Перейти до змісту

Продам відеореєстратор новий

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам новий, з гарантією відеореєстратор запакований. В магазині такий більше 500гр. Продаю за 398гр. Бо купив 2 по акції. Один працює супер. Цього ще не розпаковував. FULL HD.

6.jpg

51.jpg

Опубліковано

:D. Так, ша. Там на койобочці фульхд пише? Пише. Знач там воно є. То як про сусліка. А хто його там не знайшов то його проблєм, лічний.

Опубліковано

На реєстраторі написано - FULL HD. я повторив надпис з реєстратора. Яка проблема? :) Правилами не забороняється. Я не матюкався, не ображав. Так що шановний Баркас, не треба нервуватись і ставити стільки знаків оклику, :) Давайте, коли ви щось будете продавати і там чогось не буде, а ви напишете. я не буду помічати. 

Опубліковано
10 хвилин тому, sobiratel сказано:

На реєстраторі написано - FULL HD. я повторив надпис

Якщо ви повторили напис значить ви за нього і відповідаєте, якщо обіцяного вами там не буде проблеми вже будуть у вас а не у виробника.

Опубліковано

Бажано витяг з документу проправа споживача тут ще надрукувати :) Які нудні і затянуті бувають люди. Де юнацький запал? Де бажання поспілкуватись? Чи тут тупо сидять і ждуть - як би шось купити на пару гривень дешевше? Сумно. Як казав Іпполіт в фільмі " Мы разучились лазить в окна к любимым женщинам.." От ви, Кот - давно лазили в форточку коханої жінки? :) Чи у вас за вивченням написів і штудіюванням законів немає часу? Без образ.

Опубліковано
22 хвилин тому, sobiratel сказано:

" Мы разучились лазить в окна к любимым женщинам.."

:D

9999999.jpg

PS: за такі гроші нормальний реєстратор,правда відео там точно не буде в full hd.

Опубліковано

Я вставив флешку навіть не 10класу, а 4. Паше всьо чотко. Спеціально переглядав на компі. За такі гроші новий і пару місяців гарантії дійсно не дуже дорого. а дякуючи Патріотам і Юріям наш форум стає фонтаном хорошого настрою і нивою для спілкування, а не барижним генделиком:)

Опубліковано

@sobiratel Ви щось таке мелите, що на голову не вдівається. Я таку фігню на екзамені по філософі розповідав, але тоді я багато різного курив.

Опубліковано
2 минуты назад, kot сказал:

@sobiratel Ви щось таке мелите, що на голову не вдівається. Я таку фігню на екзамені по філософі розповідав, але тоді я багато різного курив.

Яка оцінка з філософії у вас була?

Опубліковано
5 хвилин тому, sobiratel сказано:

Яка оцінка з філософії у вас була?

незадовільно, 3-тя відомість. юнацький запал тоді бив фонтаном.

Опубліковано

Реєстратор на свої гроші непоганий. Колись гравця таким, але для мене це шлак, сутінки та ніч, ніц не видно, навіть з фарами. Номера на авто не розгледиш, лиця з горем пополам і в ясний день.

Хочете норм реєстратор платіть норм гроші (хочаб від 50$).

Це моя скбєктивна думка, нікого не захищаю.

Опубліковано
1 минуту назад, woodwork сказал:

Реєстратор на свої гроші непоганий. Колись гравця таким, але для мене це шлак, сутінки та ніч, ніц не видно, навіть з фарами. Номера на авто не розгледиш, лиця з горем пополам і в ясний день.

Хочете норм реєстратор платіть норм гроші (хочаб від 50$).

Це моя скбєктивна думка, нікого не захищаю.

Згідний. Але час зараз буремний і не всі мають змогу купити крутішу річ. А при зустрічі з поліцією, повертаєте реєстратор в сторону вікна і питаєте : "Я щось порушив?". На вигляд він нормальний, звук пише. :)

Опубліковано
5 годин тому, sobiratel сказано:

Згідний. Але час зараз буремний і не всі мають змогу купити крутішу річ. А при зустрічі з поліцією, повертаєте реєстратор в сторону вікна і питаєте : "Я щось порушив?". На вигляд він нормальний, звук пише. :)

Заступлюсь за поліцію, мене зупиняли 5 разів "по ділу", без протоколу розрулили, ібо був правий і не порушував, дуже адекватні в нас копи, аж радісно якось, що не довбо#оби як в ютубі показують)

Краще не порушувати, а реєстратор для інших пригод пригодиться.

П.С.Вибачте за офтоп.

Опубліковано

Є всякі водії, є всякі поліцаї. Хамів хватає шо з одного боку, шо з другого. Це ще одна з причин придбати мій недорогий, новенький, запакований відеореєстратор :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...