Перейти до змісту

Біологічно активні добавки

iViC

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

НАРОД!!!! Хто знае чи допомагають БАДи? Думаю купити, почистити організм, але трохи страшновато.

Опубліковано

по многим отзывам, отличный очиститель организма - чай "Фигура". только запасайся туалетной бумагой, так как очищение идет естественным путем и весьма активно ;)

по личному опыту, неплохая штука для общей очистки - энтеросгель, но он требует соблюдения режима питания в течение длительного времени, иначе эффект будет не больше, чем от активированного угля. также, по личному опыту, полезная добавка - пектин в клетчатке ананаса, при нерегулярном режиме питания снижает нагрузку на желудок.

Опубліковано

Ну я чув про БАД-и. В мене рідні активно використовують, кажуть, що допомагає. Хоча сам не пробував :smile3:

Опубліковано

БАДами называются медпрепараты, которые не прошли сертификацию в органах здравоохранения. Кратко: это лекарства, которые нельзя продавать в аптеке и вообще нельзя называть лекарствами. А вот почему эти препараты не проходят сертификацию - второй вопрос, но не менее интересный. Догадываемся сами.

В 5% случаев это чай с пургеном, остальные 95% - ХерБалайф.

Опубліковано
НАРОД!!!! Хто знае чи допомагають БАДи? Думаю купити, почистити організм, але трохи страшновато.

Правильно робиш, що боїшся. В цій сфері розвинутий бізнес...

Краще природних способів очищення немає. А пхати до рота невідомо що - не варто.

Де zaHARE?  Він знає не один спосіб.

Опубліковано
БАДами называются медпрепараты, которые не прошли сертификацию в органах здравоохранения. Кратко: это лекарства, которые нельзя продавать в аптеке и вообще нельзя называть лекарствами. А вот почему эти препараты не проходят сертификацию - второй вопрос, но не менее интересный. Догадываемся сами.

О і я про шо.. Все доказую, що то надумане. В мене батько фанат всяких експериментів- то ультразвуковий масажер, то магнітний браслет, то тепер ці БАДи ;)

Опубліковано

ИМХО:БАДи для ленивых и тупых,кароч для "блондинок".

Во-первых,ты от чего почистится хочешь?Вернее какой орган?Все сразу?Универсально?Ну тогда нужно выпить че-нить такое,шоб из всех щелей перло. ;)

А если серьезно,то вначале нужно действительно определится с целями,а уж потом искать решение,правильное решение в конкретном случае.

Ведь может там тебе и чистить ничего не нужно,а просто слегка скорректировать.

Опубліковано

Ого! Де ти таке вичитав?

А це - http://www.moz.gov.ua/ua/print/?docID=7131&_tpl=prn що? ;)

Троха не так... Для БАДів не треба ліцензії, як для лікарств. А сертифікація - треба.

Легальні БАДи, ті що у вищеприведеному списку дозволених в Україні, вони в основному входять на ринок України через оцю контору - http://www.bureaucracy.com.ua/

БАДи - то нормально штука, якшо вони справжні. От найди в тому переліку Тяньши? А Vision? Не найшов? Отож то й воно...

Самі класні БАДи - це виробництва IrwinNaturals и LifeExtensions. Зразу скажу - це не мережеві, і в Украіні їх нема, не пускають їх сюди нутрімед, київський вітамінний завод і т.п..... В нас монополізований ринок БАДів. Мені їх з Росії привозили кілька раз, середня вартість банки на 50 капсул - 6-15 доларів. Прикольно? В Росії вони є в кожній аптеці.

В світі ціни на БАДИ глянь тут: http://www.evitamins.com/ І порівняй з нашими...

По якості українські БАДи - це крейда. Не шкодять, але й нічого не роблять. Для чистки - нема універсальних БАДІВ, для кожної системи своя чистка...

БАДи - це просто вітаміни, вітамінна витяжка. Це не панацея від бід, і не лікарство. Це просто допінг організму, як харчування.

/me глянув вверх: Ого, скільки я написав!

Якшо цікавить тема, звертайся, можу розчесати трохи - я пиво люблю :(

Опубліковано

абсолютно верно, я разжижаю общее описание чтобы так много не писать как ты, но было всем понятно :)

БАД - продукт питания, лекарство - продукт лечения. в общем примерно шде-то так. :)

Опубліковано

Ого! Де ти таке вичитав?

А це - http://www.moz.gov.ua/ua/print/?docID=7131&_tpl=prn що? :)

Троха не так... Для БАДів не треба ліцензії, як для лікарств. А сертифікація - треба.

Легальні БАДи, ті що у вищеприведеному списку дозволених в Україні, вони в основному входять на ринок України через оцю контору - http://www.bureaucracy.com.ua/

БАДи - то нормально штука, якшо вони справжні. От найди в тому переліку Тяньши? А Vision? Не найшов? Отож то й воно...

Самі класні БАДи - це виробництва IrwinNaturals и LifeExtensions. Зразу скажу - це не мережеві, і в Украіні їх нема, не пускають їх сюди нутрімед, київський вітамінний завод і т.п..... В нас монополізований ринок БАДів. Мені їх з Росії привозили кілька раз, середня вартість банки на 50 капсул - 6-15 доларів. Прикольно? В Росії вони є в кожній аптеці.

В світі ціни на БАДИ глянь тут: http://www.evitamins.com/ І порівняй з нашими...

По якості українські БАДи - це крейда. Не шкодять, але й нічого не роблять. Для чистки - нема універсальних БАДІВ, для кожної системи своя чистка...

БАДи - це просто вітаміни, вітамінна витяжка. Це не панацея від бід, і не лікарство. Це просто допінг організму, як харчування.

/me глянув вверх: Ого, скільки я написав!

Якшо цікавить тема, звертайся, можу розчесати трохи - я пиво люблю :)

Я так розумію, що всі БАДи повинні бути обов'язково сертифіковані і на кожній упаковці повинна бути наклейка українською мовою. А якщо немає етикетки, то такі БАДИ заборонені для продажу?

Опубліковано
Краще природних способів очищення немає.

однозначно поддерживаю...

Лучше попробуй збалансировать свое питание... поКопайся в литературе... по этому вопросу ее море...

поинтересуйся пирамидами питания.....

это даст на много больший эфеКт нежели разные препараты...

збалансированое питание дает 100% эффеКт... - подобный метод встретил в одном маленьКом санатории...

("Наш дом" с.Новые Обиходы, ВинницКая обл.)

я был поражен... после этого ниКаКих припаратов не признаю вообще...

чистить организм не надо... надо перестраивать образ питания... и идти по этому пути...

КаК говорится чисто не там где убирают, а там где не сорят...))))

поинтересуйся КаК выводит организм (или точнее во что это ему обходится), неКоторые вещества...

Которые мы в него запихиваем, еще и притаптывая....)))) ггг.. посылаясь на КаКие-то :) сертифиКаты..... :)

....одним словом ближе К природе... и соответственно К себе самому...))))

Опубліковано
Я так розумію, що всі БАДи повинні бути обов'язково сертифіковані і на кожній упаковці повинна бути наклейка українською мовою. А якщо немає етикетки, то такі БАДИ заборонені для продажу?

Етикетку наклеїти не є проблема, так шо не дуже вір коробкам...

А от підробити оцей списочок http://www.moz.gov.ua/ua/print/?docID=7131&_tpl=prn на сайті Міністерства Здоровя нікому не вдасться.

Так що перед тим як купити БАД, заглянь в той список - чи є він там, якшо є - значить вони в нас дозволені.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А хтось щось знає про NEWAYS? Нормальна фірма чи якась "шабашкіна контора"?

Опубліковано

А ТУТ чувак БАДами, тобто вітамінами хламідії вилікував :lol:

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Я он недавно робив сайт для "Тяньши Луьк" (цим не займаюсь, просто веб-диз.)

Ось: Тяньши Луцьк

Опубліковано

Тяньши? Це ті, що кальцій довірливим .охам впихають по 200-кратній ціні? Ню-ню :0016:

А взагалі, що хочу сказати, якщо нічого не болить - той не варто лікуватися.

А вітамінчики - эт можна - людина надто швидко еволюціонувала від мавпи, яка в природніх вітамінах недобору ніколи не відчувала. Доказом тому є наприклад те, що гіпервітамінозу С досягти дуже складно - треба перевищити денну норму в 500 мг. в десятки разів.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

halcogen, "звичайнi"? например в состав некоторых китайских пилюль для похудения производитель невозбранно добавляет эфедрин, причем в немалых дозах.

с другой стороны, сегодня любой школьник может купить в ларьке бурду под названием REVO (российский аналог - Ягуар), которая по вреду для организма превосходит на порядок любые БАДы. например,

icon_plus_1.gifпро "пушку

icon_plus_1.gifи еще

тут еще много мнений

Опубліковано

Дійсно, так звані "енергетики" ніякої енергії в собі не містять, а лиш стимулюють нервову систему на віддачу резервів організму, виникає надзвичайне збудження, от і получається ефект а-ля накур. А в суміші з алко, який навпаки притуплює ЦНС, ващє - крайня ступінь знущання над собою...

Опубліковано

А хтось щось знає про NEWAYS? Нормальна фірма чи якась "шабашкіна контора"?

Я знаю про NEWAYS! Користуюсь продукцією вже 8 років. Дуже задоволена.

Фірма - серйозна. З 1987 року на світовому ринку. В Україні з 1994 року. Офіційне представництво компанії в Києві на вул. Старовокзальній, 17.

Продукти компанії сертифікрвані за всіма правилами та стандартами законодавства України. Сертифікати видані Міністерством Охороини Здоров'я та Санітарно Епідеміологічною Службою України.

А про БАДи скажу таке: БАДи - це їжа. Наприклад, якщо людина нервується - їй радять з'їсти банан (бо в ньому є вітаміни групи В, які заспокоюють нервову систему), або коли послаблюється зір - кажуть їсти по більше чорниць...

Так от БАДи - це їжа. Якщо щоб заспокоїтись трреба з'їсти 1 кг бананів, то БАДів треба 1-2 таблетки.

Якщо для покращення зору щодня треба з'їдати відро чорниць, то на заміну приходить одна таблетка БАДів.

Опубліковано
Я знаю про NEWAYS!

Фірма - серйозна. З 1987 року на світовому ринку. В Україні з 1994 року.

стандартные фразы для МЛМ... почему только не с 1587 года?

Якщо для покращення зору щодня треба з'їдати відро чорниць, то на заміну приходить одна таблетка БАДів.

примеры тех, кто этим вылечил зрение?

Опубліковано

Lyud04ka засип собі в сраку весь запас того, що ти там маєш. І відчуй щастя. ..ти зомбі.. Всі касети (диски) із записами виступів мегаменеджерів передивилася?

Я сестру двоюрідну ледь вийняв із того лайна (попала на гроші..)

А мама ледь рак не заробила собі тими "ліками" чи "добавками" ...

iViC хочеш почистити організм - постав клізму - корисніше буде.

Тяньши - та ше піраміда. Однокласник там із мамою своєю. Зомбований хлопець - на всю башку, я питаю як життя? Що нового? - а він мені про досягнення свого мережевого маркетингу..

Як сім'я діти? - Немає коли - бізнес.. гроші.. йому ледь 30 а він сивий весь майже..

тьфу..

Опубліковано

А чому відразу так грубо писати?

Я висловила свою власну думку. Шкода, що я зараз не можу підвищити/понизити оцінку до репутації :( , Zheny@ гарантовано отримав би від мене -1.

Бувало, що тут і за не такі висловлювання деякі люди отримували по 1,5 р. бану...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...