Перейти до змісту

Старий ринок та інші

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні почув:

1. Що вже прийнято рішення про перенесення старого ринку на ДПЗ і спорудження на його місті щось по типу старого міста.

2. Ювант розшириться за рахунок Формули і сусідніх торгових рядів.

Цікаво який проект по старому ринку взяли за основу?

Опубліковано

Будемо надіятися це не пусті балачки, а дійсно візьмуться щось робити, а то така мова ведеться вже ой як давно, а результату від того ніякого :)

Опубліковано

А Формулу куда, через мост к тамтаму чтоли?

Опубліковано
Сьогодні почув:

1. Що вже прийнято рішення про перенесення старого ринку на ДПЗ і спорудження на його місті щось по типу старого міста.

Цікаво який проект по старому ринку взяли за основу?

zaHARE невже і тебе треба вчити, що потрібно конкретизувати, коли говориш про подібні речі!

"Почув" Від кого? Бабки в тролейбусі? Сусіда? Можливо з ТБ? Радіо? Шиба сказав?

?

Опубліковано

REDAKTOR:

Добре,стосовно старого ринку чув від джерела близького до мерії.Джерело просило не розголошувати ім'я. ;)

Стосовно Юванта базарять всі базарники.

Опубліковано
Ура!!!

Скоро "пробок" не буде біля Старого))))

ага,і кілька десятків тисяч банкротів бо НІХТО не поїде на ДПЗ за кілограмом мьяса

Опубліковано

Маньяк не говори так. А то складається таке враження що пів Луцька працює на старому базарі. І для мяса мають бути спеціально обладнанні магазини, а не те що зараз робиться на базарі.

Опубліковано

Ну я не думаю, що перенесуть сиарий ринок.

Це майже неможливо. Там працює дуже багато людей та й нікому непотрібні багатотисячні мітинги в місті.

Да і з землею там скоріше за все не так просто.

Ну а на ГПЗ просто перенесуть ринок який там є в нове місце.

Опубліковано

просто "старый рынок" перерос себя

народная тупость и жадность заставила отказатся от стоянки с сделать не её месте торговые ряды

если оставить на старом рынке тока "хавчик" и то что народ с огрода привозит хваталобы на всё место

но з другой стороны, людям удобно чтобы можно было купить много в 1м месте (тем же кто привозит хавчик из сёл - хавчик пролал, купил хозтоваров)

так что нужно переносить кудато за город, места валом, тролейбусные и марштутные маршруты подянутся, и всё будет чики-пики

Опубліковано
Там працює дуже багато людей та й нікому непотрібні багатотисячні мітинги в місті.

Забыли в какой стране живёте? У нас же всё делаеться по принципу - собаки лают, караван идёт. Опять вынесут вопрос на псевдообщественные слушанья , трудоустроят человек 100, остальным пообещают что-нибудь - и всё - рынок под бульдозеры (что в принципе давно следовало сделать)

Опубліковано

Тема не нова. Те що треба переносити, сумніву немає.

Тільки робиться в нас це, як завжди через ср...

Якщо це питання вже давно обговорювали, то навіщо примушували людей купувати контейнери, якоби для окультурення. Які це в ж... окультурення :smile3: , куски металу! А люди квартири в банки позаставляли, щоб купити їх, бо це єдиний хліб. А тепер і те на сміттєзвалище.

Опубліковано

Я м'ясо на ринку не купую років 5 вже..

там АНТИСАНІТАРІЯ.. а за шмоткою.. один Х куди їхати за 1,5 грн чи в Старе Місто чи на ДПЗ/Львівську ...

тому історія повинна бути історією, а не Базаром..

спалити його..

Опубліковано

там АНТИСАНІТАРІЯ.. а за шмоткою.. один Х куди їхати за 1,5 грн чи в Старе Місто чи на ДПЗ/Львівську ...

спалити його..

100% підтримую, не місце старому ринку в місті, внезалежності від думки людей які живуть в центрі, і небужають підтримувати культурний рівень міста :lol:

Опубліковано

спалити його..

напевно Чернецькому тра побудувати на місці Старого Ринку новий комплекс так тому і такий флейм

Опубліковано

Кстати:

Олександр Мартинюк: 78% лучан – проти підземного комплексу

Лідер Волинської обласної громадської організації «Варта громади» Олександр Мартинюк на прес-конференції 20 травня заявив, що 1022 людини з усіх опитаних активістами «Варти громади» висловилися проти будівництва торгівельного комплексу під Театральним майданом і лише 286 схвалюють таку ідею. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

«Це приблизно становить 78% і 22%», – прокоментував дані опитування Олександр Мартинюк. Він продемонстрував медійникам і бюлетені, що використовувались під час опитування , зауваживши, що активісти отримали доручення у жодному разі не агітувати проти планів будівництва. «Щоправда, не всі люди вказували телефони і точні координати. Але в переважній більшості бюлетенів такі координати є, і при потребі можна перевірити», – сказав пан Мартинюк.

«Я бачу ще раз внесений на порядок денний сесії міськради проект рішення і будуть різні форми впливу. Хоча ми говоримо лише про надання дозволу на складання проекту землеустрою, а він передбачає цілий ряд процедур. І ці роботи можуть розпочатися хіба що пізньої осені. І ці заяви окремих прихильників, що копати треба в травні, – починати роботи у правовому полі в травні неможливо», – додав Олександр Мартинюк.

http://www.pravda.lutsk.ua/?p=7056

Опубліковано

хм...

вообще-то, если подумать, то всегда в центре города был базар (это я историю вспоминаю)

центр Львова - площадь Рынок. наверное не зря так называется

вопрос только в окультуривании данного места.

ессно, когда торговцы селедкой продав очередное ведро, выливают рассол на дорогу, - это в топку

Опубліковано

продолжу аналогию

Всегда вокруг города были крепостные стены или частокол.И труднопроходимые леса <_<

Но ведь времена меняются,меняются методы торговли.Я считаю,что если старый рынок оставлять,то только торговлю сельскохозяйственной фермерской продукцией.А для этого достаточно крытого рынка.

В Черновцах рынок в свое время сделали на окраине города,было как бы неудобно.Зато сейчас там громадный рынок(было куда расширяться),ездят троллейбусы и маршрутки,достаточно места для парковки.И весь город,впрочем даже часть Украины,довольны.

Опубліковано
...спалити його..

Забавно читати подібні речі в повідомленнях людей, які на повному серйозі називають себе журналістами <_<

... чув від джерела близького до мерії.Джерело просило не розголошувати ім'я...

Про що це говорить? Про серйозність намірів? :)

Опубліковано

Йдеться мова про дві позиції:

1 - за зручність (хоча мені особисто старий ринок *ні в тин, ні в ворота* живу далеко від нього)

2 - за охайність і привабливість міста.

як кажуть *красота требует жертв*!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...