Nokian Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 18:37 #26 Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 18:37 Сбу мала би контролювати, хто і яких ідейних поглядів прищеплює цім ,,воїнам,, Ну і в карному кодексі ввести статтю, що професійниному спортсмену за злочини із застосуванням сили термін покарання збільшується вдвічі. Як і за побиття поліцейського.
case_l Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 18:55 #27 Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 18:55 17 хвилин тому, Nokian сказано: Сбу мала би контролювати, хто і яких ідейних поглядів прищеплює цім ,,воїнам,, В сбу мабуть є більші проблеми ніж квартирні злодюжки
Nokian Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 20:21 #28 Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 20:21 Якщо людина валить чотирьох чоловік, то це не злодюжка. Це бойовик. Питання, скількох їх підготували у Воїні та хто ними керує.
veter Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 21:26 #29 Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 21:26 2 годин тому, case_l сказано: В сбу мабуть є більші проблеми ніж квартирні злодюжки Це не простий злодюжка. Швидше за все перед бійцем була поставлена конкретна спонтанна задача, щось типу квесту. Спонтанне проникнення в чужу оселю без підготовки Речі без особливої цінності, не гроші, не коштовності, не дороговартісна техніка Опір всім, хто намагається зупинити, навіть правоохоронцям із зброєю Тумблер вкл я-не-я Навіть самий недалекий злодюжка не бажає бути впійманим і продумує свої дії, а тут все напролом. Саупадєніє, нєт нє думаю
AnimaNoir Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 23:36 #30 Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 23:36 А що там з наркотиками? Якось дуже все не логічно. відеомагнітофон? Туфлі? Я думаю цей чоловік за змагання мав нормальні гроші... Якось це все дивно.
snouden Опубліковано 17 Серпня, 2017 в 07:29 #31 Опубліковано 17 Серпня, 2017 в 07:29 Цитувати Підозрюваний у нападі на іноземних студентів 3 серпня – відомий спортсмен боєць спортивного клубу «Воїн», чемпіон України з бойового самбо і рукопашного бою Дмитро Мартинюк. Також, за деякими свідченнями, хлопець є причетним до громадського формування «Варта порядку», – пише Район.Луцьк із посиланням на інформацію із власних джерел. Також, за інформацією видання, Мартинюк практикував вживання амфетаміну. Нагадаємо, в ефірі ток-шоу «Протилежний погляд» головний спеціаліст сектору комунікацій головного управління Національної поліції України у Волинській області Олег Плазовський заявив, що поліція затримала 24-річного лучанина, який причетний до нападу. http://www.volynpost.com/news/95254-stalo-vidome-imia-pidozryuvanogo-v-pobytti-temnoshkiryh-studentiv
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.