Перейти до змісту

Укртелеком

OTAM

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

А я зробив заявку на сайті. Через два дні зателефонували взяли підтвердження, ще через три дні зателефонували щоб підписати угоду і через два дні видали конверт з паролем. Початок роботи з новим провайдером мені сподобався. Надіюсь і далі все буде добре.

Опубліковано
А я зробив заявку на сайті. Через два дні зателефонували взяли підтвердження, ще через три дні зателефонували щоб підписати угоду і через два дні видали конверт з паролем. Початок роботи з новим провайдером мені сподобався. Надіюсь і далі все буде добре.

Аналогічно. Зателефонували на наступний день після подання заявки. Підключитися не вдалося з технічних причин з нашого боку.

Коли підключався дома, то нікуди не дзвонив, а просто пішов до них в офіс і через тиждень додому вже прискакав майстер.

Опубліковано

....

Коли підключався дома, то нікуди не дзвонив, а просто пішов до них в офіс і через тиждень додому вже прискакав майстер.

В сусідній темі адміна шукаєш, а самостійно підключитись слабо? (Ну не люблю я Волинь Авто)

Опубліковано

ipua, чувак ти шось попутав. Шо мені слабо, а що ні — не тобі вирішувати, тим більше, що я не писав по якій причині приходив майстер.

Ну а те, що ти шось там не любиш, то мені на це глибоко пох. :lol:

Опубліковано
В сусідній темі адміна шукаєш, а самостійно підключитись слабо? (Ну не люблю я Волинь Авто)

Надо было тебе идти к ним сисадмином, так сказать разрушать врага изнутри :lol:

Опубліковано

нас до Укртелекому підключали вдома довше. в них черга в них ще щось

так, були проблеми з нетом. але останнім часом мені мій 128ий вдома набагато ближчий до душі :lol:, ніж фотаком на роботі, який постійно пропадає.

Опубліковано

Доречі, Укртелеком вже підключає клієнтів з блокиратором. Правда лише з викликом спеціаліста.

• Адміністратори
Опубліковано
так, були проблеми з нетом. але останнім часом мені мій 128ий вдома набагато ближчий до душі :(, ніж фотаком на роботі, який постійно пропадає.

Тільки от не треба тут городити чорт зна що. Хочеш знати причину пропадань у Вас. Запитай в свого директора і дай тут його відповідь чому у Вас пропадає інет і про те як у Вас на фірмі боряться з троянами.

ps: Я причину знаю. І вона зовсім не в "Датагруп"

pss: вроді ще не почався сезон грибів... :(

Опубліковано
Доречі, Укртелеком вже підключає клієнтів з блокиратором. Правда лише з викликом спеціаліста.

По другому нельзя, потому что нужно и на спареном проводить кое-какие работы.

Опубліковано
Друзі знімають квартиру, а так як це надовго, то вирішили провести нормальний інет (до цього був діал-ап від одної фірми). Вибрали ОГО 512. Подзвонили в Укртелеком, обіцяли що через 1,5 тижня вже буде інет. Тепер будем сподіватись, що ці 1,5 тижня не переростуть в 1,5 року.

Як не дивно, навіть самі не чекали, позавчора подзвонили з Укртелекому, і сказали що вже послуга підключена.

Опубліковано

хто із ОГО-шників спостерігає пропадання інету ..(проявляється у мене в юторренті пропаданням закачки, до нуля а за 3-5 секунд знову все добре..)

"разрывы, которых не было с ноября прошлого, по апрель этого года!!!! Кто мне ответит на мой ответ???!!!" :(

Опубліковано
хто із ОГО-шників спостерігає пропадання інету ..(проявляється у мене в юторренті пропаданням закачки, до нуля а за 3-5 секунд знову все добре..)

"разрывы, которых не было с ноября прошлого, по апрель этого года!!!! Кто мне ответит на мой ответ???!!!" :(

Есть такое (от меня к телекомовскому гэтвею) :) Лично мне не мешает, ибо 1-2 раза в 3 часа. Соединения при этом не теряются, пакеты не пропадают, сессия не рвётся. Просто замирает, и всё.

Опубліковано

Фриизы ... т.е. тупо рас в минуут фриз .. на сикунду .. на две ...

бесед ... оосбенно когда играешь во что то ( вов, вар3 по б.нету и тд)

и вообще ... впринципе, как кто то уже подметил, лагает именно телия ...

• Адміністратори
Опубліковано
и вообще ... впринципе, как кто то уже подметил, лагает именно телия ...

А може всетаки Level3? Бо якщо в нього проблеми то трафік зарулюється на Telia, а там я не думаю що телеком буде тримати 100% запас по пропускній. От і получається що або каналу в ті моменти просто не вистачає або маршрутизатор самого телекома не справляється з навалившимся на нього навантаженням.

ps: хоча зараз в світі війни між крупними магістралами і, як завзжи, страждає зв'язність.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Наступне питання, щоб не ліпити нових тем. Стосується того ж ОГО.

Налаштування модему.

Трабла така: хотів прописати на роутері логін та пароль, щоб не запускати у вінді з'єднання, типу автоматом.

І не виходить. Все прописано правильно а в інет не йде.. :( зі Службою підтримки ми 20 хв спілкувалися і марно. Каже ніби є з'єднання а в інет не заходжу і навіть ping нічого не ping-ає.

2 різні моделі роутерів

- DSL-2640U

- DSL-2500U

VPI 1

VCI 32

PPPoE

Прописав Логін та пароль

Що роблю не так. ??? Підкажіть!

Опубліковано

Можливо не включив опцію NAT. Крім того декілька раз стикався з модемами DSL-2500U, які просто відказувались працювати роутерами (скоріш за все крива прошивка була, що доречі не виключено в твоєму випадку).

Опубліковано

хм..

може то його перепрошити ?

а тоді чого 2640 не хотів працювати.?

і чи обов'язковим є умова включення NAT?

Опубліковано
і чи обов'язковим є умова включення NAT?

Так.

може то його перепрошити ?

Я свій домашній гробік вже 3 рази перепрошивав, всерівно деколи глюки вилазять, жалію зараз що не взяв телекомівської калісти.

ЗІ В мене D-Link 2500.

Опубліковано

Троха я збрехав.. :)

в мене DSL500T.

Хоча суті це не міняє.. PPPoE не хоче налагоджуватися на роутері. NAT включав.

В нет все одно не ходить.

Опубліковано
В нет все одно не ходить.

Скоріш за все не правильно саму мережу налаштовуєш. В консолі зроби ipconfig і те шо воно напише сюди скинь.

ЗІ Спробуй модем скинути на заводські настройки.

Опубліковано

юзай бріджом модем.

в автозагрузку додай ярлик на підключення. У самих настройках конекта прибери галочки, щоб все відбувалося тихо (перебіг підключення, юзер/пас)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...