Перейти до змісту

Слюсар, від 6000 грн

Андрій Віталійович

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вимога до кандидатів: слюсар 5-6 розряду, досвід роботи, не алкаш, не сєпар

Основні навички: робота з ручним електроінструментом (шліфмашинка, дрель, тощо), розуміння метричної системи й вміння користуватись елементарним вимірювальним іструментом,  вміння працювати з трубами для води. Додаткові вміння вітаються й можуть принести бонус до зарплати.

Графік роботи: понеділок-пятниця, шабат за окремий гешефт

Зарплата: від 6000 грн, премії, медична страховка.

Телефон для поговорити й домовитись про випробувальний термін (оплачуваний) - 0674472939 (в робочі дні з 10.00 до 16.00)

Опубліковано
7 годин тому, 6ap6apuc сказано:

Сєпар?? Поясніть, що у вашому розумінні СЄПАР

прихильник "сруського міра".

на третьому році війни ти не знаєш хто такий сєпар, чи захотілось дурачка ліпити?

Опубліковано
23 годин тому, Андрій Віталійович сказано:

прихильник "сруського міра".

на третьому році війни ти не знаєш хто такий сєпар, чи захотілось дурачка ліпити?

Тикати буде те дружині якщо така є це раз. А по-друге СЄПАР і вимушений переселенець це різні речі. І в кінці кінців якщо був би сєпар то думаю відповідні органи ним зайнялись

Опубліковано

"Ти", то є: загальноприйнятне звернення при спілкування на форумі.

P.S. хз, мо то лишень в західній стороні таке...

Опубліковано
55 минут назад, 6ap6apuc сказал:

А по-друге СЄПАР і вимушений переселенець це різні речі.

а тут хтось писав, що не бере на роботу вимушеного переселенця ? А чому сєпара (який в тому числі може бути й вимушеним переселенцем) на роботу не хоче, то й так зрозуміло : почне той варнякати, який путін кльовий чувак й в такому ж дусі, мужикі поламють йому руки й носа, той в лікарні, мужики в тюрмі, то нахолєру воно треба ?

Опубліковано
5 годин тому, MANJAK11 сказано:

а тут хтось писав, що не бере на роботу вимушеного переселенця ? А чому сєпара (який в тому числі може бути й вимушеним переселенцем) на роботу не хоче, то й так зрозуміло : почне той варнякати, який путін кльовий чувак й в такому ж дусі, мужикі поламють йому руки й носа, той в лікарні, мужики в тюрмі, то нахолєру воно треба ?

Тобто в нас немає людей які лояльно ставляться до російської пропаганди і режиму, тут всі правильні правда? Давай тоді в резюме введемо пункт- політичні переконання. А якщо хтось в почне кричати який путін класний і т.д. то можна не по бидляцькому руки ноги зламати а як цивілізовані люди звернутись у відповідні органи.

Опубліковано
13 годин тому, 6ap6apuc сказано:

Тикати буде те дружині якщо така є це раз. А по-друге СЄПАР і вимушений переселенець це різні речі. І в кінці кінців якщо був би сєпар то думаю відповідні органи ним зайнялись

тикати буду всім, це інтернет. не путай мягке з теплим.

у мене працюють переселенці, я про сєпарів писав.

й ото що цікаво, тобі робота потрібна чи поговорити?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...