Anders Опубліковано 21 Травня, 2008 в 10:39 #1 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 10:39 Постало питання вибору велосипеду. Сума приблизно 500$.Зупинився на двох варІантах:Bergamont Icee http://www.velopark.com.ua/catalog/bergamont_icee_2008.htmComanche Vector http://www.veloonline.com/view.shtml?id=649Zibers однозначно за Bergamont Icee. На користь Каманча - http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?t=6905ЦІкавить також думка Інших учасникІв форуму? Шо порадите товарІщІ?
b0rg Опубліковано 21 Травня, 2008 в 13:54 #2 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 13:54 ну так ти вже отримав на харкові масу доводів за каманч. з аргументами. в гіпотетичному мінусі тільки твоя довіра до бренду. а є на руках доводи за бегемотний айс?
kolia Опубліковано 21 Травня, 2008 в 16:12 #3 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 16:12 b0rg сказав: а є на руках доводи за бегемотний айс?Вивід лише один - якшо і навіть обвісами на айсі і гірші, ніж на команчі, то це доводить, що рама айс вищого рівня і є хорошим стартом для початківця. (можеш порівняти якість кузова жигуля і гольфа ).команч з крутими обвісами лишається собою - подумай - чи будеш ти на нього чіпляти кращі деталі згодом, чи продаси саму раму, чи пересядеш на шось друге. бергамонт - чудові рами - якщо там даже і деталі гірші, то мене здається, що ти скоріше за все будеш ставити кращі деталі, ніж заміниш раму.ІМХО. я сам не велосипедист, але погугливши і зрівнявши відгуки про велосипеди - можна зробити доволі чіткий висновок , що бергамонт "надокуя" кращий за команч.
Expert Опубліковано 21 Травня, 2008 в 17:14 #4 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 17:14 По уровню даже фирмы Команч намнооого проигрывает Бергамонту. Команч - это так, для прогулок. Бергамонт - это уже для любителя.
b0rg Опубліковано 21 Травня, 2008 в 18:21 #5 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 18:21 kolia сказав: b0rg сказав: а є на руках доводи за бегемотний айс? ІМХО. я сам не велосипедист ну ти не тільки не велосипедист, ти ще й в питання не вникаєш EXPERT також не читає про безперечну крутость беграмота як бренду над каманчем ніхто й не спорить питання стоїть в іншому - є бюджетна простацька доволі примітивна рама (круглі туби зєднані класично без будь-яких ноу-хау) від іменитого бренду. це як ти здогадався наш бегемотик і є топова рама не такого іменитого бренду - класна рама, туби гнуті гідроформінгом (маслом під великим тиском), трубам задають потрібну геометрію, в потрібних місцях профіль додає максимум жорсткості, використовують змінну товщину стінок туб, рама має модну новинку - гнуті хвилеподібно задні верхні пера, що частково виконують роль такого собі псевдо-амортизатора в хардтейлі - це рама якою менш знаваний бренд хоче заявити про себе, чогось мені здається що вона (рама) буде зроблена на совість. вектор на цілий кілограм легше айса. я конкретизую свою точку зору - +1 за каманч вектор у порівнянні з бегемотиком айс як бренд бегемот над каманчем як небо над землею. але це "взагалі"
kolia Опубліковано 21 Травня, 2008 в 18:38 #6 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 18:38 EXPERT сказав: По уровню даже фирмы Команч намнооого проигрывает Бергамонту. Команч - это так, для прогулок. Бергамонт - это уже для любителя.вага залежить від установленого заліза, а в тебе b0rg напевно команч, тому ти його і хвалиш.
b0rg Опубліковано 21 Травня, 2008 в 18:42 #7 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 18:42 kolia сказав: вага залежить від установленого заліза, а в тебе b0rg напевно команч, тому ти його і хвалиш. синку, не груби якщо ти не бачиш марку велосипеда хоча б в мому підписі, з тобою немає сенсу продовжувати розмову
slaid Опубліковано 21 Травня, 2008 в 18:50 #8 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 18:50 бергамонт однозначно....
Andruha_gpz28 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 19:28 #9 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 19:28 Ну, якщо по бренду вибирати, то фтопку Бергамонт, вибирайте тут http://www.cannondale.com/ або який небудь скотт вшивенький. http://scottusa.com/category/54/products А по даному питанню, в команча рама краща.
mueller Опубліковано 21 Травня, 2008 в 20:35 #10 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 20:35 За счет чего Команч на целый кило легче Бегемота? На Бегемоте ведь дисковая гидра стоит. Лично я бы брал Бергамот и не парилсо На бюджетных изделиях часто пытаются ввести какие-то хау-ноу, польза в которых сомнительна, так как они требуют значителных производственных затрат. (зделаю не большое отступление: в то время как кассетный плеер Панасоник в магазине стоил 80-100 грн, можна было на рынке купить китайский диктофон с радио, динамиками и автореверсом за 40грн.). Возможно я не прав. Но все же я за Бегемот.
Адміністратори kmd Опубліковано 21 Травня, 2008 в 20:57 Адміністратори #11 Опубліковано 21 Травня, 2008 в 20:57 +1 за команчик.Дискова гідра не важить 1 кіло.Всі серійні машини роблять ті ж самі вузькоокі.Машини рівнозначні, але айсь є айсь. Прогулочна машинка.
difoto Опубліковано 22 Травня, 2008 в 00:12 #12 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 00:12 о_Ошота советчиков развелось... и правильные советы дают те, кто ездит и читает (борг и кмд)Топовые команчи делает Тайвань вместе с жоянтами и скоттами на одном заводе. Вопросы?2kolia раз ты не велосипедист, будь так любезен, не давай в этой ветке своих ***** советов.ЗЫ я за команч
b0rg Опубліковано 22 Травня, 2008 в 06:01 #13 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 06:01 mueller сказав: За счет чего Команч на целый кило легче Бегемота? На Бегемоте ведь дисковая гидра стоит. гідра на вело за дві тищі гривнів??? mueller сказав: Лично я бы брал Бергамот и не парилсо ну з таким бегемотиком ти б нє парисло десь місяць а зато потім - йо вашу шо за вілко, а шо за тармаза, а шо за кілограмові шатуни... і т.д. і пашли дєнюжки на "міняю, міняю, міняю..."
Anders Опубліковано 22 Травня, 2008 в 06:19 Автор #14 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 06:19 З приводу гідравліки на Бергамонті: sorry вставив не ту ссилку, Бергамонт на ві-брейках також http://www.velobazar.com/catalog/velobikes...ntain_bikes/550Великий плюс за Бергамонт - позитивні відгуки: рама майже як в Сталіона, а сталіон вроді лісапедик непоганий. І в Велозоні рекомендували також АЙСа. В Каманчі лякає багато негативу в інтернеті (не важно що рама з гідроформінгом - все одно г****).Чи може все таки варто піднатужитись в фінансовому плані і взяти сталіон?
Mondiale Опубліковано 22 Травня, 2008 в 10:34 #15 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 10:34 Я за Бергамонт Icee - в самого такий, передня вилка з решульовкою (на асфальт/ями) Команчі непробував, вони дешевші і деталі простіші.
b0rg Опубліковано 22 Травня, 2008 в 11:24 #16 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 11:24 AswenDer сказав: Я за Бергамонт Icee - в самого такий, передня вилка з решульовкою (на асфальт/ями) Команчі непробував, вони дешевші і деталі простіші. народ, ви хоч трохи читаєте те що зверху перед писаниною своєю? і яка інформативність повідомлення про вилку яка з півтора рази гірша того сантуру що на каманчі?
difoto Опубліковано 22 Травня, 2008 в 11:39 #17 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 11:39 Повторяю для всех советчиков: сравниваются не бренды, а велосипеды. В данном случае ТОПовый от неименитого команча и один из самых простых от чуть более именитого бергамонта. У команча лучше рама , вилка и чем-то лучше колеса.А вообще велы надо выбирать в магазине, пощупав и посидев и на том и на другом, тогда большинство вопросов отпадет само собой.
Zevs_Isver Опубліковано 22 Травня, 2008 в 11:53 #18 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 11:53 команч красненький
Anders Опубліковано 22 Травня, 2008 в 12:39 Автор #19 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 12:39 До початку обговорення думав брати АЙСа, зараз вже почав сумніватись.Знайшов ще дві ссилки по команчу:Команчу мінус - http://www.uabike.com/forum/viewtopic.php?...4b0395470fafd7fІ плюс - http://fastcyclist.pp.net.ua/forum/4-1-21Хотілося б почути думку власників АЙСа: як поводить себе їх вєл в так сказать в бою, бо знаю шо пару АЙСів в Луцьку є. В знайомого є бергамонт Дарк Даст і власне він не жалується, хоча це сама дешева модель бегемотів.А може в когось і Вектор є?
Expert Опубліковано 22 Травня, 2008 в 13:01 #20 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 13:01 Йооо... Как интересно попало. Только шо догнал, что у меня в Луцке есть двое знакомых - у которых как раз эти велы. На обоих я ездил.Ди, не знаю с чего ты взял, что та вилка лучше 0_о . Этот сантур на команче,имхо - полное гавно. Это вообще первое, что я заметил на байке - не мягкая амортизация, а бешеный, никак не исправляемый отскок.Комплектация у них приблизительно одинаковая. Команч немного тяжелее. Конструкция рамы - действительно очень замысловатая, покруче чем у айса. Но все равно, ощущения при езде, да и сам ход у айса лучше.
difoto Опубліковано 22 Травня, 2008 в 14:00 #21 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 14:00 вот о том я и говорю: нельзя верить никому, мне в том числе, у всех свои тараканы. Надо прийти и посидеть/поехать.
b0rg Опубліковано 22 Травня, 2008 в 14:05 #22 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 14:05 EXPERT сказав: Ди, не знаю с чего ты взял, что та вилка лучше 0_о . Этот сантур на команче,имхо - полное гавно. вау, джила на 80 мм так просто фонтан "Вилка убойная, один бах и нету Обычно вилки такого класса производителю невыгодно продавать в розницу, поэтому ими укомплектовывают байки. Я 2 года назад катал на джиле - на одесской трассе слалома люфт в ногах появился через 2 недели ежедневного катания. Настройки есть, но реально они не работают. " EXPERT сказав: Команч немного тяжелее. якщо вірити самим виробникам (а чого нам їм не вірити?) то 12,4 на 13,3 на користь як раз каманча EXPERT сказав: Но все равно, ощущения при езде, да и сам ход у айса лучше. а це взагалі настільки суб'єктивно... ход лучше, ход хуже думаю при однаковій масі їздока на однаковій резині дана каманчя (втулкі то на промах кстаті ) дасть ходу цьому айсу
Адміністратори kmd Опубліковано 22 Травня, 2008 в 14:38 Адміністратори #23 Опубліковано 22 Травня, 2008 в 14:38 У гілли люф це хвороба. Сьогодні дивився на таку вилку, люфтяра ще той. А вилка в кроскантрійних дряблах участі не приймала. Сантюр де факто зроблений якісніше, провірено мною. Хоча що та що та прогулочні. В принципі вибір стоїть не в велосипедах а в кольорі. Команча можна заточувати більш під кантрійну машину в звязку з характеристиками рами. Айс більш туристично похідна машина. Вилки при агресивному катанні міняти і там і там. Обода також. Я б збирав бабло на щось краще. Щоб не тра було 8x міняти на 9x Хочаб. А так міняй втулко, касету, цепа, манєткі. Ех.. Бабла тягне
Anders Опубліковано 23 Травня, 2008 в 07:30 Автор #24 Опубліковано 23 Травня, 2008 в 07:30 Цитата Я б збирав бабло на щось краще. Щоб не тра було 8x міняти на 9x Хочаб.А так міняй втулко, касету, цепа, манєткі. Ех.. Бабла тягне А як щодо Бергамонт Сталіон - коштує трохи більше, але там касєта 9х, манєтки Деоре, вилка Suntour XCM-HLO 100 mm Hydraulic Lockout (хоча в каманча Suntour SF XCM LO 100 mm Hydraulic Lockout, не знаю чи це така сама)? Чи можливо будуть ще якісь варіанти за розумну ціну?
Dr.Martenz Опубліковано 23 Травня, 2008 в 07:54 #25 Опубліковано 23 Травня, 2008 в 07:54 difoto сказав: вот о том я и говорю: нельзя верить никому, мне в том числе, у всех свои тараканы. Надо прийти и посидеть/поехать.перший байк вибіраеться саме за такою формулою, бо людина без досвіду різниці за написами на рамі чи на деталях не помітить просто. розуміння того, що потрібно прийде значно пізніше. а поняття кращого байка взагалі нонсенс, чи ти десь може бачив два однакових? кращим має бути свій, тоді він тебе і довезе куди захочеш. досить вибирати вели по прайсах, кольору і тд, твое тіло мае його вибрати бо саме йому їздити на ньому.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.