Перейти до змісту

Our members have made a total of 197,437 posts

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну шо? :)

Коли, де, хто? Може там само де і завжди, парк ФК, виберемо день коли краща погодка і коли людям виходить і вперед.

Відмічаємося

Опубліковано
Буде п'янка? :)
Ну п'янка-не-п'янка (як для кого), а привід зібратись буде. Головне щоб топ-постери не перестали пости писати, бо можемо тоді з 200К до середини літа дотягнути ;)
Опубліковано

А я тут ностальгірую:

IMG263-1209843849.jpg

IMG263-1209843886.jpg

IMG263-1209843898.jpg

Цим фоткам майже два роки. А такі ж апетитні, як і колись :lol:

За кілометрів 10-15 від Луцька в сторону Ковеля є село Рокині, на території якого - заповідник: старі хатки, аутентика. Є критий стіл на вулиці, є стіл в одній з хат. Є місця для вогнищ. Там же можна замовити якісь "фірмові", сільські страви, решту привезти з собою. Телефон туди - 70-93-75, якщо щось замовляти - треба дзвонити попередньо. Якби була погода на наступні вихідні - це був би чудовий варіант. З маршруточниками домовились би - вони б нас туди б завезли, а в зазначений час забрали б.

Опубліковано

а разве сезон еще не открывали?

насколько я знаю - уже было открытие.

и кто-то мне телеграфировал посредством аськи с места проведения :)

Опубліковано

Так вас тоді було тільки пару чоловік, так що це не вважається відкриттям сезону :(

Відкриття має бути більш організоване і масове

Опубліковано

ИМХО кушать шашлык на бордовке в любом месте , кроме "парка им. Фотакома" (думаю, достойно увековеченное название:() - моветон и вообще, это все равно как на тяпницу ходить не в кораблик, а в "Зефир" к примеру.

Опубліковано

Чомусь про Гаразджу жодного слова на форумі (в усякому випадку, в розділах, доступних юзерам).

Ну, раз так треба - значить, змиримося.

Опубліковано

Yarchik, зря ты так - никакого "глобального" открытия еще не было, просто собралось несколько человек с мясом :(

difoto, идею собраться в эти выходные в парке им.Фотакома я приветствую всеми руками :blink:

Опубліковано

Тоді я спокійний.

Я теж за ідею зібратися - питання тільки в місці зустрічі.

Все-таки я за Рокині. Шкода, що в мене немає фоток звідти - може, сьогодні з'їжджу і організую пару світлинок :(

Опубліковано

в Рокині діставатися "стрьомно" - і якщо я нап'юся так як минулий раз, то навряд чи дістануся додому.

а в парку ім.Фотакама - саме те - більшість Лучани..

Опубліковано

Я не переконую. Але зустірч бордовців, імхо, не повинна супроводжуватися чимсь на зразок "напився, як минулий раз".

А культурно відпочити, поганяти м'яча, посидіти, поспілкуватися - було б цілком нормально.

Там кльово... є стіл, лавки біля нього. Можна посидіти, а не на траві чи навстоячки водку пити. Чисте повітря, відсутність міста. Плам підтвердить - місце достойне. Немає пластикових пляшок чи стаканчиків, розкиданих по траві...

Опубліковано

удаленно-выездные посиделки всегда имели минус доставки туда и особенно обратно

но, если кто-то действительно может сдергнуть маршрутку - тогда чем дальше в лес, тем лучше :(

это я из опыта минулых лет. вряд ли поспею к ближайшим выходным.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...