Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 26.01.2019 в 16:08, OlegSkull сказав:

У них Static IP. Сiрий.

Майже всi провайдери дають сiрий IP. Бiлий Тiльки платно. 

Показати  

Як я і здогадувався. Сірий ІР дають лише дрібні місцеві провайдери, а крупні всеукраїнські (Київстар, Датагруп, Воля) дають білі динамічні ІР.

Опубліковано
  В 27.01.2019 в 08:47, Maniko сказав:

крупні всеукраїнські (Київстар, Датагруп, Воля) дають білі динамічні ІР.

Показати  

Ніхто тобі безкоштовно білу ІР не дасть, отримуєш ти сіру,(в підмережі провайдера) а далі вже з тої мережі через білу (яка може бути на весь район одна) попадаєш в інет.

Опубліковано (змінено)
  В 27.01.2019 в 11:36, halmer сказав:

Ніхто тобі безкоштовно білу ІР не дасть, отримуєш ти сіру,(в підмережі провайдера) а далі вже з тої мережі через білу (яка може бути на весь район одна) попадаєш в інет.

Показати  

Це якісь уявлення про інет часів Домашніх мереж від ДГ....  Бажаєш поспорити?) Безкоштовна бІла СТАТИЧНА айпі, яку можна вільно використовувати для веб-сервісів, відеонагляду і т.д. Можна буде підключити, потім докажеш тут що вона не біла чи не статична, чи не безкоштовна. Ок? 

P.S. Це я не про Аверс звісно

Змінено користувачем Axel
Опубліковано
  В 27.01.2019 в 12:13, Axel сказав:

Це якісь уявлення про інет часів Домашніх мереж від ДГ....  Бажаєш поспорити?) Безкоштовна бІла СТАТИЧНА айпі, яку можна вільно використовувати для веб-сервісів, відеонагляду і т.д. Можна буде підключити, потім докажеш тут що вона не біла чи не статична, чи не безкоштовна. Ок? 

P.S. Це я не про Аверс звісно

Показати  

Де ж таке щастя є?

Опубліковано
  В 27.01.2019 в 12:38, Axel сказав:

КС

Показати  

Да ну? Тобто ти хочеш сказати що в тебе біла ІР адреса і ти за неї нічого не платиш?

Скинеш скріншот з роутера з тим ІР?

Опубліковано
  В 27.01.2019 в 13:14, halmer сказав:
  В 27.01.2019 в 12:38, Axel сказав:

Показати  

Да ну? Тобто ти хочеш сказати що в тебе біла ІР адреса і ти за неї нічого не платиш?

Скинеш скріншот з роутера з тим ІР?

Показати  

Я не юзаю білу айпі та роутер. Просто кажу що таке можливо

Опубліковано
  В 27.01.2019 в 14:02, Bliksss сказав:

в КС - біла ІР, роками не змінюється, нічого не доплачую

http://joxi.ru/p27n33VioPweZm

Показати  

Це ІР твого всього района, а не твій особистий, глянь який на роутері, або той який на мережевій карті якщо інет втикнутий від провайдера напряму в комп.

Опубліковано (змінено)
  В 27.01.2019 в 14:30, halmer сказав:

Це ІР твого всього района, а не твій особистий, глянь який на роутері, або той який на мережевій карті якщо інет втикнутий від провайдера напряму в комп.

Показати  

після фрази "це ІР твого всього района" дискусію стосовно айпі варто припинити, хоча айпі, яке виклав Bliksss не зовсім те пальто про яке я говорив з означеннями "біла, статична, безкоштовна", а звичайна динамічна айпі, біла чи сіра, то вже інше питання.

Змінено користувачем Axel
Опубліковано
  В 27.01.2019 в 14:30, halmer сказав:

Це ІР твого всього района, а не твій особистий, глянь який на роутері

Показати  

яка "мого района"??? останні 3 цифри - спеціально замазав, на роутері - такі самі як на скріні.... роки два не мінялась адреса (в мене деякий софт працює, там активація по ip) 

Опубліковано
  В 27.01.2019 в 14:49, Axel сказав:

а звичайна динамічна айпі, біла чи сіра, то вже інше питання.

Показати  

звичайна, "біла", але динамічна.... хотів замовити статичну, але, оскільки,як вже казав - змінюється раз на кілька років - не бачу сенсу платити щомісяця 30 грн.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

З 20 вечора п'ятниці немає інету (центр). Вихідні вони, звісно, трубку не беруть, на мейл взагалі не відповідають.

Хто знає їх адміна чи когось, хто може змінити ситуацію?

Опубліковано (змінено)
  В 08.04.2019 в 16:13, ZedaZ сказав:

З 20 вечора п'ятниці немає інету (центр). Вихідні вони, звісно, трубку не беруть, на мейл взагалі не відповідають.

Хто знає їх адміна чи когось, хто може змінити ситуацію?

Показати  

Мдя, 3 дні ..норм так терпіння))

Тел. тех підтримки:

0503786672

0503786675

290-153

Якщо не вийде додзвонитись йди в абон. відділ.

Змінено користувачем OlegSkull
Опубліковано

Всьому була причина банальної впевненості. Просто поповнив рахунок)

Але на рахунок повної відсутності сапорту у вихідні і неробочий час претензія не знімається.

p.s. admin@avers.tv - певно найефективніший спосіб комунікації з технічним персоналом

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Соборності - мав би бути "найсвіжіший" Інтернет, а його зовсім немає ніякого цілий день. На дзвінки не відповідають. 

• -1 2
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

розкажіть про інтернет від Аверсу.
коли був в абонвідділу писати заяву то зайшли  два мужикі і скаржились на інтернет і ніхто не ремонтує.

Опубліковано
  В 23.07.2019 в 12:00, trionix сказав:

Показати  

З моїх знайомих, користуються тільки ті, в кого немає альтернативи. "Воля" - альтернативою не вважається. :mdr:

• Подобається 1
Опубліковано
  В 23.07.2019 в 12:00, trionix сказав:

коли був в абонвідділу писати заяву то зайшли  два мужикі і скаржились на інтернет і ніхто не ремонтує.

Показати  

Жити можна, цiни норм, в мене швидкість відповідає заявленій, техпiдтримка прадва нiяка, точніше вона відсутня(( 

Деколи падає, але то у всіх провайдерів буває...

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)
  В 23.07.2019 в 14:14, OlegSkull сказав:

але то у всіх провайдерів буває...

Показати  

да ладно...але, якщо і буває, то вони хоч щось роблять щоб пофіксити, а не кажуть - у нас вихідний.

Змінено користувачем Bliksss
  • -1 1
Опубліковано

Доброго дня, можливо хтось підкаже, якщо замінити роутер, потрібно звертатись на тех.підтримку, щоб вони скинули МАС на порту?

бо не видається ІР адреса, чи якось через кабінет ? Просто сусід попросив замінити роутер, а я з Аверсом ще не стикався?

Опубліковано

як варіант більшість роутерів підтримують функцію клонування мак адресу. Дивишся старий мак адрес на старому роутері (чи в налаштуваннях, чи в наклейці на самому апараті) і в налаштуваннях нового роутера прописуєш мак адрес папєрєдніка. це якщо в них прив"язка по маку

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано

У них банальний статік онлі дхцп.

Порада з клоном мака працює, перевірено

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...