Перейти до змісту

Club-life: де йому місце?

Yarchik

Чи варто залишати розділ Club-life в форумі Lutsk.talks, чи ні?  

22 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кілька днів тому на форумі з нагоди "АХТУНГ!!! Оупен-ейр!!! В Луцьку!!!!!!!! ААААААА!!!!!!!!!!!!!" було невеличке непорозуміння, коли частина юзерів обурювалася - що робить розділ Club-life в форумі Lutsk.talks, і пропонували перенести його в "Музику". Сьогодні я спостерігаю за активністю в темі "Для тех кто посещает НК "Лагуна", г.Ровно" http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=21059 , і вкотре задаюся питанням: яке відношення має клаб-лайф, ще й в м. Рівному, до Lutsk.talks?

У зв'язку з цим прикріпив невеличку голосувалку.

В свою чергу, я вважаю, що Club-life не зовсім в'яжеться з Lutsk.talks ("Луцьк: теревені"). А з музикою чи "Відпочинком" клубне життя має куди більше спільного.

Опубліковано

где бы ни находился данный раздел, "Ахтугов" в нем быть не должно.

ИМХО, в Музыке место клабберам. пусть обсуждают хоть клубы на Мадагаскаре.

но и там без пустых эмоций и мегабайтных фоток...

в Толксах действительно оно не совсем уместно

хотя, если клаб-лайф это

грандіозна п'янка з шашликами

та club music

то обсуждения пьянок вообще во Флейм :huh:

Опубліковано
в музику. однозначно.

Мені спершу прочиталося як "в топку. однозначно" ;)

Теж непоганий варіант :)

А якщо серйозно, то цьому розділу в Толксах точно не місце.

Або у Відпочинок, або в Музло (тут уже тра по результатам голосовалки дивитись).

Це питання піднімалось уже не одноразово, сподіваюсь, на цей раз не даремно.

Опубліковано

Прголосувала проти перенесення, бо вже звикла до того як є зараз.

Та якщо переносити, то не в музику, а швидше у відпочинок, або створити окремий розділ.

Щодо "Лагуни", то не варто, Ярчику, бути таким категоричним. Велика кількість постійних клієнтів "Лагуни" є лучани, тому таке тема є цілком логічною. На форумі не раз торкались київських питань і нічого...

Опубліковано
Прголосувала проти перенесення, бо вже звикла до того як є зараз.

Щодо "Лагуни", то не варто, Ярчику, бути таким категоричним. Велика кількість постійних клієнтів "Лагуни" є лучани, тому таке тема є цілком логічною. На форумі не раз торкались київських питань і нічого...

Звичка - це друга натура. Велика кількість геймерів є лучани. Але ж вони тусуютсья окремо. Велика кількість велосипедистів - лучани. І теж окремо тусуються. Приклади наводити можна до безкінечності. Я вважаю, що прив'язка розділу Lutsk.talks має бути не до лучан, а до Луцька. А Луцьк - це щось значно більше, ніж кілька десятків клабберів, любителів коктейлів і т.п. Однак на титульній сторінці ми мусимо в останні дні бачити активними лише теми про оупен ейр і рівненську "Лагуну". Ну чого не відокремити мух від котлет?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...