Перейти до змісту

Продаю старий телевізор

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю старий телевізор так як стоїть на шкафчику без діла. 2 роки тому був робочий, як зараз - не знаю

Ціну не вказую бо не знаю, що запропонуєте так і віддам :) 

20170416_044252.jpg

Опубліковано
18 минут назад, Basil сказал:

за такий телефізор ще потрібно доплатити, щоб його знесли і вивезли... імхо

Доплачувати точно не буду, В такому випадку він відправиться на смітник

Але раптом комусь потрібен

Опубліковано
36 minutes ago, Amor said:

Доплачувати точно не буду, В такому випадку він відправиться на смітник

Я на дачі такий поставив на обочині. Поки повернувся за 5 хв з другим, першого вже не було )) До речі, тут же на днях була тема, що скуповують таку техніку.

Опубліковано
Цитувати

Не викидайте електроприлади і побутову техніку на смітник! Це заборонено за законом

Головне правило - стару техніку категорично заборонено викидати в сміттєвий бак. Це дуже шкідливо для навколишнього середовища. Справа в тому, що в деталях телевізора містяться різні важкі метали, а при пластик горінні виділяє отруйні речовини. Просто кажучи, таке сміття довго лежатиме на звалищі і не розкладатися під дією зовнішніх факторів. Старий телевізор не підлягає викиду на загальну смітник і за законодавством. Так як має третій клас небезпеки для навколишнього середовища.

Опубліковано
3 часа назад, Basil сказал:

за такий телефізор ще потрібно доплатити, щоб його знесли і вивезли... імхо

якшо нема чим зайнятися на метал розкорочити.на 150 грн буде.

Опубліковано
1 час назад, продавець111 сказал:

Це на вашу думку, чи маєте власний досвід?

Опубліковано
12 минуты назад, Shipshinka сказал:

Це на вашу думку, чи маєте власний досвід?

власний досвід.там транформатор меди хватае+з плаи цвет мета.на киноскопи катуха медна.плата шо тримають черняк.по зарашних цінах на метал десь так и буде біля 150 грн.картінки прикрепив шо в середині ховаеться

23540_320.jpg

24042_320 (1).jpg

Опубліковано

В телевізорі топікстартера, немає трансформатора (великої котушки).  Міді грам 800 буде, разом з проводом. Звичайно що все залежить від ціни.

Опубліковано
3 часа назад, продавець111 сказал:

Нема там (в телевізорі ТС-ра) нічого крім деревяно-пластмасового ящика, кінескопа і купи плат. Курочити можна якщо реально нічого робити.

На метал можна ламати телики хіба що типу "Огонек" і т.п.

Опубліковано
12 минуты назад, Litovets сказал:

Нема там (в телевізорі ТС-ра) нічого крім деревяно-пластмасового ящика, кінескопа і купи плат. Курочити можна якщо реально нічого робити.

На метал можна ламати телики хіба що типу "Огонек" і т.п.

під цифрою 1 назвав той блок трансформатором.там найбильше меди.и черняка на 4 кг буде точно.під цифрами 2-3 тоже медь.

23540_320.jpg

Опубліковано
29 хвилин тому, продавець111 сказано:

під цифрою 1 назвав той блок трансформатором.там найбильше меди.и черняка на 4 кг буде точно.під цифрами 2-3 тоже медь.

23540_320.jpg

Якщо зайдете в телевізорі,якого продають, того трансформатора під №1- дам Вам 100грн^_^

Опубліковано

Мав електрон ц380д з декодером пал секам. 

Віддав в 2-гу лікарню в якусь там палату. Хай пацієнти дивляться. 

P. S. Заплатив ще 50грн. на таксі, щоб завезти. Благодійність вийшла мені платна))) 

Опубліковано
11 час назад, kushmiruk сказал:

Мав електрон ц380д з декодером пал секам. 

Віддав в 2-гу лікарню в якусь там палату. Хай пацієнти дивляться. 

P. S. Заплатив ще 50грн. на таксі, щоб завезти. Благодійність вийшла мені платна))) 

Підтримую.якшо річ стара і робоча.краще відати на благодійність ніж розбити на метал.так хоть комусь приемно і в пригоді буде

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Тема вже неактуальна. Але розкажу історію.

Продали його декілька тижнів тому. Правда не пам'ятаю хто це був, в той момент в мене не було часу з тим розбиратись та й номер не записав. Ситуація така, що домовились за ціну 50грн за телевізор. Так як я був на роботі, а людина спішила, домовились що телевізор віддасть йому мій дідусь. Зустрілись вони, телевізор віддали, але в покупця з собою було тільки 100грн однією купюрою, та й в діда теж не було здачі. Тому покупець забрав і телевізор і гроші, скориставшись тим що це була старша людина. 

Неприємна ситуація, шкода що номер не зберіг

Опубліковано
16 часов назад, Amor сказал:

Тому покупець забрав і телевізор і гроші, скориставшись тим що це була старша людина.

Так як ви написали, більш схоже на те, що я відібрав цей  телевізор силою.

Тобто я винен в тому що: 

1. дідусь не мав здачі.

2. дідусь сам запропонував забрати телевізор без грошей.

Телевізор мені віддали, а не я забрав. Коли я давав гроші, ми та телевізор, знаходились у квартирі. Як я його міг забрати? По вашому, це якась  чітко спланована операція по віджиманню тєлека.
Як би людина  не мала здачі, але хотіла гроші, я пішов би десь міняти. Але про це не було мови. 

Якщо вам це принципово, давайте номер картки, як тільки я побачу його, відразу скину 50 грн.

48 минут назад, Vitaliy L сказал:

які низькі і жадібні людці трапляються...

Не судіть людину по одному форумному посту, не знаючи її особисто.

Якщо жадібність в даній ситуації і присутня, то аж ніяк не в мене.

Опубліковано

приємно коли порядних людей більшає. і ситуація прояснюється.

нічого особистого в попередньому пості не було.

Опубліковано
4 hours ago, Dim@ said:

До речі, якщо кінескоп не посаджений, то цей телевізор на звичайному аналоговому тб по якості картинки дасть фору більшості новіших кінескопним моделям.

Супервипуклий дизайн та суперконтрастний світлосірий. Роздільна здатність - страшно подумати.  Де знайти такого динозавра з непосаженим кінескопом, якщо будь-який наступний після рідного жив не більше 2 років? 

Опубліковано
5 часов назад, Shipshinka сказал:

Так як ви написали, більш схоже на те, що я відібрав цей  телевізор силою.

Ситуація така що домовились ми з вами про одні умови, а по факту вийшло зовсім інше. Тимбільше ми пішли вам на зустріч, так як в вас не було часу і я попросив щоб вдома хтось побув заради того щоб віддати телевізор. Як розумієте, старші не сприймають адекватно ситуацію, а дехто цим користується. З таким самим успіхом я міг його десь викинути, не витрачати свій час та своїх родичів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...