Перейти до змісту

Допоможіть з Windows 7

ksena555

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть або дайте силку на торент де скачати образ віновсу 7, щоб зробити загрузочну флешку (віндовс може бути Home, або Профешин). :rolleyes:

тільки той віндовс щоб перевірений був, можливо самі качали, бо я сама скачала була, то стільки троянів було....((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@ksena555    http://sergeistrelec.ru/  

може тут знайдете рішення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б ставив десятку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 minutes ago, vaz75 said:

Я б ставив десятку

Як з активацією бути? Коли востаннє цікавився - був варіант лише кмс з автоактивацією кожні 2 тижні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://fex.net/get/004287363553/205994801 стабільна зборка, працює без проблем, качайте кому треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, CosmoPilot сказал:

Як з активацією бути? Коли востаннє цікавився - був варіант лише кмс з автоактивацією кожні 2 тижні.

авто кмс, яка проблема. В знайомого вже рік і все гуд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, vaz75 сказано:

Я б ставив десятку

або 8.1/ Для десятки треба вже гіг 6-8 ОЗУ. А то 4 може бути, але маловато. 

Користуюсь старим  кмс, то здається раз на півроку активовую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, charlie сказал:

можливо щось Ви плутаєте) 
Ставив чисту сімку, в диспетчері їсть 1.6Гб ОЗУ гола вінда.
8.1 чиста, ла всього 0.8Гб ОЗУ. 
Перейшов на 10, ще більш вражений швидкодією, особливо на ССД.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, pasha1207 сказал:

можливо щось Ви плутаєте) 
Ставив чисту сімку, в диспетчері їсть 1.6Гб ОЗУ гола вінда.
8.1 чиста, ла всього 0.8Гб ОЗУ. 

Плутає однозначно. Віндовс 10 32 працював на старенькому ноуті з двома гігами ДДР2 на ntel(R) Pentium(R) Dual CPU T2390 @ 1.86GHz, 2 cores. Дозволяв спокійно вебсерфити, ютубити, 1с-ти через термінал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 годин тому, charlie сказано:

10-ка 32 біт і з 1 Гб працює. Особливо коли поставити LTSB-версію.

Це ще потрібно розуміти яку редакцію Windows встановлювати. А то звикли сунути Win7 Professional та Ultimate, коли вони абсолютно непотрібні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже декілька років використовую зборку від m0nkrus http://nnm-club.name/forum/viewtopic.php?t=1116169 з плюсів що вінда чиста і в комплекті КМС. Ніяких свєстопердєлок не додано.

Також 10-ка http://nnm-club.name/forum/viewtopic.php?t=1183005

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ я нічого не плутаю, сказав, що для 10-ки x64 4 гіга маловато. ясно, що вінда буде працювати і на 2 гігах. але ви запустіть скайп (в багатьох він завжди запущений), браузер на 7-10 вкладок, де половина з них активні (деякі і з сповіщеннями) + youtube фоном грає +  в мене наприклад ще є mediaserver для тв і вже буде за 3 гіга, а можливо і всі 4 буде в залежності від вкладок.

12 годин тому, pasha1207 сказано:

багато в чому це завдяки 12 direct x

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Скільки пам!яті займає Windows?

- Скільки знаходить, стільки і займає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 гіга для 10-ки (а особливо для LTSB) ні разу не малувато. Малувато може бути для юзера - залежно від його задач. Самій системі 4 гіга більше, ніж достатньо. Просто не треба на 4 гіга тулити х64 версію - та їсть більше пам'яті. Собі на своїй апаратурі взяв за правило: не для 64-хбітної вінди треба більше, як 4 гіга, а для більш, як 4 гіг у пристрої треба 64-хбітна вінда.

В мене на ноуті Windows 10 LTSB x32 працює з 4 гігами оперативки. З них 1,1 гіг відгризений апаратно відеокартою плюс тридцятидвохбітна вінда не бачить всі 4 гіга, а трошки менше. І нічого, на решті 2,9 гб працює система, браузер з десятком вкладок, скайп, вайбер, ще якісь дрібниці і не зовсім. В купі з системним SSD (причому в ноуті лише лише SATA-II інтерфейс, а не сучасніший SATA-III) мене все задовольняє.

Є такі "спєци", для яких пам'яті і проца завжди мало. Тому що вони поставлять купу непотрібного софту (сумнівні real-time прискорювачі, весь непотріб від виробника ноутбука/материнки/відяхи, інший хлам, що рідко використовується, зате весь час сидить в треї і пам'яті), який жере ресурси процесора, пам'яті, диска, акумулятора - а потім клянуть Гейтса, Інтел, "зборкі", купляють нову пам'ять, новий проц. Ну да, якщо рукожопіє - то тільки 16 гіг оперативки і два SSD в рейд-масиві. Аби такий system tray не лагав і значки гарно світилися:

new-mail-envelope.jpg

Скріншоти своєї як щойно запущеної системиз усіма драйверами, так і системи з задачами додаю.

Clipboard 3.jpg

Clipboard 2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...