Перейти до змісту

Потрібен доступ до прав адміністратора?:)

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Власне, є робочий комп. з правами юзера! Встановлена старенька ХР!

Як відкрити адміністраторський доступ, не застосовуючи кардинальних методів? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна або підібрати пароль адміна (використовуючи SamInside чи Proactive System Password Recovery). Або обнулити його (CIA.Commander, Offline NT Password & Registry Editor)

Зараз закину все це добро на фтп.

Обов'язково читай матчасть ;)

http://www.insidepro.com/doc/002r.shtml

Що для тебе є "кардинальні методи"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна або підібрати пароль адміна (використовуючи SamInside чи Proactive System Password Recovery). Або обнулити його (CIA.Commander, Offline NT Password & Registry Editor)

Думаю він має на увазі ФОРМАТ С:... ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бажані - перестановка системи, використання габаритного софту (комп. старенький)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька разів користувався Offline NT Password & Registry Editor. Без зауважень. Все досить просто й, головне, ефективно. Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скинув сюди основні інструменти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька разів користувався Offline NT Password & Registry Editor. Без зауважень. Все досить просто й, головне, ефективно. Рекомендую.

Так, але складно. Простіше через CIA.Commander.

А якщо пароль обнуляти не можна з деяких причин - доведеться підбирати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю чи допоможе, але в мене колись була проблема пов*язана у обліковими записами, викрутився так:

-загрузив вінду в безпечному режимі

-зайшов в управління обліковими записами

-змінив статус свого облікового запису на адміна

З.І. пардон, може фігово пояснив, ніч надворі...Коли загрузилась вінда і ти стоїш перед вибором облікового запису (з тих що є на компі), там має бути один додатковий, адмінський, без паруля і т.д. От ним я і змінював статус юзера на адміна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб перейти до того вибору, треба натиснути алт+ктрл+дел.

Дуже часто буває що адмін без пароля...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю чи допоможе, але в мене колись була проблема пов*язана у обліковими записами, викрутився так:

-загрузив вінду в безпечному режимі

-зайшов в управління обліковими записами

-змінив статус свого облікового запису на адміна

З.І. пардон, може фігово пояснив, ніч надворі...Коли загрузилась вінда і ти стоїш перед вибором облікового запису (з тих що є на компі), там має бути один додатковий, адмінський, без паруля і т.д. От ним я і змінював статус юзера на адміна

Якби стояв адмінський пароль - тебе б перед завантаженням безпечного режиму його б запитала вінда. А як він загрузився без проблем - то пароль адміна скорш за все був пустим.

Як я сідаю за лівий ком і там тіко юзерські права - перш за все пробую чи пароль адміна не пустий, або стандартні "1", "123"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пан Редактор хоче отримати несанкціонований доступ до ресурсів ПК, а народ тут йому і поради, і інструментарій ... :) Може це його комп, може він комусь допомагає з Віндою, але ж може бути і зовсім інша ситуація, правда? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обов'язково читай матчасть :)

http://www.insidepro.com/doc/002r.shtml

А ця бяка працює на ЛАН сеті? :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ця бяка працює на ЛАН сеті? :):(

А ти спробуй, якщо не прийдуть тобі руки відривати, то значить не працює ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пан Редактор хоче отримати несанкціонований доступ до ресурсів ПК, а народ тут йому і поради, і інструментарій ... :) Може це його комп, може він комусь допомагає з Віндою, але ж може бути і зовсім інша ситуація, правда? :)

Ситуація і справді зовсім інша :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, а через тиждень стануть отрібні права адміністратора на форумі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто інструменти. А як їх використовуватимуть і які це матиме наслідки - то вже справа людини. Звичайний молоток також може бути знаряддям вбивства. Людина звернулася за допомогою - от їй й підказали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я для таких цілей використовую диск reset password xp, працює відмінно, правда в консольному режимі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...