Перейти до змісту

Куплю коробку передач на Таврію

Portegue

Рекомендовані повідомлення

Цікавить коробка передач на ЗАЗ-1102 ("Таврія"). Де в Луцьку можна пошукати по адекватній ціні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 минут назад, Portegue сказал:

Цікавить коробка передач на ЗАЗ-1102 ("Таврія"). Де в Луцьку можна пошукати по адекватній ціні?

До Таврії не буває "адекватних" КПП по "адекватній" ціні. Якщо в тій що є цілий корпус і не розбиті посадочні місця підшипників (особливо первинного вала) краще її поремонтувати а не купляти ще один труп за відносно не дорого чи живу за відносно дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Малий шукає собі до Таврії, і я дуже здивувався цінам - як коробка в хорошому стані до ТАВРІЇ може коштувати 2 тис. або більше ?! Я не дуже в темі, але здалось що це дорогувато... :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аргументуйте чому коробка до таврії має "вартувати" 2 коп?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, Portegue сказал:

Малий шукає собі до Таврії, і я дуже здивувався цінам - як коробка в хорошому стані до ТАВРІЇ може коштувати 2 тис. або більше ?! Я не дуже в темі, але здалось що це дорогувато... :) 

КПП в Таврії ще той трешак, ресурс у неї порівняно невеликий. Тому попит на них загалом перевищує пропозицію від чого і відповідні ціни.

Скажу по секрету - 2000 і більше грн. за ТавроКПП в дійсно хорошому стані (наприклад з якогось битка з відносно невеликим пробігом) це ще недорого:D

Ще раз наголошую Таврійські КПП в стані кращому ніж металолом досить не часто трапляються в продажі і коштують не дешево у співвідношенні до вартості авто.

Це до якогось інотаза чи навіть не іноТАЗа можна купити нормальну КПП з розборки. Таврійську краще перебрати, якщо корпус не кусками і цілі посадочні підшипників.

Сам маю Таврію - знаю що пишу:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На опті Кпп на Таврію коштує більше 13000грн (нова) ще бувають реставраційні від 6000грн .блок шестерень (первинний вал) 1150грн.Комплект підшипників 400грн.Можна сказати не дешеве авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два роки тому на Таврії робили мені коробку, заклинила третя передачя, ремонт обійшовся більш як 3000грн. PS.Іномарку дешевше ремонтувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, pashtik сказал:

Два роки тому на Таврії робили мені коробку, заклинила третя передачя, ремонт обійшовся більш як 3000грн. PS.Іномарку дешевше ремонтувати.

Навряд чи в КПП якоїсь іномарки було б дешевше зробити якийсь більш-менш серйозний ремонт.

Прикол скоріше в тому що в іномарок (та навіть і у ВАЗів) не так і часто трапляються поломки КПП, на відміну від Таврій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Litovets сказал:

Навряд чи в КПП якоїсь іномарки було б дешевше зробити якийсь більш-менш серйозний ремонт.

Прикол скоріше в тому що в іномарок (та навіть і у ВАЗів) не так і часто трапляються поломки КПП, на відміну від Таврій.

А в Сенса та сама кпп чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, volks сказал:

А в Сенса та сама кпп чи ні?

Майже така сама, але має деякі суттєві відмінності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Litovets сказал:

Майже така сама, але має деякі суттєві відмінності.

І ресурс в неї більший? І чи стає вона без переробок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, Litovets сказано:

Я це мав на увазі, за пробіг в 100тис, на Таврії викладеш більше ніж на іномарку. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, pashtik сказал:

Я це мав на увазі, за пробіг в 100тис, на Таврії викладеш більше ніж на іномарку. 

Ну так нова Таврія коштувала 3000 дол. А найбюджетніша іномарка - від 10000 дол.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, volks сказал:

І ресурс в неї більший? І чи стає вона без переробок?

КПП Сенса відрізняється від Таврійської більш посиленим корпусом, передаточними числами головної пари і шестерень 5-ї передачі (ГП у Сенс 4.13 у Таврій 3.875) шпильками кришки 5-ї передачі (м10 у Сенса проти м8 у Таврії через те що в Сенса на ці шпильки кріпиться кронштейн подушки КПП) решта "патрохів" однакові.

На Сенсах КПП дохнуть в основному ще швидше ніж на Тавріях. Коробка конструктивно така ж, "патроха" такі самі, а маса авто суттєво більша.

КПП від Сенса на Таврію поставити можна, але виросте розхід пального і зменшиться максимальна швидкість через іншу головну пару.

КПП від Таврії ставити на Сенс НЕ МОЖНА від слова зовсім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...