Перейти до змісту

[Архів] - (Продам) процессор socket 1150 intel Pentium g3430 haswell

Rodan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу продати intel Pentium g3430 haswell socket 1150 в зв'язку з апгрейдом, ним користуюся приблизно з жовтня 2016 року на хорошому охолодженні, ніяких розгонів насилля і тд з ним не було, зараз стоїть на моєму пк, тому будь-які скріни готовий зробити в тестах, купляв собі тому як бюджет не дозволяв купити щось краще, з Пентіумів на данний соккет один з найкращих! За свою ціну дуже хороший варіант, тому кому потрібний не дорогий процессор звертиайтеся!
В ціні хочу 1400 грн., так як  3220 продають від 1150-1400 а мій кращий набагато! тому буду радий поспілкуватися!
Дякую за увагу!
Прикріпляю скріни і фото на якому охолодженні працює.

_D2Kkzfp8uc.jpg

n2FK0je_yc0.jpg

rCwqYyeVW0Y.jpg

Опубліковано

Він і не міг розганятися так як з бюджетних пентіумів на даному сокеті розганяється лише g3258 який значно кращий, та який тут же продавали за 1000 грн. Ціна вашого буде ще нижче. Про найкращий сокет теж можу посперечатися, зараз актуальний та більш доцільний 1151. Якщо хочете продати перегляньте ціну. Удачі.

Опубліковано
On 25.04.2017 at 02:43, AnimaNoir сказано:

Він і не міг розганятися так як з бюджетних пентіумів на даному сокеті розганяється лише g3258 який значно кращий, та який тут же продавали за 1000 грн. Ціна вашого буде ще нижче. Про найкращий сокет теж можу посперечатися, зараз актуальний та більш доцільний 1151. Якщо хочете продати перегляньте ціну. Удачі.

Скажіть будь ласка, де я вказав про 1150 що найкращий сокет? Я вказав тільки те, що з пентіумів один з кращих! на данний сокет!
Ціну я переглядав перед тим як виставив на продаж! З потенціальним покупцем про ціну будемо говорити.
А про те що g3280 я б не сказав, так як купляв свій, то вибирав між ними! 

Опубліковано
2 годин тому, Rodan сказано:

А про те що g3280 я б не сказав

не 3280, а 3258.

І те, що він краще себе почуває в розгоні - факт. І розганяється на 1-2.  Навіть без танців.

І ціна його в районі 1000 грн.

Опубліковано
On 25.04.2017 at 02:43, AnimaNoir сказано:

зараз актуальний та більш доцільний 1151

не так категорично.

Доцільність є. Але не актуальність. Купити 1151 заради максимум і3? Бо на і5 чи і7 ціни, як на "Таврію".

фактично, це переїзд з Пентіума на Пентіум. Так, є вдалі моделі, і ціну можна знайти хорошу. Але по швидкодії матимемо фактично те ж саме, з єдиною думкою "О! я на 1151! перейшов".

1150, як на мене - живіше усіх живих. 1155 ще також веселий. Ціни доволі помірні!

Опубліковано
21 годин тому, Zheny@ сказано:

не 3280, а 3258.

І те, що він краще себе почуває в розгоні - факт. І розганяється на 1-2.  Навіть без танців.

І ціна його в районі 1000 грн.

Перепрошую, що не правильно вказав, 3258 якщо кращий для розгону то я дуже радий, але я продаю 3430 і дискутувати тут можна дуже довго в плані що немає смислу на 1150 купляти, краще 1151 і тд., але це варіант кому треба щось бюджетне і не целерон!

Ціна змінюється до 1300 торг!

Надалі прошу без флуду і прикладів, хочу продати!

Кого цікавить з тим залюбки поспілкуюся!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...