Перейти до змісту

Сервісні центри міста Луцька і околиць

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А який з СЦ по Tosbiba займається проекторами? А то згоріла плата БЖ і ніде немона найти...

"Робим Гуд" на Волі, ноут тошибу мені відремонтували...

066 75 222 12

Опубліковано

Якщо зробити блок живлення

то я вам це можу зробити.

Но там вже якись майстер колупався і деякі деталі назад не повпаював.

А в "робим гуд" сказали що проекторами не займаються.

Подивіться тут: http://aldo-holod.com.ua/partner.php

Та ці взагалі лише по холодильникам.

Опубліковано

Якщо зробити блок живлення

то я вам це можу зробити.

Но там вже якись майстер колупався і деякі деталі назад не повпаював.

А в "робим гуд" сказали що проекторами не займаються.

Та ці взагалі лише по холодильникам.

На вказаній вище сторінці виберіть "Діапазон сервіс" - це партнери майстерні по ремонту холодильників, а самі безпосередньо займаються ремонтом побутової електроніки (в тому числі проекторами).

Опубліковано

Люди допоможіть!

Де можна знайти USB-шнур до Sansa View або до якого сервісного центру звернутись? :unsure:

Дужжжеее потрібно!!!

Опубліковано

Люди допоможіть!

Де можна знайти USB-шнур до Sansa View або до якого сервісного центру звернутись? :unsure:

Дужжжеее потрібно!!!

Перепрошую - а фото можна?? Вкажіть БХП.Зверніться в "Робим Гуд" - допоможуть якщо у Луцьку

Опубліковано

"Гавкнув" фотоапарат Samsung Digimax S500. Засвічує фотографії, якісь полоси на знімках. Порадьте, до кого звернутися за консультацією та можливим ремонтом.

П.С. СЦ, вказаний в одному з перших постів прошу не пропонувати.

Опубліковано

По фототехніці, а тим більше Самсунг, напевне таки Ремсервіс на Шухевича 4. Судячи з опису проблеми, 80% смерть шлейфа в об"єктиві і його потрібно міняти. Або сам шлейф, або об"єктив повністю. Ну і 20%, що матриці капут. Спробуй відео записати, Якщо картинка нормальна буде, то до 95 % шлейф об"єктива вже своє відпрацював.

• 1 місяць потому...
  • 4 місяця потому...
  • 6 місяців потому...
Опубліковано

Зламались ваги напольні Zelmer, а в темі по Zelmer-у пусто, тому добавлю інформацію по СЦ з офсайту:

Сервіс-майстер, пр. Перемоги, 24, 380 (332) 78-56-24; 78-56-25

Ваш майстер, пр. Перемоги, 22 380 (332) 23-01-03

Сервіс Холдинг, вул. Гордиюк, 14\а, 0 (800) 501 894

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Підкажіть де в луцьку ремонтують якісно магнітоли.Потрібно відремонтувати магнітолу sony!!!!!!

• 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

А який з СЦ по Tosbiba займається проекторами? А то згоріла плата БЖ і ніде немона найти...

Адреса змінилась, ось ця вірна : майстер побутової техніки

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Я продавець, шукаю сервісний центр для гарантійного обслуговування китайських планшетів типу ainol та cube, в майбутньому інших. Що б нормально продавати, хочеться нормальну гарантію надавати (запчастини бажано що б були ваші)

Опубліковано

Я, наприклад, може ремонтувати тобі планшети. Запчастини не проблема. Но шоб обслуговування було гарантійним, то тре, шоб хтось оплачував мені ці самі зап. частини. Офіційний сервіс Аінола і Куба в україні лише один - Мід-сервіс у Києві.

• 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Ніхто не знає сервісний центр в Луцьку, який ремонтує продукцію фірми Philips із неукраїнською гарантією? У мене вона на 2 роки, але грецька, бо купував на Криті. Пройшло лише трохи більше півроку, але ремонтувати в Рем-сервісі відмовляються.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...