Перейти до змісту

konsul1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам заморожені ягоди вищого сорту, без льоду.  Чорниця - 70 грн (0,5 кг), малина - 55 грн (1 кг), смородина - 45 грн (1 кг).

чорниця.jpg

малина.jpg

смородина.jpg

Опубліковано
40 хвилин тому, vaz75 сказано:

а тобі скільки треба?

Я не знаю друже, просто дружина дуже любить, ми то заморозили 3 кг на зиму, але вже усі злопала )) ну так вона вже їх любить, карочь купив би від і до)) сам не знаю кіко і по чьом? чи ти дядьку думав, що мені до якогось тортика в рецепті пару грам не хвата)))нє,трішки не така ситуація. Сергію хочца кіло,два,три ну наприклад, але і від пів кіло не відкажуся. 

ПіСі: купував у супермаркетах, наприклад у АТБ,бляха 400 грам за 50 грн. але вони не дуже((да,гарні,великі,але не такі як домашні. 

Опубліковано
15 часов назад, yura-patriot сказал:

Я не знаю друже, просто дружина дуже любить, ми то заморозили 3 кг на зиму, але вже усі злопала )) ну так вона вже їх любить, карочь купив би від і до)) сам не знаю кіко і по чьом? чи ти дядьку думав, що мені до якогось тортика в рецепті пару грам не хвата)))нє,трішки не така ситуація. Сергію хочца кіло,два,три ну наприклад, але і від пів кіло не відкажуся. 

ПіСі: купував у супермаркетах, наприклад у АТБ,бляха 400 грам за 50 грн. але вони не дуже((да,гарні,великі,але не такі як домашні. 

Будеш проїжджати повз, заїдеш, дам торбинку. ТС, вибач за оффтоп.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
3 годин тому, mykola сказано:

Дякую за ягоди з доставкою.

прошу. звертайтеся, якщо потрібно.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...