Alexasha Опубліковано 7 Травня, 2017 в 11:07 #51 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 11:07 Борьба за Антонов. Что ждет крупнейший авиаконцерн Украины Цитата "Кива говорит о заинтересованности зарубежных компаний в закупке самолетов Антонов очень давно, но твердых заказов нет. Исключение - заказ Cubana de Aviacion, но и он стал возможен благодаря Ильюшин Финанс. Сейчас из-за охлаждения украинско-российских отношений возникает вопрос, будут ли кубинцы брать недопоставленные два самолета у Антонова или возьмут Ан-148 воронежской сборки", - поясняет Кава. Это если не знал, что АН производят в Воронеже. Недавно читал, что намного больше, чем произведено у нас.
S30 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 11:12 #52 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 11:12 5 хвилин тому, Alexasha сказано: Предлагаю не трогать ничего, не будучи уверенным, что сделаешь лучше, чем было. Так і не чіпай. Гівно ж ти перший почав підкидати. Стосовно всього іншого - поживем побачим. Інформаційна війна вона ж така інформативна.
Alexasha Опубліковано 7 Травня, 2017 в 11:15 #53 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 11:15 23 минуты назад, S30 сказал: 45 минут назад, Alexasha сказал: Предлагаю не трогать ничего, не будучи уверенным, что сделаешь лучше, чем было. Так і не чіпай. Гівно ж ти перший почав підкидати. Э-ээээ, нет. Тема о том, что Гагарин не летал никуда. Значит что? День космонавтики надо перенести. Так я понимаю смысл этой темы. Цитата - Итак, ему понравился его первый полет, несмотря на огромную опасность?- Да, но ему этого было мало, все прошло слишком быстро! Ему очень понравился полет, и он хотел продолжать летать. Цитата Дочь Юрия Гагарина: ему было мало, все прошло слишком быстро The Guardian, Великобритания Андреа Роуз (Andrea Rose)
Гість rl72 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 12:43 #54 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 12:43 @Alexasha так безпаливно топить за руцькій мір
Alexasha Опубліковано 7 Травня, 2017 в 12:47 #55 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 12:47 Интересный вывод. Можно цитату, где я, как Вы выразились, "топлю" и где в этой теме вообще было за русских? Может, с утра уже день радио отметили? Ух, шалун!
bublik007 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 12:50 #56 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 12:50 На 0 помножили, математичні здібності показали. руцкій мір тут вже приточили.. То літав той цілий Гагарін в космос чи ні?)))
Alexasha Опубліковано 7 Травня, 2017 в 12:56 #57 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 12:56 В любом случае цель достигнута. Так бы тема могла быть об обещаных 500 евро зарплаты, или о том, как мы будем путешествовать по Европе, или наоборот не будем. Космонавтика нам куда ближе.
S30 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 13:30 #58 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 13:30 34 хвилин тому, Alexasha сказано: В любом случае цель достигнута А можна поцікавитися яка ціль все ж ставилась? Я думаю всі також губляться в здогадах і готові почути. А то крім що Гагарін не літав, американці не висаджувались, Корольов комуняка і не при ділах, а Антонову з Південмашем жопа бо на руцкіх не працюєм, один сквозняк. Так би мовити "просим".
Alexasha Опубліковано 7 Травня, 2017 в 13:48 #59 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 13:48 Резонно, присоединяюсь, просим ТС озвучить цели.
S30 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 14:10 #60 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 14:10 Фу, який класичний сприг. Я взагалі цікавився яка ціль Вашої бурхливої діяльності в цій темі .
Alexasha Опубліковано 7 Травня, 2017 в 14:37 #61 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 14:37 13 минуты назад, S30 сказал: Фу, який класичний сприг. Я взагалі цікавився яка ціль Вашої бурхливої діяльності в цій темі . Формулируйте вопрос чётче. А какая цель присутствия вообще любого человека на этом форуме? Общение конечно. Из пользователей этого форума я видел лично не многих, а знаю ещё меньше, поэтому мало кто понял мой сарказм. Касательно темы, знаю, что немногие молодые люди интересуются состоянием дел в нашей экономике. Дал пару ссылок, на украинские (!) ресурсы. Наверное, я стар для большинства обитателей форума, раз возникло ко мне столько вопросов... В общем, я хотел сказать, что меньше заглядывайте соседу за забор, по поводу, не сдохла ли у него корова, а больше читайте в открытых источниках, в том числе зарубежных (весь мир с нами) о том, что мы своими глазами не можем увидеть и что часто совсем не соответствует тому, что вещают по зомбо-ящику. Что до космоса, к сожалению, как я вижу ситуацию, наша страна надолго выпала из этого производственного сегмента... Может даже навсегда, не хотелось бы, конечно. Как-то так...
Alexasha Опубліковано 7 Травня, 2017 в 14:43 #62 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 14:43 Ну и да, забыл, какая уж бурная деятельность? 80 с чем-то сообщений в год, из которых почти все в темах купи-продай. Если я так напряг здешнее сообщество, то скажите, я в такие темы и дальше не буду лезть. Есть же, в конце-концов, другие форумы старых пердунов, вроде меня
S30 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 15:10 #63 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 15:10 15 хвилин тому, Alexasha сказано: Формулируйте вопрос чётче. Та куди вже чіткіше. Стосовно забора і корови так це до сусідів. Їм не йметься. Стосовно згадуваних Антонова і Південмаша так це як шукати і хто що хоче бачити. Особисто я знайшов позитивні зрушення і контракти в тій же укрпресі. Певно не там шукав, але то пусте. Час покаже. Стосовно інтересу до Вашої особи. Та не беріть в голову. Ви собі лестите. Так, пару чоловік спробували підтримати типу розмови , але побачили що нема про що. Та й мій інтерес був глянути звідки свіжий вітер дме, але переконався що то просто сквозняк. Бувайте.
Alexasha Опубліковано 7 Травня, 2017 в 17:24 #64 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 17:24 1 час назад, Cherman сказал: РиаНовости? Все ясно. Знакомо. Шарий? Всё ясно. Коцаба? Всё ясно. Не читал, но осуждаю. Упреждая реакцию, напомню, Коцаба за своё право на свободу слова отсидел более 500 дней и был оправдан. Шарий живёт в Европе и выражает своё мнение без боязни быть посаженным. И убежище от Украинских властей ему дала именно Европа. И так ещё: сквозняков на свободном пространстве не бывает, и то верно, я себя не ощущаю в этой теме свободным, вон уже практически в сепаратизме обвинили, рузький мир, мол пропагандирую. Доказательства не нужны, 1 час назад, Cherman сказал: Все ясно. в камеру его.
romaxa11 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 17:30 #65 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 17:30 1 година тому, Alexasha сказано: А какая цель присутствия вообще любого человека на этом форуме? Общение конечно. Из пользователей этого форума я видел лично не многих, а знаю ещё меньше, поэтому мало кто понял мой сарказм. Касательно темы, знаю, что немногие молодые люди интересуются состоянием дел в нашей экономике. Дал пару ссылок, на украинские (!) ресурсы. Наверное, я стар для большинства обитателей форума, раз возникло ко мне столько вопросов... В общем, я хотел сказать, что меньше заглядывайте соседу за забор, по поводу, не сдохла ли у него корова, а больше читайте в открытых источниках, в том числе зарубежных (весь мир с нами) о том, что мы своими глазами не можем увидеть и что часто совсем не соответствует тому, что вещают по зомбо-ящику. Что до космоса, к сожалению, как я вижу ситуацию, наша страна надолго выпала из этого производственного сегмента... Может даже навсегда, не хотелось бы, конечно. Как-то так... Саша, ти не тільки старий пердун ти ще й патєраласяя років так на три. Кацапомовний "украінєц" - це знак глибокої історичної травми, яка спонукала вас чи ваших родичів зректися власної мови і заговорити мовою окупанта; або ви в ваших родичах і є нащадком окупантів, які брєзгують в силу своєї травинної суті говорити українською. Два випадки вас не красять і роблять ставлення до ваших постів наперед заангажованим. Бо якщо ви такі розумні, щоб пхатися в космонавтику, то де ваше вміння спілкуватись рідною мової країни в якій живете? Якщо ідіот, то нафіга нам ваша думка про космонавтику? Пердольтє краще з своїми аднапалчянами пра рускіймірцаряатєчєство на інших ресурсах триндіти, ненавидячи країну земля якої вас вигодувала до віку пердуна. По космічній галузі. Космічна галузь срср - це галузь ядерного бомбардування, шпигунства. Фактично це свято можливості знищення планети. Дяка Богові зник срср. Україна має певні космічні технології, і бере участь у спільних проектах, конкуруючи з кацапами. В космічній галузі все впирається в вартусть злету. Кацапи можуть його здійснити по одних з найдешевших цін, якщо не враховувати Маска (а вже прийдеться враховувати). Колись взнавав що вартість доставки одного космонавта на міжнародну космічну станцію в кацапів - 70 млн.баксів. і це дешевше ніж в будь-кого, поки не вступить на повну Маск. Чого дешевша ціна? Бо старі технології, космонавти летять в космос практично на тій самій ракеті що й Гагарін, що являла собою фактично носій ядерної боєголовки. Зараз йде значний відтік замовлень в кацапів і це об'єктивна реальність. І якщо кацапам - нашому вворогу погано, то однозначно що нам добре і це не вимагає пояснень. Хоча власних проблем це і не вирішує.
Alexasha Опубліковано 7 Травня, 2017 в 17:42 #66 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 17:42 18 минут назад, romaxa11 сказал: Кацапомовний "украінєц" - це знак глибокої історичної травми Дальше не читал. Видно настоящего патриота. Недавно статистику вещали, в АТО воюет 50% русскоязычных украинцев. Будь мужчиной, скажи им это. За сим откланиваюсь, уровень дискуссии понятен. Один четыре раза репутацию заминусовал с простым объяснением "ясно", второй межнациональную рознь в многонациональном государстве разжигает. Честно: боюсь сейчас модеры придут и вообще забанят.
romaxa11 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 17:48 #67 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 17:48 Слухай старий пердун, скільки україномовних воює за лнр-днр? Всі шаблони фсб в одному пості, взагалі без кваліфікації сюди приперся? Твоя многонаціональность, судячи по твоїй реальній родінє - це русске? Якщо в тебе з купою азійських народів одін язик, то тут далеко не багатонаціональна країна, є тимчасовий сегмент людей які загубились на деякий час, і азом з собою загубили країну, чуть не втратили і потроху оклигують. Кацапомовність це тимчасовий рудимент, через який дуже швидко взагалі виправдання ніякого не буде.
romaxa11 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 17:49 #68 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 17:49 Ну все, россуждалки дебілоїдів і мене не прікалують, гуляйвася.
romaxa11 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 18:09 #69 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 18:09 4 хвилин тому, Itzamna сказано: Розпиши тоді свою точку зору коли - москаль перейшов на щиру українську і видає себе за патріота. Цікаво почитати, а персонажів форумних ми підберем Ну по перше, людина тут прожила купу років, одружилась і народила дітей, людина брала участь в Майдані, а потім в війні з кацапами, склала пазлик і вирішила позбутись суперечностей, які назрівали. Вона законно стала українцем і патріотизм чи його відсутніссть вже не мають значення. так само законно, як українці стають канадійцями, американцями, вивчаючи і постійно розмовляючи англійською. Це, що Ді перейшов на українську - це для мене і є справжній патріотизм. Це коли людина аналізує глибші формації, без поверхнево емоційних. Навпаки. російськомоність - це в більшості випадків головний індикатор ватки. Російськомовний українофіл - це дуже велика рідкість, внаслідок абсурдності ситуації. переважно це совки, словянофіли, православнуті памасковскі, короче мутняк з кісєльовим в голові і кірілом замість душі. Якщо концентрація таких близька до 100% - маємо лнр-днр, крим. Якщо менше, то тут ще йдуть дискусії, але ситуація критична.
fenmix Опубліковано 7 Травня, 2017 в 18:30 #70 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 18:30 39 минут назад, romaxa11 сказал: Кацапомовність це тимчасовий рудимент, через який дуже швидко взагалі виправдання ніякого не буде. А ви оптиміст До речі, за латинку, часом, не виступаєте? пс Ну і з Гагаріна в мовне питання з'їхати на борді, бачу, раз плюнути.
romaxa11 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 18:47 #71 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 18:47 Азіров не українець - кострома. Я не знаю як для тебе, а для мене українець - це людина яка говорить українською мовою. Він не зраджував гени, бо хто його знає в кого які гени, я на монголо-китайця трохи подібний. На його батьківщину, де він прожив, створив сім'ю, напала баткьівщина його батьків. Зрада відбулась з сторони правітчизни, а не з сторони людини, яка хотіла собі спокійно жити і кататись на вєліку.
romaxa11 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 18:50 #72 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 18:50 Якщо людина перейшла на український мовний код вона ближче до поняття українець від людини, яка тут народилась але не використовує мову. Шкода, що очевидні, наприклад, для кацапів в кацапії речі про їх язик, в Україні, дякуючи кацапм, чи тим же полякам колись, дуже важко сприймаються.
romaxa11 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 18:53 #74 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 18:53 Україна - дуже фігова державна формація і її добряче потрібно підрихтувати з середини, кацапомовні ж сприяють підрихтуванню ззовні, що неодмінно закінчується втратою території, вбивством мирниж мешканців, воїнів-героїв і колосальними ресурсними втратами.
Nana Опубліковано 7 Травня, 2017 в 19:36 #75 Опубліковано 7 Травня, 2017 в 19:36 На ніч почитала - весела темка), аж сон пройшов)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.