SergScorprion Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 08:35 #1 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 08:35 Ну что ж, пожалуй начну. Как то на работе ходил настраивал всякую технмику, встретил девушку. Что то она во мне нашла, я к нец даже и не приглядывался особо. Но это она меня выделила, не я ее, чем такой как я приглянулся такой как она, просто загадка для меня. Я все никак не мог дойти, что же ей от меня то надо, неужели ничего? Вообщем она меня пригласила погулять, вот так и познакомились. Я по натуре романтик, коечно же я ее водил по всяких там интересным местам, парк, загородние прогулки, были у нас чисто ну дружеские что ли отношения, приходил к ней домой, что то помагал, общались весело. Ничего такого и небыло. Год прошол уже. Вот стал я ее приглашать куда то погулять, а она уж и не хочет что то. Я забеспокоился. Раз, другой...нет, то время поджимает, то некогда, то устала. Я вот начал ошибки делать, СМСками ее завалил, думал случилось что то...хотел узнать, помочь. "Добрые" люди посоветовали, иди к ней домой и все выясни. Пошел, она мне дверь не открыла, сказала что боится меня в таком вот состоянии и хочет чтобы я снова вернулся в прежнее состояние. Но я то за нее переживал, написал на бумаг, что мол типа чувствую что у нее что то не то и хочу знать, что же случилось. Она говорит что у нее все нормально и я тут ни при чем. Что ж, я начал у друзей ее выяснять, что ж такое, друзья сказали, что она и была такая и что я не первый. И еще сказали, что у нее кто-то есть. Все, я уже почти сдался. Еще она говорит, что боится потерять свободу, ну Водолей она по гороскопу, это наверное у нее в крови. Общаясь с ней я раньше чувствовал ТЕПЛОТУ, сейчас нету уже этого. Неужели вот так у человека проходит даже заинтересованность романтикой? Получается, нужен я был лишь для того чтобы просто нового человека к себе привязать, а больше ей это не интересно стало? Я думал что я в чем то виноват, но она говорит что я ничего не сделал и исправлять нечего. Что ж, позвонил к ее подруге лучшей (опять нав. ошибка моя), она говорит, что нету у нее никого. Я чувствую, что она мне небезразлична, понял наконец то. А ей похоже, я уже не нужен. Вообщем, я теперь не знаю, что делать, просто ждать и не трогать ее, либо добиваться ее, либо сразу начать процесс самоизлечения. Она - Водолей, 25.01.1980гр. Я Скорпион. Может тут астрологи есть, типа сразу скажут, не мучайся, ты ей равнодушен, придумал себе идеал, а его нету, попользовались таки тобой и иди гуляй себе. Если есть какие то неточности в описании моей проблемы, то спросите, на эмоциях пишу, уже 3 недели на стрессе, у меня впервые такое, никогда к девушке так вот не имел такого чувства, может это пройдет и не мучаться?
SunSeth Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:23 #2 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:23 SergScorprion сказав: Ничего такого и небыло. Год прошол уже.Треба було іншими частинами тіла займатись, а не мозг їй цілий рік @бати... Соррі.
Shura Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:29 #3 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:29 что-то возраст девушки назвал, а свой утаил
gorik Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:40 #4 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:40 Да і не вір в горскопи, фігня то всьо!
SergScorprion Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:42 Автор #5 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:42 Ну ні, на рахунок других частин...послала би вона мене думаю далеко далеко...Короче, гіблий номер, бачу в мене така ситуація в одного, більше ніхто такого не мав. Самому прийдетьсчя щось рішати, немає правда варіантів поки, що робить
SergScorprion Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:48 Автор #6 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:48 Не фігня, в ній дійсно є ця сама свобода, боїться її втратити. сам не вірив, якби не прочитав трохи про Водоліїв. Хочалюбі думки прийму, перш ніж зморозити чергову дурість, тіпа позвонити і запрсити на каву. Може нема смислу, пошле нафіг, тоді не знаю...
SunSeth Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:49 #7 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 09:49 SergScorprion сказав: Ну ні, на рахунок других частин...послала би вона мене думаю далеко далеко...А ти пробував? До речі, ти так і не написав, що ти хочеш: одружитись, в ліжко її затягунти чи далі гуляти по парку і їй допомагати те, що вона скаже?
Гість Zibers Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 11:00 #8 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 11:00 Друже, як вже такі обстоятельства, не в падай в паніку. Вицепи її і скажи те, що вона хоче почути. Ане те що читаємо тут. Дефку добітца нада, а не вона тебе . Водолей - по гороскопу ? Нормально . А ти Скарпійон, ще краще , вперед...твоя астрологічна карта бє нижчу ! (аля Нострадамусо).
pmk Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 11:20 #9 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 11:20 В мене була подібна ситуація.Тоже,спочатку було все Ок,а потім почала морозитись.Тоже було таке відчуття ніби сильно люблю і без неї не можу. Так самобігав за нею,звонив і т.д. Потім запарило мене все і перестав їй звонити.Три місяці мене рамсило!!! Знайшов після того класну дівчину,довго зустрічався,зараз вона моя дружина. А та перша потім почала звонити,писати,хотіла все повернути назад. Деколи девкі не люблять коли їм надоїдають,деколи хочуть просто побути самій.Але потім,коли її попускає,тоді вже може бути пізно.(так було в мене) Ти не перегружайся! Девок класних є повно і не варто на одній зациклюватися.Розвійся трошки.
SergScorprion Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 11:44 Автор #10 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 11:44 SunnSethЩо я від неї хочу? Вона мені подобається, як особистість, і зовнішньо теж, хочу продовження відносин. pmkТак певне шо і буду робити, запрошу ще раз на каву, получу НОН, ну і нафіг все, правда три місяці блін...жалко, прийдеться срочно на когось перемкнутись. Може ще в когось таке було...ZibersДо речі, а що вона хоче по твоєму почути? Що я її більше не буду діставати?
SergScorprion Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 12:18 Автор #11 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 12:18 pmkА потім це коли, через рік-два?
ART Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 12:41 #12 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 12:41 Ооо... три місяця хіба то багато, мій знайомий 2 роки зустрічався, пожинився і через 2 тижні розвівся.Забий ти на неї. Тіпа на ній одній світ клином зійшовся.З.І як кажуть: "забитий х..й, залог успіху"
SunSeth Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 16:21 #13 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 16:21 SergScorprion сказав: SunnSethЩо я від неї хочу? Вона мені подобається, як особистість, і зовнішньо теж, хочу продовження відносин.В тебе не було з нею відносин. Гуляти і допомагати - це не відносини. Zibers сказав: Вицепи її і скажи те, що вона хоче почути.І можеш тоді про неї забути...
Shura Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 16:27 #14 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 16:27 я так и не понял, в чем требуется "помощь с девушкой"?
SergScorprion Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 17:03 Автор #15 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 17:03 Не було відносин, але я хочу їх, в тому то і справа, а чи вона хоче...блін, в цьому і складність, спитаю в лоб і папа, навіть другап не залишиться, якщо воно їй не треба.3-1 за те шоб здатися поким такі мені поради тутІ ще, я не знаю, що вона хоче почути, аби знати то ... діяв би.
Mondiale Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 18:48 #16 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 18:48 Серж, мисли самостійно - невір ти в ті гороскопи! До сраки їх! І про Водоліїв невір. То все брехня! Життя НІКОЛИ не буде піддаватись логічним правилам! В ньому стільки парадоксів і нестиковок шо голова йде кругом. Ну відбився від теми...Дівчину краще залиш - хай побуде одна. В мене таке було, тільки трошки по-іншому. Я дівчину кинув, бо вона дуже ревнувала. Через два місяці почала мені смс-ки посилати (хотя угрожала багато разів шо мій номер удалить). Можу тобі порекомендувати почитати книгу В. Зарубінського, чувак пише не тупий пікап, а реальні речі про жіночу психологію. Якшо нада - можу сюда кинуть - на фтп або прикріплю.З.І. Дівчата не люблять коли мужики стають мямлями. Вони деколи нас провіряють! Просто забудь про неї, займись корисними справами - пограй на гітарі, послухай файну музику, побудь з друзями - це помогає - 100%
nameless Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 18:52 #17 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 18:52 war, sex, linux!
Zheny@ Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 19:05 #18 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 19:05 STOP!1) людина настрочила купу повідомлкень - а відображається - 0 (нуль) - лажа якась.2) Топікстартеру - в мене складається враження, що ти флудер! (бабу - читай дівчину/жінку/подругу , часом і "порати" треба! Себто і сексом із нею займатися!"Любовь - это костер, не кинешь палку - погаснет"© - погасло....3) Завершуйте цей флуд. Тут більше 3-х тисяч користувачів, і в кожного СВОЯ думка... поради тут не буде жодної... (лише власні думки)4) Моя "порада" (думка) - таких як ти на кожному форумі по десятку в тиждень флудять.. благо адміни з модерами на місці...ІМХО..(частково)
Shura Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 19:09 #19 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 19:09 Zheny@ сказав: 1) людина настрочила купу повідомлкень - а відображається - 0 (нуль) - лажа якась.3) Завершуйте цей флуд. Тут більше 3-х тисяч користувачів, і в кожного СВОЯ думка... поради тут не буде жодної... (лише власні думки) 1) во Флейме счетчик не добавляет сообщений 3) это ж Флейм
SergScorprion Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 19:24 Автор #20 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 19:24 Zheny@Ти неправий, я який є, романтик, то такий є, флуд твій мені до одного місця, я не пишу просто так, мені потрібна допомога бо я наробив дурниць і не знаю що буде далі, знов робити...щось не те.4-1 на користь забути...думаю все таки на каву запрошу прям завтра, 99% що відморозиться, але порадьте хоч як з нею говорити коли буду запрошувати, бо так от знаю що, а як почну говорить, то все не те буде, брєд буду нести...Скажу привіт, як діла, чи не хош на каву вечерком, почую що не знаю, не зможу повне, і чи щось ще в мене є до неї, а я що...спитаю чого охололи наші відносини?Zheny@Подивився би я на тебе в такий ситуації
Zheny@ Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 19:32 #21 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 19:32 в мене складається враження, що ти дитина років 16-ти .. а стосовно мого"флуду" , що тобі сказати.. Я тобі вже сказав.. дівчата не люблять тих, хто соплі жує... Запроси на каву, напої мартіні чи "жидкостью для снятия женщин" , тобто шампанським .. та веди до хати і тр@h@й поки в обох в очах не потемніє... А тоді бачитимеш, що вона тобі скаже.. Я теж "романтик", але я практик.. "подруга - это такой друг, которого можна даже b%$#atь"©.. Влесне - це ж моє ІМХО, як сказав автор теми - флуд... але теж порада.. Цитата Zheny@Подивився би я на тебе в такий ситуації Я був і в гірших ситуаціях, повір "НІЯКА ДІВЧИНА/ЖІНКА НЕ ВАРТО ТОГО ЩОБ ЗА НЕЮ ТАК ВБИВАТИСЯ".. нехай пробачить мене жіноча половина форуму (ви теж можете про нас таке сказати). Є кращі.. І якщо ти думаєш, що на ній світ клином зійшовся - то ти дурень, ображайся чи ні - твоя справа.. але я кажу так як є... плюнь і забудь.. P.S. Скажи но ще свій вік .. може ти дядько дорослий років 40-а...
pmk Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 20:05 #22 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 20:05 SergScorprion сказав: pmkА потім це коли, через рік-два?Потім це через пару днів.Це я тобі написав про свої серйозні відносини,а кого я ще частенько "любив" до справи не відноситься. Тут пацани правильно пишуть нарахунок ....(ну ти поняв)
nameless Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 20:10 #23 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 20:10 Мужик повинен сам зробити вибір, вибір, який буде тільки його, нах поради, співчуття і все інше, WAR, SEX, LINUX!!!
SergScorprion Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 21:21 Автор #24 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 21:21 Мені як і їй і я хреновий романтик і дівчини в мене не було, перший раз така херня, того і запанікував, не хочу нікого напрягати і ображати тут, і якщо людина того не хочу,Ю то я не можу їй себе навязувати, луччє...здохнути, отак, можете як хочете мене обзивати, не пю і не палю до речі, теж напевне таких не поважають, але що я зроблю...не моє. По кафе два рази тільки завів, в основному то на прогулянки та в неї дома були ... жалію мля, що тільки зара дойшло що вона мені треба, а не поверну здається час вже ніяк...маю те шо маю. Це фотка, щоб знали, що я втратив
SergScorprion Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 21:26 Автор #25 Опубліковано 28 Квітня, 2008 в 21:26 Хотілось би хоч одну дівчину почути, а то одні пацани.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.