Перейти до змісту

Що робить Київ в Луцьку!!!

MacViktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає що Київляни вже на стільки розжились (розжерлись)що їм в себе немає куди гроші вложувати і землі їм невистачає!!!Тому вони приїхали до Луцька!!! Памятаєте млин напроти проміня він впринципі давно в приватних руках а пивзавод Земен там де варять класне пиво яке мені дуже подобається, а Хлібзавод що поруч канцервний колишній і цей весь майже райончік до Волинь газу ВИКУПИВ КИЇВ!!!!!!тепер зе все знисуть і побудують Багато поверхові будівлі!!!Кого це торбує??? наприклад мене деже тому що це мій район який мені так подобався!!!!

Якщо я дізнаюсь щось більш точніше то допишу!!!

Опубліковано

Київ тут ні при чому. Кияни - та будь-ласка. Дуже мало схоже на правду, що хтось таки зміг купити стільки заводів і ще має за мету будувати там житло

Опубліковано

тут я :D

я единственно не понимаю озабоченность топикстартера.

то, что основные капиталы крутятся совсем не в Луцке - давно аксиома.

то, что будут строить жилые дома - кому плохо? или в Луцке потребность в жилплощади нулевая?

ну, а незастроеные пустыри почти в центре города - почему бы и не застроить.

только застраивать с умом надо, со всей инфраструктурой. магазины, школы.

кому плохо от этого? я что-то не пойму.

Опубліковано

кстати. про иностранный капитал.

не совсем плохо, когда он идет в заводы. это повышение производства собственной продукции, а не закупка китайской.

это рабочие места. причем у иностранцев и зарплаты могут быть повыше.

или дома строятся, школы, торговые центры. пусть. это останется на Украине, с собой в чемодане не увезут.

такой капитал пусть работает в Украине.

а вот когда капитал направлен на купил-продал, без производства - тогда в сад! спекулянтов и своих хватает.

Опубліковано

Якраз вчора я їхав від стадіону до Променя і казав жінці, що та страшна будівля млина -- як більмо на картині міста, що давно пора її знести і побудувати там щось гарне, що гармонійно впишеться в архітектуру того району. Бо якось дико дивитись на бруківочку і пам'ятник біля Променя і на ту розруху, яка царює через дорогу. Так що особисто я тільки ЗА. А нарахунок киян -- так вони володіють майже половиною Луцька, тільки можливо не так відкрито. Але нам яка різниця хто наведе в місті порядок, зробить його обличчя більш привабливим для туристів і добавить лишню тисячу-другу робочих місць?..

Опубліковано
Якраз вчора я їхав від стадіону до Променя і казав жінці, що та страшна будівля млина -- як більмо на картині міста, що давно пора її знести і побудувати там щось гарне, що гармонійно впишеться в архітектуру того району.

Нееее, класный вид. Убрать бы тот дурацкий рекламный плакат, и можно подумать что это здание прямиком из Сталкера :). Там бы в пейнтбол побегать пострелять.

Опубліковано

Маленьке но!!! Хто зараз може взяти житло нормально в кредит або купить Я сумніваюсь, того шо ціни луплять конкретні і проценти нериальні, дорого!!!!!! знаєте хоча це не радянські часи коли вашим батькам майже за просто так квартири давали в ново збудованому будинку а тре було лише в чергу записатись ДА!!!!

Ще одне Shura првавий де в нових збудоваеих районах є хочаб один Садочок чи Школа , можливо десь парк чи якись зони відпочинку побудували про які я незнаю??? внас здається такого Нічого нехто не будує!!!!А кому Цікаво садочкі будувати Дітиж некуплять собі по ліжку за 150тис. доларів А???Чи так і будем жити в Одних Спальниках і кожен ранок прокидатись і дивитись в вікно і бачити сусіда , і щоб дитину в садік записать надо за 3 рокі раніш ааа ??? А можливо київ дасть кучу грошей на будівництво нормальних доріг чи нової системи каналізацій чи поповнить парк машин Луцькспец комунтрансу новими авто щоб могли мусор вивезти вчасно і акуратно,чи змити асфальт з ранечку щоб небуло пилу , щоб все було як тре!!!а не побудували квартири продали а все остальне до лампочкі!!!????Хто це РОБИТИМЕ ???? чи всім по барабану !???

Опубліковано

я ничего не понял...

какие кровати по 150 тысяч долларов? какой спецкомунтранс?

причем тут запись в садик за 3 года?

крик души какой-то... эмоции.

еще и безграмотно по самое нихочу... ну, это ладно, орфоргафия

но после "Ю" есть еще одна кнопка - она спасает ситуацию...

Опубліковано
я ничего не понял...

какие кровати по 150 тысяч долларов? какой спецкомунтранс?

причем тут запись в садик за 3 года?

крик души какой-то... эмоции.

еще и безграмотно по самое нихочу... ну, это ладно, орфоргафия

но после "Ю" есть еще одна кнопка - она спасает ситуацию...

Вибачте за негамотність!!!А тещо пишу то є проста стурбованість про благоустрій нашого красивого міста!

Опубліковано

А до чого тут будівництво доріг, вивіз мусору, каналізації і прибирання доріг? Цим всім займаються інші служби які отримують гроші з наших податків. Миж кожного місяця платим і за вивіз мусору і дорожний збір і так далі.

А діло тих хто будує заключається тільки в тому щоб побудувати. Тай вони також неможуть самі, що захотіли те і побудувати. Всі плани забудови затверджуються у відповідних державних структурах.

Опубліковано

На рахунок дит. садків - він правий, для того щоб дитину здати в садочок, потрібно з народження чергу займати.

Опубліковано
для того щоб дитину здати в садочок, потрібно з народження чергу займати.

Пришли с коробкой конфет - записали на тогда, на когда мы захотели (через 4 месяца)

Опубліковано

Да, елеватор уродний. А з рекламою то взагалі - мастдай! Там такий райончик, шо будівлі не будуть заважати. ІМХО

Опубліковано

основное строительство происходит по правой стороне Сапалаевки начиная с Винниченка. там где были старые полузаброшенные склады с каким-то вонючим хламом. сейчас там снесли и разобрали эти "строения", выровняли площадку и делают бетонные укрепления по берегам речки. насколько я выяснил у знакомых проживающих с левой стороны реки, в планах накрыть нашу любимую речку-вонючку сверху бетоном (почти Питер, блин :) , а на площадке освободившейся после сноса, выстроить несколько высоток с супермаркетами на первом этаже. я такой план перестройки моего родного района приветствую всеми руками! а знакомый проживающий напротив приветствует руками и ногами, так как его недвижимость за полгода подорожала практически вдвое.

Опубліковано

Те,що відбувається,цілком прогнозоване і закономірне.Крім того додам,що вже є інвестор на перенесення за межі міста автобусного парку(на Рівненській) і будівництва на його місці житла і торгово-розважальних закладів.

Логічно було б продовжити з часом такий чейндж з автозаводом,всією промзоною на Дубнівській,електроаппаратним,пластмасовим і т.д.

А те,що бабки в це вкладають київляно,то також цілком логічно.Такі великі бабки крутяться ще хіба що в Донецьку та Дніпрі.

Опубліковано

Через 50 км від Луцька є мстечко Горохів яке вже близько як 2-3 років є на 45 % власністю киЄвськиХ пацанЧеГіф, а вот 50% купили Львівські пани, скажу одне що 5% для самих Горохівчан це повний 3,14здєц, ми ж десь маємо жити... Але навіть враховуючи дану пролему де чиє, то скажу прямо: КИЇВЦІ ПО ЗАБУДОВАХ І БЛАГОУСТРОЮ ОБІСРАЛИСЬ ПО САМІ ВУХА, А ЛЬВІВЦІ ЗРОБИЛИ "СВОЮ" ЧАСТИНУ МІСТА ПРОСТО ТАКИ ЗРАЗКОМ (дороги, каналізація, телекомунікації, архіт.будинки і т. д.)

З.І. Мало скупити, щеб зробили все полюдськи а то самі ніхрена не роблять і нам не дають, бо бачите за Н-у суму бабла київці собі замутили акт про право власності у себе вдома на нашу землю....

Опубліковано

Апргрейд ми робимо не тільки на копмпутерах, автомобілях, квартирах а й в містах....

добре це чи погано вирішувати одній людині мабуть неможна, хоча з часом цей апгрейд буде нормою.

Опубліковано

звичайно все це непогано але одна суть те що вони тобто Київляни побудують тут свої будівлі продадудь намже закосять бабла нанасже і поїдуть собі торчать назад до столиці а остальні проблеми залишаться на наших плечах!!!ХТО НЕЗНАЄ ЧИ НОВИН НЕДИВИТЬСЯ!!!ЩО В САМОМУ КИЄВІ РОБИТЬСЯ ВБИВАЮТЬ ЗА КЛАПТИК ЗЕМЛІ людей дурять!!!

http://rpl.net.ua/2007/09/13/kosmchna_koma...she_batija.html

ВСЕ добирається до нас і скоро буде куча проблем!!!

Опубліковано
для того щоб дитину здати в садочок, потрібно з народження чергу займати.

Пришли с коробкой конфет - записали на тогда, на когда мы захотели (через 4 месяца)

Корукція,підкупи це у нас вже вусіх в крові!!!ДА???шо краще будувати садочкі та школи чи носити канфетки щоб дитина пішла у садок замість іншої а інші почикають дома ДА???

Опубліковано

забаньте хтось цю істеричку...

MacViktor, чого ти кричиш? Ти комусь відкрив велику таємницю? Стоїш на порозі незатіяної революції? Готовий власним лобом спробувати "лупати сю скалу"? Та я тобі можу розказати речі, набагато страшніші від тих страшилок, які ти в новинах читаєш - такі речі, про які жодні новини не напишуть.

Чи ти хочеш чогось добитися своїм неграмотним і емоційним словесним поносом? Якщо маєш якісь конкретні пропозиції - викладай, а не маєш - досить трясти повітря, задовбав вже.

Опубліковано

Ще одненьке, спілкувався з товаришом з Столиці він працює журналістом!!!так він сказав що в києві подейкують що захід тобто нас Київ хоче присмирити!!!бо в нас такий беспрідел що їм завісно , що в нас дуже багацько часного підприємництва і викуплені майже всі добрі місця !!!ну це тільки маленька інфо!!!конкретно в це впиратись небуду але якщо багато говорять то декілька процентів правди є а вот скільки???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...