SergScorprion Опубліковано 6 Січня, 2009 в 17:30 Автор #401 Опубліковано 6 Січня, 2009 в 17:30 Про знаки зодиака это я зря конечно, щас начнется...
Tolik_lt Опубліковано 7 Січня, 2009 в 09:23 #402 Опубліковано 7 Січня, 2009 в 09:23 Та ти не тiльки про знаки зря,ти взагалi зря
SergScorprion Опубліковано 7 Січня, 2009 в 19:48 Автор #403 Опубліковано 7 Січня, 2009 в 19:48 Время покажет
Zheny@ Опубліковано 7 Січня, 2009 в 21:47 #404 Опубліковано 7 Січня, 2009 в 21:47 Цікавий тобі екземпляр трапився... дивися, бо як затягнеш колись у ліжко - не розчаруйся. ( Не все те золото - що блищить..)
colt5 Опубліковано 7 Січня, 2009 в 22:43 #405 Опубліковано 7 Січня, 2009 в 22:43 Шо, апять? Пойду застрелюсь покурю и возьму пива. Цитата Если я не пью не курю, занимаюсь спортом, в отношениях с девушками очень степенен, мягок, позволяю сесть себе на шею (в разумных приделах есессно) люблю побаловать девушку, позволить ей свободно общаться и выражать себя рядом со мною, и при этом внимательно отношусь к ее желаниям, настроению. Прислушиваюсь к ней. Не позволяю себе быть с нею грубым, не позволяю себе упустить возможность сделать комплимент, любым образом сделать приятное. Если я все это, и многое другое, делаю и при этом получаю сам удвольствие, что это значит, что я хлюпик?не чувак, ты не "хлюпик", просто у тебя две проблемы: 1)ты идеальный парень;2)ты слишком много врешь.
Therion Опубліковано 8 Січня, 2009 в 21:10 #406 Опубліковано 8 Січня, 2009 в 21:10 SergScorprion сказав: Если я не пью не курю, занимаюсь спортом, в отношениях с девушками очень степенен, мягок, позволяю сесть себе на шею (в разумных приделах есессно)Сесть на шею в разумных пределах - это как? Женщина не бывает чуть-чуть беременна, она либо беременна , либо нет.
ko5teg Опубліковано 9 Січня, 2009 в 07:55 #407 Опубліковано 9 Січня, 2009 в 07:55 difoto сказав: Если чё, есть мальчики-козероги и буратины-стрельцы. Обращайся! имо в наше время то .. нада бы что то и по вульгарней =)) ма ха ха ха ха
SergScorprion Опубліковано 23 Січня, 2009 в 20:31 Автор #408 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 20:31 Скоро близок конец истории. Она снова меняется, снова не такая...два человека в одном...сложно
SunSeth Опубліковано 23 Січня, 2009 в 20:36 #409 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 20:36 Цитата Она снова меняется, снова не такая...два человека в одном...сложноOh my God! It Alive! It eat me inside! The end is near!
Zheny@ Опубліковано 23 Січня, 2009 в 20:52 #410 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 20:52 SergScorprion сказав: Скоро близок конец истории. Она снова меняется, снова не такая...два человека в одном...сложно Застрель її.. чесно. Ти знаєш, тоді НІХТО не буде мучитися...
Mala Опубліковано 23 Січня, 2009 в 21:02 #411 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 21:02 Zheny@ сказав: SergScorprion сказав: Скоро близок конец истории. Она снова меняется, снова не такая...два человека в одном...сложно Застрель її.. чесно. Ти знаєш, тоді НІХТО не буде мучитися... Zheny@, невже і тобі це приносить страждання? ----- А загалом правильне ріщення
Davids Опубліковано 23 Січня, 2009 в 21:41 #412 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 21:41 Zheny@ сказав: Застрель її.. чесно. Ти знаєш, тоді НІХТО не буде мучитися... а хто буде потім за |-|-| сидіти?
ursa Опубліковано 23 Січня, 2009 в 22:36 #413 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 22:36 The Matrix. Reloaded. Take five. Camera!
Shkoder Опубліковано 23 Січня, 2009 в 23:38 #414 Опубліковано 23 Січня, 2009 в 23:38 Davids, а кто сказал, что стрелять обязательно самому? помнишь расхожее клише, т/н "перекресток"? допустим, есть Вася, которому надо избавиться от Маши и есть некая Настя, которую очень уж достал Николай. Васе и Насте достаточно устроить друг другу алиби, но при этом прямо либо косвенно поучаствовать в печальной судьбе партнера своего подельника. в случае необходимости схема усложняется на N*2 участников. а ведь есть еще самоубийство, до которого можно довести.. для гуманистов много интересных решений предлагает современная психиатрия
Davids Опубліковано 24 Січня, 2009 в 09:17 #415 Опубліковано 24 Січня, 2009 в 09:17 Shkoder сказав: Davids, а кто сказал, что стрелять обязательно самому? помнишь расхожее клише, т/н "перекресток"? допустим, есть Вася, которому надо избавиться от Маши и есть некая Настя, которую очень уж достал Николай. Васе и Насте достаточно устроить друг другу алиби, но при этом прямо либо косвенно поучаствовать в печальной судьбе партнера своего подельника. в случае необходимости схема усложняется на N*2 участников. а ведь есть еще самоубийство, до которого можно довести.. для гуманистов много интересных решений предлагает современная психиатрия не треба вже так серьозно і детально описувати, а то SergScorprion почне шукати Настю SergScorprion, скажи їй те, що прочитаєш на картинці в пості №417 і дай по голові чимось(тільки так, щоб вона тебе ще чула), для ефекту
Kleo Опубліковано 24 Січня, 2009 в 15:18 #416 Опубліковано 24 Січня, 2009 в 15:18 Не смогла удержатся - прочитала всё сначала и до конца....ржу нимагу блин как я пропустила эту тему, Задорнов отдыхает но немого уже затянулось.... Афтар, ну как можно быть таким валянком, дважды наступать на одни и теже грабли....нада ж хоть гордости немного иметь, если другого не хватает.
Zheny@ Опубліковано 24 Січня, 2009 в 18:22 #417 Опубліковано 24 Січня, 2009 в 18:22 NightVision - ти прийшов в школу і одразу розв'язував задачки?? Чи все ж таки помилявся?.. Запам'ятай - рано чи пізно будь-який розумний зустрінеться із проблемою.. де він виявиться дурнем.. і на цій проблемі хтось назветься мудрим.. (розумним).. Н поспішай із висновками... наші поради - стёб - чистої води. не менше і не більше.. тому закрий рот..
Mondiale Опубліковано 24 Січня, 2009 в 22:29 #418 Опубліковано 24 Січня, 2009 в 22:29 Серж! Візьми ситуацію під свій контроль! Скільки вже вона може все вирішувати? Чи ти не розумієш, що це може до глибокої сивини тривати)) Хоча ви парочка - вона садист (мимоволі чи спеціально), а ти мазохіст. Розкрий очі, вона не одна на світі. А мазохіст ти тому, що людське его самостверджується за рахунок страждань. Тому Христос страждав, бо він его не міг відмовитись, а коли відмовився - піднявся до рівня Бога. Коли тобі добре, ти про его забуваєш, а йому погано так.. от ти і отримуєш що маєш! Тобі тре з ріальними пацанами піти в баню, взяти дівчаток - і розслабитись! Відчути себе мужиком тре Ця видра тебе не поважає, а ти на неї хоть на вечір забий
mix_forever Опубліковано 24 Січня, 2009 в 22:46 #419 Опубліковано 24 Січня, 2009 в 22:46 Ну если уж с реальными пОцонами, то девочег можете не брать )) вам, пОцонам и так хорошо буить.. И потом появится темка - Помогите с пОцоном )))
Therion Опубліковано 24 Січня, 2009 в 23:46 #420 Опубліковано 24 Січня, 2009 в 23:46 Мда, Микс отжег. А вторая тема будет "Лубрикант для анального секса: где дешевле?"
qwadro Опубліковано 25 Січня, 2009 в 00:45 #421 Опубліковано 25 Січня, 2009 в 00:45 Ех, як писав ще Олександр Сергійович "Чем менше девушку мы любим тем больше нравимся мы ей!!!" Оце 100% про тебе і неї!Знаєш, я не психолог і я не читав усіх сторінок цього дискурсу(лише 1-у і дві останніх), але мені цього вистачило для того, щоб дещо зрозуміти про тебе і дещо про неї... Однак пишеш ти, тому й напишу про тебе: таке враження, що ти в сімї одна дитина (а якщо ні, то у тебе хіба що брат є). У твоєму вихованні відчувається присутність лише жіночого впливу, тобто матері(можливо ти й тільки виріс із матірю або батько приділяв тобі мінімум уваги). Судячи по всьому тебе гарно виховали, але не дали можливість побачити реального життя, у тому числі його інтимної складової... У тебе усе заідеалізовано, як у любовному романі періоду середньовіччя. Вибачай, коли написав щось образливе, націлено цього не робив!Як на мене твої стосунки припадають на підліткову вікову категорію, коли кров кипить у жилах і все здається таким значним та романтично-трагічним... А вам обом уже по 29 років!!! Скоро 30! А це час, коли потрібно зупинитись, оглянутись і побачити, що ти на даний момент досягнув у своєму житті(у всіх його сферах)! Так от не хочеться, щоб у інтимній його грані ти побачив не лише нездійсненні бажання, нехотілося, що ти на підставі цього вважав себе невдахою!...І останнє, я б тобі також радив просто занести цей досвід в історію і почати усе з початку із іншою дівчиною, тільки уже по власній ініціативі, а не летіти як 18-літній метелик на вогонь кохання!Запамятай Наше життя, це те, що ми думаємо про нього!Мудрості тобі прийняти можливо не просте, але правильне рішення!І
SergScorprion Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 11:26 Автор #422 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 11:26 Все хорошее когда то заканчивается, и плохое тоже. Эта история похоже близка к своему концу. Еще немного, и неочем будет уже писать. Вот так. Грустно вот только....
ursa Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 11:41 #423 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 11:41 SergScorprion сказав: Ну ось і все скінчилося, я сам все зруйнував своїми ж руками. Не потрібно було дзвонити подрузі її, вона мене видно просто здала з потрохами...Подзвонив їй, вона сказала що в неї інші плани і що сама подзвонить...потім брат її подзвонив і попросив не турбувати сестру, коли вона того не хоче...отак то...піду сьогодні десь пригод шукати мабудь. SergScorprion сказав: Кажуж ж тобі, фінал уже відбувся. Все... SergScorprion сказав: Я збираюсь користуватись порадами, тільки не знаю поки з чого почати, ще поки не можу від шоку відійти, шо все, КІНЕЦЬ... SergScorprion сказав: Когось цікавить продовження історії? А воно було, як не дивно, але теж закінчилося уже мабудь SergScorprion сказав: От і кінець історії. Більше ми не будемо ні зустрічатися ні розмовляти, розійшлись ворогами. Тепер уже нічого не зміниться, 90% коментарів тут виявились логічними, треба було ще весною поставити крапку, не знаю за що чіплявся, за те чого не було...Поставив крапку сам, продовження історії не буде. SergScorprion сказав: Скоро близок конец истории. Она снова меняется, снова не такая...два человека в одном...сложно SergScorprion сказав: Все хорошее когда то заканчивается, и плохое тоже. Эта история похоже близка к своему концу. Еще немного, и неочем будет уже писать. Вот так. Грустно вот только.... Это никогда не кончится
Zheny@ Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 12:04 #424 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 12:04 SergScorprion сказав: Все хорошее когда то заканчивается, и плохое тоже. Эта история похоже близка к своему концу. Еще немного, и неочем будет уже писать. Вот так. Грустно вот только.... Ти її вбив? І з'їв?
Tolik_lt Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 12:10 #425 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 12:10 до відказу забитий автобус, як оселедці в бочці.дама обертається до стоящого рядом мушчіни і каже:мушчіна, ви щас умрете!!!!він:-пачіму ето?вона:-патаму шо я чуствую ваш канєц!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.