Перейти до змісту

Nissan juke втеча з місця ДТП

tihiy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Друзі звернулись з проханням розмістити оголошення.

В п"ятницю 19.05 о 23.25 Nissan juke виїхав на зустрічну смугу на лобове зіткнення з сріблястим Ланос. Ланос уникнув лобового зіткнення, але на швидкості вилетів з дороги на бордюр в дорожній знак. Нісан їхав зі сторони ОККО на Конякіна і втік через Федорова. Хто бачив колір, чи можливо в цьому районі в приблизний час рухався juke прохання повідомити в приват (таких машин мало, тому навіть колір допоможе швидше знайти винуватця).

Опубліковано
40 хвилин тому, tihiy сказано:

Nissan juke

я не думаю, що у нас в місті так багато таких ніссанів.

Міліцію підключати.

Хоча, довести щось без реєстратора - марка справа.

Опубліковано

Поліція приїхала через годину і щей склала протокол про необережне керування на потерпілого (

Опубліковано
8 хвилин тому, tihiy сказано:

Поліція приїхала  і склала протокол про необережне керування

Ну да! А як інакше, не було ж водія Ніссана, щоб йому звинувачення висунути!

Опубліковано
29 хвилин тому, tihiy сказано:

Кольору точно не знають - темна пора доби була

І що ти йому скажеш? На хвіст солі насипеш, морду наб"єш, вб"єш? Я пас! навіть якби знав то певно не сказав, не хочеться бути співучасником майбутнього злочину.

Якщо той кінчений тоді не став, то навряд чи захоче шукати контакту з тобою.

Немає відеореєстратора, або хоча б пішохідних  свідків - марна справа щось доводити.  

В знайомого самий дохлий китай-хана відеореєстратор ще тоді 120грн окупив себе за пів року водіння (поч. з 2012). Буває зупиняє в наглу мент на Лвівській: "ви на червоне прооїхали", а ти йому "яке червоне?! в мене реєстратор, давай подивимось"! навіть без до побачення починав тікати.

Опубліковано

На дорозі завжди потрібен відеореєстратор, тим більше в Україні, тоді би могли щось доказувати і когось за це розшукувати!

З'економили - тепер маєте.

У мене все...

Опубліковано

Якщо немає камери, яка зняла сам момент ДТП чи свідків – то не розумію на що ви надієтеся. Ну проїзджав по Федорова Ніссан, ну знайдете власника.... і що далі ? його совість замучає і сам признається ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...