точно віддасть свій голос 21го за Зеленського про власні дії в майбутньому у тому чи іншому випадку 

Дубль 2

1 година тому, Ukrainec сказано:

Прогнозую, за пів року/рік емоції всядуться, прийде розуміння, що було реально меншим злом. І почнеться теж саме. Я вже чесно для себе змирився з таким виявом волі народу і навіть пробував в дискусіях його кілька раз виправдовувати, на рівні: "припустім", "уявімо", але нажаль опоненти теж на диво однобічно твердолобі.

Маски зірвано тут з багатьох і зрозуміло хто за кого, тому мені цікаво лише одне, як будете виправдовувати свій вибір тут, хоча б на борді. Що каже ваше власне свідоме критичне мислення на припущення: "а раптом я помиляюсь", який ваш план "б", у випадку якщо очікування рухнуть? Адже більшість тут лише по "клавіатурі бійці", навіть не в темі/не в команді тих хто робить всю цю двіжуху. Цікаво побачити розгорнуту думку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже багато букв, але дісно професійний та незаангажований аналіз самих виборів, розкладів і діяльності Порошенка на посту президента.

Найбільш насторожують слова  ,про бомбу перед другим туром.

Надіюсь вона буде інформаційна.

https://echo.msk.ru/programs/personalno/2398883-echo/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поділяю цю точку зору

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...