Перейти до змісту

Хто зараз що читає / прочитав

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

1000465198.jpg

Валерий Синельников. Таинственная сила слова. Формула любви. Как слова влияют на нашу жизнь.

Реально, після цієї книги став менше вживати матів та й на інформаційне навантаження думок більше звертаю уваги. Психоаналіз рулить.. :)

Опубліковано

Дочитала "Убить пересмешника", читаю "100 лет одиночества".

"100 лет одиночества" свого часу мені надзвичайно сподобалась. сильна така книга. після неї почала читати Маркеса.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дочитываю трилогию "Голодные игры",третья книга "Сойка-пересмешница"("Переспівниця"). После первой книги сразу купила две следующие, не могу оторваться.Читаю на украинском, перевод намного качественней русского, это касается не только книг Сюзанны Коллинз, но и многих других.

Опубліковано

коли в прокаті з"явивися фільм "Великий Гэтсби"

463724.gif

вирішив перед переглядом обов"язково прочитати книгу.

Тому останнє, що нещодавно прочитав - це "Великий Гэтсби" (Фрэнсис Скотт Фицджеральд). Як завжди у фільмі пропущені певні моменти. У книзі більш передаються емоції та переживання героїв. Але і книга і фільм дуже сподобалися.

Опубліковано

Прочитала трилогію Олівер Лорен "Деліріум", "Пандемоніум", "Реквієм".

У відгуках писали, що твори кращі, ніж "Голодні ігри". Особисто моє враження: читати легко, досить-таки цікаво, але не краще. По першій книжці почали знімати фільм, але дати виходу ще не призначили.

Опубліковано

Начиталась відгуків на форумі і вирішила прочитати книжку Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін". Хіхікала весь вечір :) Домашні не могли зрозуміти, чого мене пре...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В процесі серія Бернарда Вербера "Танатонавти" та "Імперія янголів". Подобається стиль написання, і теми, що піднімаються в книгах, є досить нестандартними - що нас чекає після смерті? Де знаходиться Рай? Реінкарнація душі? і т.п.

Правда, спочатку прочитала другу книгу, а тоді побачила, що є ще перша... хоча від того не стало менш цікаво.

Рекомендую!

Опубліковано

phantom, скидайте!

Нещодавно читала ось таку книгу про Лондон

52753_cover.jpg

Я полюбляю історію. В книзі знайшла багато нових та цікавих фактів. Читала практично не відриваючись. Рекомендую!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Щойно дочитала книгу, куплену тиждень тому на Форумі Видавців в Львові, - "Осиний мед дикий" Ірини Савки. Авторка - мама відомої поетеси та головного редактора Видавництва Старого Лева Мар'яни Савки. Чудова, добра і справжня книжка. Короткі, навіть лаконічні новели - деякі романтичні, світлі, інші сповнені смутку і болю. Нагадали мені історії, які розповідала і часом досі розповідає моя бабця - про долі людей, про своє дитинство і юність, про події, що стали історією. Я ще перегортала останні сторінки, а вже знала, кому дам цю книжку почитати. Бабусі. Їй точно сподобається.

1011559_576356285757205_965966493_n.jpg

Фото авторки з презентації книги, на якій мені теж пощастило побувати.

Опубліковано

Начиталась відгуків на форумі і вирішила прочитати книжку Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін". Хіхікала весь вечір :) Домашні не могли зрозуміти, чого мене пре...

Теж прочитав, перша частина дуже весела і "піде" всім. Другу читаю, там не все так радісно як в першій але читається легко... Цікавість заставляє читати далі, хоча такої фантастики я не дуже полюбляю...

Опубліковано

почала читата "11.22.63" Стівена Кінга, рецензії цікаві, думаю мені сподобається)

нещодавно прочитав. Дуже сподобалося. Цікава задумка.

Опубліковано

Теж прочитав, перша частина дуже весела і "піде" всім. Другу читаю, там не все так радісно як в першій але читається легко... Цікавість заставляє читати далі, хоча такої фантастики я не дуже полюбляю...

ну, я би не вважав це першою і другою частиною. це взагалі зовсім інша повість.

Опубліковано

ось які новинки цієї осені рекомендує прочитати сайт ДЖЕРЕЛО НАТХНЕННЯ

http://inspired.com....ks/5-new-books/

а я прочитавши "Теплі історії до кави" взялась за "Теплі історії до шоколаду" Надійки Гембіш - захотілось чогось солодкого :0108:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...