snouden Опубліковано 4 Грудня, 2017 в 10:44 #1 Опубліковано 4 Грудня, 2017 в 10:44 Завтра засідання Міжнародного Олімпійського Комітету під керівництвом друга путіна - мордатого Томаса Баха. На засіданні має вирішитись доля олімпійської збірної росії. Подивимось, чи прожме мордатий друг путіна комітет повністю, і збірна відмажеться "ай-яй-яй" (і може штрафом), чи все таки примусять виступати під нейтральним прапором. В повне відлучення я не вірю - немає там стільки яєць в такому об'ємі.
Svityaz Опубліковано 5 Грудня, 2017 в 18:40 #2 Опубліковано 5 Грудня, 2017 в 18:40 Рішення прийнято - окремі спортсмени при нейтральному прапорі. Без гімну, без прапору, без церемонії відкриття і закриття. Також, наскільки я розумію, у них пролітають збірні по хокею та всі естафети. Кожен спортсмен має подавати окрему заявку на змагання і кожна заявка буде розглядатись окремо.
Svityaz Опубліковано 5 Грудня, 2017 в 18:56 #3 Опубліковано 5 Грудня, 2017 в 18:56 Граната фашистам в догонку - Мутко пожиттєво дискваліфікований МОК + 15 млн. дол. штрафу за державну програму допінгу
Рядовий Паляниця Опубліковано 6 Грудня, 2017 в 02:20 #4 Опубліковано 6 Грудня, 2017 в 02:20 7 часов назад, Svityaz сказал: Мутко пожиттєво дискваліфікований МОК Блін, хто ж тепер буде говорити "лет мі спік фор май харт ін інгліш"
volks Опубліковано 6 Грудня, 2017 в 06:32 #5 Опубліковано 6 Грудня, 2017 в 06:32 4 часа назад, Cherman сказал: Блін, хто ж тепер буде говорити "лет мі спік фор май харт ін інгліш" Не переживай
snouden Опубліковано 6 Грудня, 2017 в 09:44 Автор #6 Опубліковано 6 Грудня, 2017 в 09:44 Цитувати Без гімну, без прапору, без церемонії відкриття і закриття. Також, наскільки я розумію, у них пролітають збірні по хокею та всі естафети. Ні, нажаль невірно. Вже сказали що будуть збірні (кацапи подають це як велику перемогу), а також, що імхо набагато гірше - можуть дозволити (а це значить 99.99% дозволять, якщо не буде жосткого неадеквата від спортсменів), пронести прапор на церемонії закриття. Загалом, я розумію що це рішення це практично максимум того що можна було зробити при нинішньому керівнику МОК (другу путіна) Скоріше за все договорняк, чому? Ще десь в жовтні путін казав що виступ під олімпійським прапор це приниження, а буквально декілька днів назад пєсков (секретарша путіна) різко змінив риторику. Плюс по спічам пропагандонів зрозуміло... І як вишенка на торті - кадиров заявив що спортсмени з чечні не поїдуть (а якби було рішення про бойкот - то сказав би про всіх росіян). Так що знову ж таки, 99% бойкоту не буде! Так що я думаю що десь декілька тижнів назад перетерли з Бахом, він пояснив що повна срака і можуть відсторонити повністтю (нагнав жуті), але пообіцяв що порішає і більшість спортсменів допустять. Звідси зміна риторики і так далі. В сухому залишку, скоріше позитив, ще раз повторюю що це максимум що могло бути. Але на церемонії закриття триколорну ганчірку буде бачити неприємно. p.s Можете назвати мене фантазером, але я переконаний що і частинка нашої заслуги в даному рішенні є - з Євробаченням подали гарний приклад світові - що не треба боятись цих тварюк.
zaHARE Опубліковано 6 Грудня, 2017 в 16:19 #8 Опубліковано 6 Грудня, 2017 в 16:19 "До свиданья, Москва, до свидания, Олимпийская сказка, прощай!!!!"
Svityaz Опубліковано 6 Грудня, 2017 в 16:30 #9 Опубліковано 6 Грудня, 2017 в 16:30 "Йожик - птіца гордая", а от кацап... Президент РФ Владимир Путин заявил, что власти России не будут препятствовать отправке российских спортсменов на Олимпиаду 2018 года в нейтральном статусе. "Мы без всякого сомнения не будем объявлять никакой блокады, не будем препятствовать нашим олимпийцам принимать участие (в Играх), если кто-то из них захочет принять участие в личном качестве" Але тепер ще один цікавий момент: багато хто з "рюсскіх", майбутніх учасників олімпіади, ще до оголошення вердикту МОК "рвали горло", що без прапору і гімну не поїдуть. Тепер же "папік" сказав "фу"... І що? Почнеться епідемія "просвітлення"?
Volyniaka Опубліковано 23 Січня, 2018 в 12:10 #10 Опубліковано 23 Січня, 2018 в 12:10 Шорт-трекист Виктор Ан, лыжник Сергей Устюгов и биатлонист Антон Шипулин не смогут выступить в Пхенчхане по решению Международного олимпийского комитета.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.