Перейти до змісту

Електрика, пошук розподільчої коробки

Ridec7

Рекомендовані повідомлення

12 часов назад, yura-patriot сказал:

А я дятла знайшов)))

Юра, наскільки точно він показує розташування кабеля? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, kayot сказано:

Юра, наскільки точно він показує розташування кабеля? 

Ай .уйово, якщо  стіна пощекатурена то більш-менш точно в районі 3-5см, але якщо з гіпсокартона і кабель десь там між профілями то може і не показати ваапщє,або навіть коли глубоко лежить за N-ою кількістю всяких ліпух,за мячками за перемичками то також хєрово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То все фігня пацики, я якщо захочу то ще більше пориюся)) то може знайду дууже модного шукача марки "BOSСH" отам апаратік,вечором зайду я в свою святая-святих кладовку ооо!!! і як знайду то сфоткаю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 часов назад, Ridec7 сказал:

тепер куплю нового мідного і перепроведу до пакетника і заодно  можливо проведу ще дві нові лінії одна на пралку і бойлер, а другу на електричну плиту, їі щоправда поки нема, але потім вести і заново все ламать буде жорстко...) і ще думаю порозкручую дроти і посажу їх на клемніки( такі з оранжевими ричажками) і виведу всі стиковки в коробку... ) отакі плани) фото прикріпляю, як і обіцяв)

Раз там все так вже роздовбано і в планах перетягнути ввідну лінію та протягнути додаткові дві, то я б з коридора забрав би автомати\пробки (чи що там) і поставив би в коридорі розподільчу коробку, де все б в автоматах позатискалося, заодно по можливості роділилося б по зонах -освітлення, розетки, пралка\бойлер, електроплита. Електро безепека=пожежобезпека.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мідь і алюміній,то краще використати клемник http://elektrik-a.su/prisposobleniya-i-sposoby-raspredeleniya-elektricheskoj-energii/soedineniya/klemmniki-dlya-soedineniya-provodov-257 типу таких

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, yura-patriot сказано:

То все фігня пацики, я якщо захочу то ще більше пориюся)) то може знайду дууже модного шукача марки "BOSСH" отам апаратік,вечором зайду я в свою святая-святих кладовку ооо!!! і як знайду то сфоткаю)

IMG_2802.JPG

IMG_2799.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Індикатор прихованої проводки робиться дуже просто, з кількох транзисторів

38318464.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щиток дома, то діло хороше, але брак коштів поки вносить свої корективи) ще підлога буде мінятись потолок, ванна, туалет...короче кажучи поки все монтую на коридорі) і якщо дома, то не просто автомат,а дифи) ну або узо + автомат) варіанти є) пропозиція непогана) дякую)

7 часов назад, Barkas сказал:

Якщо мідь і алюміній,то краще використати клемник http://elektrik-a.su/prisposobleniya-i-sposoby-raspredeleniya-elektricheskoj-energii/soedineniya/klemmniki-dlya-soedineniya-provodov-257 типу таких

Ні ні) ніяких люмінів))) купив мідь 2.5мм трішки з запасом) автомати все одно відключать раніше)

1 час назад, HWman сказал:

Індикатор прихованої проводки робиться дуже просто, з кількох транзисторів

38318464.jpg

Перепрошую.. Хіба то не індикаторна викрутка?))) я їх не розбирав, але здається мені, що вона) транзистори дууууже раритетні))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Ridec7 сказал:

дифи) ну або узо + автомат

ДІФ - то для багатих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Ridec7 сказал:

Перепрошую.. Хіба то не індикаторна викрутка?))) я їх не розбирав, але здається мені, що вона) транзистори дууууже раритетні))))))

Ні, це не індикатор фази. А схема перша, яка трапилась на очі в гугл картинки по запиту "Индикатор скрытой проводки"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 04.09.2017 в 07:16, Barkas сказал:

Дивись в коридорі біля входу,справа як заходиш( скоріш за все) !!!!

В 04.09.2017 в 09:55, "ALEX" сказал:

Живу зараз у квартирі з таким ж плануванням (правда цегла).

Мав схожу проблему - попередній власник теж зробив скрутку міді і алюмінію у стіні ванна\коридор.

Вхідну коробку знайшов швидко - в мене вона була в куточку між стіною ванна\коридор і вхідними дверима десь 30 см від стелі, шукав банальним простукуванням стіни на звук.

Пошукайте у себе як писали вище, вона точно десь в районі вхідних дверей.

Рішення було просте - оскільки робив ремонт у квартирі то переклав всю гілку проводки де була скрутка заново, і ось уже 5 років як маю спокій.

Мужики... Раз пішла така петрушка може знаєте де знаходиться ввідна коробка на кімнату і кухню?)) задумався над щитком вдома трішки ... Але не ставити ж щиток лише на одну лінію)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріше за все на кухні ,на правій стіні від входу!!!Можливо над розеткою зверху)))) розетки сквозні,як правило,в панельних будинках,тому ніхто не заморочується. Але дивлячись на те,яка ввідна коробка при вході,то можна чекати сюрпризики))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

))) тут розетка не сквозна, але практично поруч, одна сторона торкається іншої) але навіть якщо на ній, то яким чином до тієї коробки йдуть провода? Мається на увазі від щитка і до цієї коробки... Тільки не кажіть, що по каналу в бетонній плиті...) бо все бажання відіб'є)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По каналу тянуть провода на люсри,хоча майстри зараз різні))))) зверзу над розеткою дивись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепровів поки так, може наступного ремонту дійдуть руки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.09.2017 в 20:31, Ridec7 сказал:

Мужики... Раз пішла така петрушка може знаєте де знаходиться ввідна коробка на кімнату і кухню?)) задумався над щитком вдома трішки ... Але не ставити ж щиток лише на одну лінію)

У мене коробка на кухню+ванну була в перемичці над дверною коробкою з правої сторони якщо дивитись з коридора в кухню.

В кімнату не шукав - тоді все ОК було з тою стороною.

А от про щиток - то правильно.

Я на новій квартирі щиток зробив: Реле напруги + ПЗВ на вході, пару автоматів і тепер не переживатиму за стан техніки в домі коли електрика почне скакати, як у нас в країні буває, та і лампочки чи розетки простіше міняти - один автомат вимкнув і працюй, а не "тушити" півхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...