Перейти до змісту

Помогите с девушкой

SergScorprion

Рекомендовані повідомлення

Ні, ми "так для себя, чисто поржать" :-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 580
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

;);):):):0016:

SergScorprion а ти дрочун! :0016::0016::0016:gallery_32_26_4230.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сори за офтоп: METALIST выруби свой аватар, в глазах рябит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сори за офтоп: METALIST выруби свой аватар, в глазах рябит

АГА ЩАС... РОЗБЕЖАЛСЯ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут все не зовсім стандартно.

Неординарна вона... Конкретна у всьому, працює і не відволікається, і це їй в кайф, щоб просто без діла сидіти, не може. Якби вона хотіла мати когось, давно би вже мала з її то зовнішністю, та й по віку не маленька. Але ... вона загадка, я не можу пояснити, хто їй взагалі то потрібен і вона сама певне того не знає. Чесно не знаю, чого ми з нею спілкуємося, вірніше, чого вона зі мною спілкується. В нас багато одинакового, але і багато кардинально різного.

Коротше, проблема в мені, не в ній. Вона зі мною може запросто не спілкуватися. Мені таке важко дається. Коли з нею, то відчуваю себе повним дурнем. Ну сам на себе не схожий зовсім, на людях такий а з нею от якось не так як хочу веду себе, хз що то таке робиться. Боявся я її втратити, а треба було бути самим собою, тому маю зараз те що маю.

Зараз в мене вибір стоїть, чи варто таки за неї боротися, чи просто переступити через себе і йти далі.

1-й варіант - це чекати пока вона віддтане (якщо це взагалі колись буде).

2-й - слід впевнити себе що це не моє і насильно забивати собі мозги чим завгодно аби її там не було.

І на 1 і на 2 треба час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз в мене вибір стоїть, чи варто таки за неї боротися, чи просто переступити через себе і йти далі.

2-й - слід впевнити себе що це не моє і насильно забивати собі мозги чим завгодно аби її там не було.

І на 1 і на 2 треба час.

І третій варіант сидіти далі дрюкати в парку! :lol::lol::lol:;););)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От така коварна штука любов,особливо коли вона ще й перша.Складається враження що SergScorprion довгий час мав табу на стосунки,причини правда невідомі (імхо віра,батьки+віра,віра батьків,свій варіант))),а тут раз і - поперло,ще й як!

Борда - ж не консиліум психоаналітиків, і не жилетка шоб в неї плакатись.

SergScorprion - та будь ти мужиком, не набридло самому ту мексікано-латіно-амерікано мильну оперетту тягнути?

Краще напиши автобіографічний роман,Барбара Картленд,Маргарет Мітчелл та колегі по цеху куритимуть в сторонці).

Автор.Ну чесслово,ну скількі можна!

SergScorprion - виглядає десь так:...(Собна і Serg і Scorprion ;) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут все не зовсім стандартно.

Неординарна вона... Конкретна у всьому, працює і не відволікається, і це їй в кайф, щоб просто без діла сидіти, не може. Якби вона хотіла мати когось, давно би вже мала з її то зовнішністю, та й по віку не маленька. Але ... вона загадка, я не можу пояснити, хто їй взагалі то потрібен і вона сама певне того не знає. Чесно не знаю, чого ми з нею спілкуємося, вірніше, чого вона зі мною спілкується. В нас багато одинакового, але і багато кардинально різного.

Коротше, проблема в мені, не в ній. Вона зі мною може запросто не спілкуватися. Мені таке важко дається. Коли з нею, то відчуваю себе повним дурнем. Ну сам на себе не схожий зовсім, на людях такий а з нею от якось не так як хочу веду себе, хз що то таке робиться. Боявся я її втратити, а треба було бути самим собою, тому маю зараз те що маю.

І на 1 і на 2 треба час.

Тут, на мою думку: варіант 1=варінту2, між ними особливої різниці немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon ти правий... SergScorprion веде себе як мале дітьо) я взагалі подумав шо це сидить мале якесь років 15 і гонить собі!) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серж! Невже ти не розумієш, шо вона тебе використала, коли їй було скучно! Ось і причина чому вона з тобою спілкується :)

Якшо ти вже рішив з нею переспати - то не чекай, а дій! Дій при першій зустрічі, а не при певних обставинах, сам їх створюй! Це тільки ти думаєш, шо "получиш по морді" - в неї думки зовсім інші (це видно з кожної нової твоєї історії - вона не проти, не бійся її і все. Розслабся :))

Тій дівчині потрібен мужик, який буде вирішувати все сам за неї! Вона хоче щоб нею керували, взяли її грубо! Вона чекає НЕАДЕКВАТНОСТІ! А ти ведеш себе як мамин синок, чекаєш шо вона скаже, як тобою повертить - кафе так кафе, поїздка так поїздка - нічого незвичного, а ти зроби шось таке, шоб вразити її! Веди себе не так як завжди, не готуйся наперед, бо будеш відставати завжди. Розум нічого нового не може придумати, він тільки з минулого може шось складати, тому ти й набиваєш шишки. Треба діяти спонтанно, а не так, як ти звик діяти!

Проблема не в тобі, а в твоєму сприйнятті дівчат, не ототожнюй себе з своїми думками. Думки - це минулий досвід, тому ти живеш у минулому, теперішнє пропускаєш, а коли ви вже не разом - тільки тобі прокидаєшся і думаєш "треба було бути самим собою". Ти попробуй "не тіряти голову" він неї. Дій усвідомлено кожен момент, шо ти робиш, подивись на себе зі сторони. Не зважай на своє минуле, його вже не вернеш. Відносся до неї як до мужика, як ніби вона тобі байдужа! Побачиш її реакцію, це її здивує і вона захоче бути для тебе важливою і стане на твоє місце - захоче шось тобі приємне зробити :0110: Не бійся діяти не як зажди, не по "шаблону"! Розумієш?

Варіанти ти написав, бо ти сумніваєшся у собі. Ти виріши раз і назавжди - тре вона тобі чи не тре! Варіант - побіжу як песик, коли мене покличе хазяйка - непройде :0135: так ти будеш собі життя тільки отруювати. Для чого? Воно в тебе ОДНЕ. І воно не вічне.

Можеш піти у парк, познайомитись з дівчатами, їх там багато по вечорам, сидять, чекають таких незайманих хлопців як ти. Вибереш яка тобі сподобається. Я серйозно :_18:

З.І. Форум тобі не допоможе, якшо ти САМ собі не допоможеш, пам'ятай це :_26:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу, пригласи-пригласи ее еще куда-нибудь. :0123:

Тут мне анекдот в тему вспомнился:

- Оля, пойдём в кино!

- Пойдём, Серёжа.

- А твой парень не будет против?

- А у меня нет парня. Его муж убил.

:0135:

(то есть я придерживаюсь своей точки зрения)

P.S.

Можеш піти у парк, познайомитись з дівчатами, їх там багато по вечорам, сидять, чекають таких незайманих хлопців як ти. Вибереш яка тобі сподобається.

О! Трезвая мысль, кстати. Советую прислушаться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon ти правий... SergScorprion веде себе як мале дітьо) я взагалі подумав шо це сидить мале якесь років 15 і гонить собі!) ;)

а ви гаспадін металіст від свого поважного віку чи від світлого кольору волосся все підкресленим постите, чи це так впливає дурнувато заанімована аватарка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І на 1 і на 2 треба час.

І третій варіант сидіти далі дрюкати в парку! :lol::lol::lol:;):):0016:

- кожен судить по собі....

крім того - Аватарко -загіпнотизовує... :)

Швидше за все вік пана METALIST-а - якраз вищевказаний ним же.

Якби він не полінувався почитати тему від початку - до кінця- не було б такої ахінеї.

Топікстартеру! - варіант №2+№3= кинь її нах№%. Знайди собі нормальну тьотку (дівчину) - і не пар мозок собі (в першу чергу) і всім іншим..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І на 1 і на 2 треба час.

І третій варіант сидіти далі дрюкати в парку! :lol::lol::lol::smile3:;);)

- кожен судить по собі....

крім того - Аватарко -загіпнотизовує... :)

Швидше за все вік пана METALIST-а - якраз вищевказаний ним же.

Якби він не полінувався почитати тему від початку - до кінця- не було б такої ахінеї.

Топікстартеру! - варіант №2+№3= кинь її нах№%. Знайди собі нормальну тьотку (дівчину) - і не пар мозок собі (в першу чергу) і всім іншим..

Zheny@Не бзди... а кому не нравиться моя аваторка - це ваші проблеми! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден з Zheny@, потрібно топік читати з початку. Аналогічно згоден щодо вікової категорії METALIST'a

От скажи, ми праві?

Да топікстартер троха розпустив нюні, і тут йому пробують допомогти досвідчені люди які, можливо, через це все пройшли.

А щодо парку - стовідсотків хороша ідея. Я звичайно сумніваюсь що там ти знайдеш для себе якісь довготривалі стосунки.... Але розслабитись можна без проблем)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден з Zheny@, потрібно топік читати з початку. Аналогічно згоден щодо вікової категорії METALIST'a

От скажи, ми праві?

Да топікстартер троха розпустив нюні, і тут йому пробують допомогти досвідчені люди які, можливо, через це все пройшли.

А щодо парку - стовідсотків хороша ідея. Я звичайно сумніваюсь що там ти знайдеш для себе якісь довготривалі стосунки.... Але розслабитись можна без проблем)

А де, по-твоєму, водяться гарні дівчата? Підкажи нам))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А топіку то вже 6 місяців. Сам все перечитав, захотілось всі пости свої потерти, але ладно, хай живуть, не я один такий, комусь ця історія наукою буде. Народ правий, 99% за те що не варто втрачати час на те що не моє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А топіку то вже 6 місяців.

прикол в другом.

ты зарегистрирован уже 6 месяцев, ветка твоя - скорее очень длинная, чем просто длинная, а постов у тебя - 0.

т.е. никуда кроме флейма так и не написал :)

зато плюс 1 в репе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дада...може комусь історія сподобалась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ти й крутий!! :)

може тобі тьотку знайти??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є - сама знайдеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є - сама знайдеться.

Вона то знайдеться, але для цього всерівно потрібно прикладати хоч які-небудь зусилля :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і кінець історії. Більше ми не будемо ні зустрічатися ні розмовляти, розійшлись ворогами. Тепер уже нічого не зміниться, 90% коментарів тут виявились логічними, треба було ще весною поставити крапку, не знаю за що чіплявся, за те чого не було...

Поставив крапку сам, продовження історії не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода, епопея закінчується. А ми тут форумом тільки чіпсів купили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обідно))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...