Перейти до змісту

Порадьте підйомник для СТО

Boomboxic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба підйомник двухстоєчний для підйому легкових машин. В/п 3-3,5т.

Висота гаража - 5м.

А тепер саме цікаве: треба вибрати тип підйомного механізма, в якому я не тямлю взагалі нічого. Знаю, що є щось типу вінтового, гідравлічного, електрогідравлічного.

Так от, цікавить реальний досвід користування такою вєщічкою. На що звернути увагу при покупці?

Опубліковано

Тільки не гідравлічний, це постійна морока з маслом, сальниками ітд. Електричний гвинтовий на мою думку оптимальний варіант.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

якщо хочеш найдешевше і своїми руками, то в мене (здається) мають бути гвинти (з "гайками") і можливо зірочки (під цеп)

Опубліковано
В 05.12.2017 в 08:58, searcher сказал:

Тільки не гідравлічний, це постійна морока з маслом, сальниками ітд. Електричний гвинтовий на мою думку оптимальний варіант.

Якщо з китайським, то так, а нормальні фірми ходять нормально, за умов правильного обслуговування і не перевантаження.

Опубліковано
В 04.12.2017 в 21:39, Boomboxic сказал:

Треба підйомник двухстоєчний для підйому легкових машин. В/п 3-3,5т.

Висота гаража - 5м.

А тепер саме цікаве: треба вибрати тип підйомного механізма, в якому я не тямлю взагалі нічого. Знаю, що є щось типу вінтового, гідравлічного, електрогідравлічного.

Так от, цікавить реальний досвід користування такою вєщічкою. На що звернути увагу при покупці?

Хоффмани, якщо потягнеш :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...