Перейти до змісту

Котел. Муки вобору

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 годин тому, Lexx_Giant сказано:

По Бошу своєму.. витрата газу не перевищує 180 кубів за місяць, це включно з ГВС. Гріє 80 кв.м.

Планую встановити тижневий програматор, жарко при 40 градусах на котлі.)

Мож кого зацікавить.)

так розумію будинок добре утеплений.

Опубліковано
В 07.02.2018 в 17:36, Dima4s сказал:

так розумію будинок добре утеплений.

Утеплено 5-ка пінопаст по цеглі з деревом і по газоблоках. 

Стеля 40 -ка мінвата.

Більше 20-ти градусів не грію.. На ніч не рідко вимикаю.. не можу спати коли жарко.)

Опубліковано

В мене стоїть https://hotline.ua/remont-kotly-otopleniya/protherm-rys-kondens-1825-mkv/ на 38 градусів, коли морози ставлю на 40.

В хаті +25, все тепла підлога на 2 коллектора + в гаражі батарея 1,5 метра там +16 градусів, + нагрів води і газова плита.

виходить 2,5 куба на 1 м.кв. за місяць

В планах кожна кімната, санвузли і т.д буде мати всій регулятор на виставлену температуру, які будуть передавати дані на центральний контроллер і вже він буде керувати котлом і подачою води кожному контурі коллекторів.

Опубліковано

В планах буржуйка з прозорим склом в кладовку і розведенням по кімнатах труб для транспортування гарячого повітря.)))

Ідеально, це накопичувальний бак і така ж буржуйка тільки з водяним контуром.

Опубліковано

Буржуйка - це щось схоже на це?
abc7c98b4ddfae4816b74e0d2fd932d2_XL.jpg

Наскільки я знаю для буржуйок, грубок, камінів потрібен приток повітря, як планується його організація?

Опубліковано
В 09.02.2018 в 18:42, Antarius сказал:

В мене стоїть https://hotline.ua/remont-kotly-otopleniya/protherm-rys-kondens-1825-mkv/ на 38 градусів, коли морози ставлю на 40.

В хаті +25, все тепла підлога на 2 коллектора + в гаражі батарея 1,5 метра там +16 градусів, + нагрів води і газова плита.

виходить 2,5 куба на 1 м.кв. за місяць

В планах кожна кімната, санвузли і т.д буде мати всій регулятор на виставлену температуру, які будуть передавати дані на центральний контроллер і вже він буде керувати котлом і подачою води кожному контурі коллекторів.

Яка площа опалення ?

+ 25? Не уявляю, як при такій температурі можна спати.)

Опубліковано

170 кв.м то виходить трохи більше 400 куб місяць, якщо буду тримати хоча б +22 і дороблю підлогу в гаражі, бо там шпарина в 2 см для плитки під воротами, звідти нормально так тепла уходить, то можна вийти на дуже цікаві цифри в плані витрати газу. Нам при +25 добре, так привикли, + мала дитина.

Опубліковано

Круто.

Я от теж задумався над встановленням програматора і засікти розхід. 

Не хочеться бля з тою кочегаркою займатися, якщо чесно.

Поставив собі буржуйку в гараж, якщо хочеться живого вогню, йду туди, смажу сало, пю "соточку" і состерігаю вогонь.)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

думаю Салус по ціні і по якості найкращий, і самий універсальний, ніколи не підводив по роботі. Мені потрібно ще знати чи він недільний, чи просто безпровідний?

• 3 тижня потому...
  • 5 місяців потому...
Опубліковано

Назріло таке питання.

Є котел Бош ГАЗ 6000 і є APC Back-UPS ES 525VA BE525-RS. Коли вимикається світло під час роботи котла, він вимикає пальник і не гріє воду, в той же час індикація на табло ніяк не змінються, плата працює. Хто підкаже, шо за х..ня?

Опубліковано
1 година тому, Lexx_Giant сказано:

Назріло таке питання.

Є котел Бош ГАЗ 6000 і є APC Back-UPS ES 525VA BE525-RS. Коли вимикається світло під час роботи котла, він вимикає пальник і не гріє воду, в той же час індикація на табло ніяк не змінються, плата працює. Хто підкаже, шо за х..ня?

Можливо в котлі стоїть захист від безперебійників, що не дають синусоіди.

Опубліковано

Повинна бути чиста сінусоїда, скоріш за все. В мене APC SMART вони видають чисту синусоїду, проблем нема з котлами

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...