Перейти до змісту

Домофон: як дзвонити в двері?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хм... а не дзвонить, сцуко... ;) я думав, може десь після номеру треба зірочку нажати, чи решітку... В мене в квартирі на трубці є вимикач - так я його в різних положеннях юзав, і все одно не дзвонить... Думав, не працює - але колись хтось помилково мій номер набрав - і задзвонило... я стормозив, не крикнув: "Пані, а які ви кнопки нажимали???"...

Опубліковано

Набор може йти через 100. приклад квартира №3 - номер набирати 103, квартира №23 = 123 ...

Опубліковано
Для чистоти експерименту дзвонити бажано годині о другій ночі ;)

Тож сиджу, чекаю...

Zibers, дякую, тра спробувати... ніколи б не здогадався...

Опубліковано

Мені здається твою квартиру закинули не на той номер.

Ти дійсно спробуй позвонити сусідам.

Набор може йти через 100. приклад квартира №3 - номер набирати 103, квартира №23 = 123 ...

та ну, фігня це

Опубліковано
Мені здається твою квартиру закинули не на той номер.

Ти дійсно спробуй позвонити сусідам.

та ну, фігня це

Так фігня, але наші умельци і таке витворяли ;)

Опубліковано
а чего тема не в Хуморе? :)

после номера квартиры надо нажимать что-то

у меня - "В"

Шура, не повіриш - нечаянно не туда попав.

Сьогодні сфоткаю кнопки домофона. Кнопку "В" я там ніколи не бачив.

Опубліковано

Якщо до домофона йде круглий магнітний ключик - візьми потужний магніт від старого HDD - в товариша під"їзд відкриває на ура :) Єдиний мінус цього "взлому" - у всіх квартирах буде чути "пііп" - ніби хтось з їх домашніх відкриває двері під"їзду своїм ключем.

Опубліковано

У знайомому під"їзді, якщо хочеш подзвонити, робиться так:

набирається номер квартири і кнопку "дзвінок" (намальований дзвіночок, як в школі).

На екранчику відображається номер квартири, а коли на тій стороні піднімуть трубку - пише "РАЗГ".

HardDriver:

Щодо екстренного відкриття дверей: навіщо ломитись в під"їзд, якщо потрібна квартира не відповідає?

Якщо тебе знають в підїзді - "дзвониш" до знайомих сусідів і вони відкриють.

Опубліковано

тре спочатку нажати таку комбінацію:*100#ХХХХХХХ*YYY? Де Y- це номер квартири,а X-номер карточки-поповнення рахунку.Спробуй.

ЗІ:картку можна придбати у мене.

ЗЗІ:тему в ХУМОР однозначно.

Опубліковано

Поки що тему закрию... сьогодні поекспериментую... і сфоткаю ті кнопки - може, це щось всім прояснить.

Опубліковано

Якщо побачу ще хоч один пост з таким сарказмом і приколами -- буду банити на 10 днів без попередження.

Yarchik не ламер, і якщо він питає про такі речі, значить має не те причини. Всім хто не має що сказати по суті -- краще просто помовчати.

Опубліковано

;) ОК,зрозумів.

Тоді по темі,в нас була аналогічна ситуація коли в домофон хтось лийнув рідини.Частина дзвінків через домофон не працювала і в квартирі піскало,коли набирали код сусіди.Ремонт все вилікував.Але не надовго,потім хтось залив його майонезом.Попитай в сусідів,чи вкогось з них є схожі проблеми,якщо є,то справа в домофоні.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Та ніби все нормально. Просто після введення номеру квартири дзвінок йде не відразу, а з кількасекундною затримкою, а я цього не знав, і не відчуваючи результату - клацав інші кнопки. Тим більше, мене "смутила" інструкція, яка все-таки є. Такий алгоритм:

1. Введите номер квартиры.

2. Ошибка, нажмите *

3. Дождитесь ответа. :-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...